Vichy Liftactiv Anti Dark Spots και με δείκτη προστασίας SPF 50

 

 

Ωραία νέα από τον κόσμο του skincare αφού η best seller κρέμα φροντίδας  Vichy Liftactiv τώρα κυκλοφορεί με νέα ενισχυμένη φόρμουλα κατά των κηλίδων και με SPF 50,  άρα γίνεται η ιδανική κρέμα ενυδάτωσης για κάθε μέρα, χειμώνα καλοκαίρι.

 

Η Vichy, Νο1 μάρκα αντιγήρανσης σε Ελλάδα και Ευρώπη και ειδικός στο πρωτόκολλο αναπλήρωσης κολλαγόνου, παρουσιάζει τη νέα κρέμα Liftactiv B3 Anti-Dark Spots SPF 50 κατά των κηλίδων για περισσότερη σφριγηλότητα και επανόρθωση των ρυτίδων.

 

Αποτελείται από δερματολογικά συστατικά που αντιμετωπίζουν όλους τους τύπους κηλίδων και ρυτίδων. Παράλληλα, προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα και ορατά αποτελέσματα σε όλων των ειδών τις κηλίδες και τις ρυτίδες, βελτιώνοντας έτσι την ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας σε μόλις 12 εβδομάδες χρήσης.

 

 

 

 

 

Εγώ είχα πρόσφατα την εμπειρία  της δοκιμής και ειλικρινά ήταν ένα πρωτόκολλο που το ευχαριστήθηκα πολύ. Eξάλλου όλο το καλοκαίρι το Νο 1 προϊόν μου φροντίδας ήταν το σέρουμ της Vichy Liftactiv Supreme Pure Vitamin C και έχω να πω ότι ούτε με νέες κηλίδες επέστρεψα από τις διακοπές, ενώ οι ήδη υπάρχουσες έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. (το αγόρασαν και όλες οι φίλες μου)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τιμή γύρω στα 40Ε.

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Ω! Μπράβο Τζούλια.. Η Vichy έχει πολύ καλά προϊόντα, αλλά τον συγκεκριμένο ορό δεν τον έχω δοκιμάσει κ δεν περίμενα να λειτουργεί τόσο τέλεια που λες.. Η νέα κρέμα φαντάζομαι θα είναι εξίσου πολύ καλή. Γενικά μου αρέσει να χρησιμοποιώ προϊόντα που είναι για πανάδες κ κηλίδες, ενώ δεν έχω εκτός από κάτι λίγες στην μύτη, τα προϊόντα αυτά κάνουν πάντα την επιδερμίδα μου πιο φωτεινή,πιο καθαρή,πιο ομοιόμορφη κ γι αυτό μου αρέσουν!😊

  2. Πολύ όμορφη είσαι Τζούλια μου!Γράψε μας κάτι επιπλέον για τον ορό.Εφαρμόζεται και το καλοκαίρι.Συνδυαστικά με ποια κρέμα;

  3. @Marianna: Ο ορός αυτός ήταν η «ασπίδα» μου φέτος το καλοκαίρι. Κατ αρχήν η υφή, η μυρωδιά και το χρωμα του είναι πολύ διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει. Είναι ένα προιον υδαρές, σκούρο στο χρωμα του (ώχρα θα το ονόμαζα) και εντελώς άοσμο. Έβαζα περίπου 4 σταγόνες πρωί και βράδυ.

    Το έβαζα πρώτο φυσικά και μετά συνέχιζα με την κρέμα ημέρας Toleriane La Roche Possay και το … υπέροχο, υπέροχο, υπέροχο tinted αντηλιακό (με τέλειο φυσικό χρωμα κάλυψης) Anthelios Pigment Correct SFF 50 επίσης LRP και επίσης κατά των κηλίδων. Δεν χρειάστηκα τίποτα άλλο.

  4. @Τζενη: Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία Τζενακι, οπότε άριστα κάνεις και χρησιμοποιείς ήδη αυτά τα προϊόντα.

  5. Πολύ ωραία νέα από τη Vichy. Έχω δοκιμάσει στην ίδια σειρά φαντάζομαι, στο κόκκινο βαζακι , την
    κρέμα μάσκα με υαλουρονικο, εκπληκτική. Μάλιστα για ένα super boost την έβαζα και κοιμόμουν και το πρωί είχα εμφανώς αναζωογόνημενη επιδερμίδα. Μου αρέσει αυτή η κρέμα που συνδυάζει προστασία & επανόρθωση από τις κηλίδες.
    xx

  6. Τα θέλει οπωσδήποτε, ιδιαίτερα μετά από τη φωτογραφία αυτή! Θελω κ εγώ τόσο καθαρό και φωτεινό δέρμα..

  7. Πολύ καλή ιδέα η προσθήκη αντηλιακού υψηλής προστασίας στη κρέμα περιποίησης!

  8. Vichy! Ένα όνομα, μια ιστορία! Φοβερής ποιότητας καλλυντικά!!! 🧡🧡💙♥️💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️💜♥️💜🧡💚💚💚💚💜❤️💜♥️♥️💜🧡💜💛💜💛💜🧡

  9. Τζούλια μου στη φωτογραφία βγήκες νεότατη και γλυκύτατη!!!! ❤️💛💙💜💚♥️🧡🧡❤️💜❤️❤️💜💚💜💙 Αααααα και πολύ πολύ φρέσκια!!! 🧡💜🧡♥️💜💛💜💛💙♥️💙💙🧡 Κούκλα κούκλα!!!!

  10. Τον ορό τον έχω δοκιμάσει κι εγώ. Είναι σίγουρη πως και η νέα φόρμουλα θα είναι εξίσου αποτελεσματική.

  11. ωραια χαρακτηριστικα προσωπου εχεισ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.