La Roche Posay «Η θεραπευτική δύναμη του αγγίγματος»

 

 

Ίσως έχετε ήδη δει την διαφημιστική καμπάνια που «τρέχει» αυτή τη στιγμή από την La Roche Posay «Η θεραπευτική δύναμη του αγγίγματος» πραγματικά συγκινητική, εμένα τουλάχιστον με συγκίνησε, όταν την είδα στην επίσημη παρουσίαση την προηγούμενη εβδομάδα.

 

 

 

 

 

Με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Αλκίνοο Αλμπάνη, νικητή στη δική του μάχη με τον καρκίνο, η νέα digital καμπάνια ευαισθητοποίησης, μας υπενθυμίζει πως δεν είμαστε μόνοι μας.Εστιάζει στο σημαντικό ρόλο των ατόμων που είναι στο πλευρό του ασθενή, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας σε όσους υποβάλλονται σε θεραπεία, ώστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται και να πιστεύουν.

 

 

 

 

Έχει ως στόχο να μας αποδείξει πως το άγγιγμα των δικών μας ανθρώπων μπορεί να είναι θεραπευτικό και να κάνει τη διαφορά! Στην καμπάνια συμμετέχουν πρώην ογκολογικοί ασθενείς και μέλη της οικογένειάς τους, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας σε όσους υποβάλλονται σε θεραπεία.

 

 

Το 80% των ασθενών ,κατά τη διάρκεια της θεραπείας κατά του καρκίνου, εμφανίζουν δερματικές παθήσεις. Για μια επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός κύκλου ογκολογικής θεραπείας ,είναι επιτακτική η διατήρηση της υγείας του δέρματος. Εδώ και πάνω από 10 χρόνια, ηLaRoche-Posay έχει αναλάβει την αποστολή να βοηθά τους ασθενείς με καρκίνο να διαχειριστούν τις δερματικές ανεπιθύμητες ενέργειες της θεραπείας τους.

 

 

 

Είναι κάποιες μάχες που δεν τις περιμένουμε και τελικά γίνονται η καθημερινότητά μας. Δίπλα μας σε αυτή τη μάχη, είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό μας. Το άγγιγμά τους μπορεί να έχει θεραπευτική δύναμη.”

 

Γιατί στη LaRoche-Posay, πιστεύουμε πως ένα άγγιγμα μπορεί να κάνει τη διαφορά!

 

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Αξιόπιστη και αγαπημένη εταιρεία με καταπληκτικά προϊόντα που δεν σε απογοητεύουν ποτέ.Δίπλα και στους ασθενείς όπως φαίνεται,μπράβο τους.

  2. Έχω δει τη διαφημιστικη καμπάνια, μπράβο στη LA Roche Posai και γενικά σε όσες εταιρείες ευαισθητοποιουνται…

  3. η πιο αγαπημένη μου εταιρεία , η πιο συγκινητική και αληθινή καμπάνια…..

  4. Πολύ αγαπημένη μου εταιρεία με προϊόντα εγγύηση που δεν με απογοητευουν ποτέ όσα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Συγχαρητήρια στη LA roche για την δράση της !!!

  5. Τι υπέροχο μήνυμα! Οι δύο κόρες μου χρησιμοποιούν φανατικά La Roche Posay κρέμες, ορούς, make up, και μαζί, το effaclar για καθαρισμό προσώπου που είναι πολύ καλό.
    xx

  6. Και εμείς το πιστεύουμε πως ένα άγγιγμα κάνει τη διαφορά!!!! 💜♥️❤️💙❤️💙💚💙💚💙💜💛🧡💛🧡💛🧡💜🧡💚❤️🧡❤️💙💚💙💜💙 Υπέροχα προϊόντα και πολύ ωραία καμπάνια!!!

  7. Συγχαρητήρια στην εταιρεία για το μήνυμα που περνάει στον κόσμο….;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.