Pearl Glaze: Λαμπερές πινελιές για γιορτινές εμφανίσεις από την Catrice.

 

 

Πέρλες, όμορφα χρώματα και αστραφτερά εφέ με τη  νέα συλλογή Pearl Glaze της CATRICE Κομψά και παιχνιδιάρικα, αυτά τα νέα sparking  προϊόντα  είναι κατάλληλα και  καθημερινή χρήση και φυσικά και για πιο ξεχωριστές γιορτινές περιστάσεις.

 

 

PEARL GLAZE FACE JEWELS

Τα μαργαριταρένια μάτια είναι η νέα κατεξοχήν τάση ομορφιάς. Τα αστραφτερά κοσμήματα προσώπου της CATRICE ήρθαν την πιο κατάλληλη στιγμή. Είναι φτιαγμένα από μαργαριτάρια και στρασάκια και εγγυώνται ένα αστραφτερό look.

 

How To: Βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπό σας είναι καθαρό και χωρίς λιπαρότητα, ώστε τα κοσμήματα προσώπου να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απλά κολλήστε τα κατευθείαν στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σας ή ένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Για ένα μοναδικό τελείωμα, εφαρμόστε μαύρη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας – αυτό θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν ακόμη πιο λαμπερά. Αυτά είναι τα μόνα που χρειάζεστε για ένα αξεπέραστο χειμωνιάτικο μακιγιάζ!

Περίπου €* 5,69

 

 

 

 

 

PEARL GLAZE HIGHLIGHTER FACE GLAZE

Περιέχει μια καινοτόμα υφή balm και λαμπερά μαργαριτάρια που αντανακλούν το φως – η αστραφτερή λάμψη είναι εγγυημένη. Η συσκευασία με μαργαριταρένια κοσμήματα κλέβει τις εντυπώσεις. Περίπου €* 7,99

 

 

 

 

 

 

PEARL GLAZE EYESHADOW & BLUSH PALETTE

Οι τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις σκιάς ματιών σε ροζ, μωβ, καφέ και λευκό τονίζουν τα μάτια, ενώ το ροζ ρουζ προσφέρει μια φυσική πινελιά στο πρόσωπο. Οι πουδρένιες υφές απλώνονται και αναμειγνύονται εύκολα, και με το κατάλληλο πινέλο, μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ ξεχωριστές εμφανίσεις. H παλέτα είναι καλυμμένη με μαργαριτάρια, καθιστώντας την πραγματικά εντυπωσιακή και μέσα και έξω. Κι επειδή είναι εξοπλισμένη με καθρεφτάκι, είναι και “ο τέλειος συνεργάτης“ εν κινήσει.

Περίπου €* 10,49

 

 

 

 

 

 

PEARL GLAZE CRYSTAL LIPSTICK

Τα κραγιόν CATRICE Pearl Glaze δίνουν στα χείλη σας αστραφτερή λάμψη. Έρχονται σε δύο διαφορετικά χρώματα – μωβ και ροζ. Η απαλή υφή τους απλώνεται εύκολα και τα σωματίδια γκλίτερ εξασφαλίζουν ένα λαμπερό φινίρισμα. Mπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις – μια λεπτή στρώση δημιουργεί μια διακριτική γοητεία, ενώ οι περισσότερες στρώσεις προσφέρουν ένταση και αληθινή λάμψη.

Περίπου €* 5,69

 

 

 

 

 

 

Με αυτές τις ευφάνταστες συσκευασίες, γίνονται και πολύ ωραίο δωράκι,  δεν συμφωνείτε;

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Οι συσκευασίες όντως τέλειες φοβερές για δωράκι, αλλά και τα προϊόντα πολύ ωραία κ οικονομικά με γιορτινή διάθεση!

  2. Υπέροχες και οι δυο παλέτες, τόσο για προσωπική χρήση όσο και για δώρο

  3. Βρήκα το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για την κόρη μου! Βέβαια θα πάρω και για εμένα τις περλιτσες για γύρω από τα μάτια 😉

  4. Μα τι ωραίες που είναι αυτές οι περλίτσες που διακοσμούν τις συσκευασίες αλλά και πολύ όμορφα και τα χρώματα στο περιεχόμενο! Είναι ότι πρέπει για κάποιο δωράκι!

  5. Υπέροχο δώρο, με πολύ όμορφα & νεανικά ζωντανά χρώματα! Όσο για τις συσκευασίες, είναι τόσο γιορτινες, τόσο χριστουγεννιάτικες!
    xx

  6. Μα πόσο λαμπερές συσκευασίες;! ΟΥΑΟΥΥΥΥ!!! ❤️💙🧡💙💜💙💜💙🧡💚💙❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️💚♥️🧡♥️🧡 Πραγματικά πολύ ωραίες επιλογές για δωράκια value for money!

  7. Επίσης βρε κορίτσια είναι ιδέα μου ή η catrice βγάζει πολυυυυυ συχνά καινούριες συλλογές; 💙♥️💜♥️💙🧡💙🧡❤️🧡❤️💚🧡💚🧡 Μααααα δεν τους προλαβαίνω!!! Χαχαχαχα

  8. Ωραίες ιδέες για οικονομικά κσι ποιοτικά δώρα….

  9. Οικονομικές ιδέες για δώρα στον εαυτό μας αλλά και σε άλλους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.