Επιλέγουμε 10 από τα ομορφότερα κραγιόν της αγοράς!

 

 

 

 

Φυσικά αγοράζουμε προϊόντα με γνώμονα την αποτελεσματικότητα τους αλλά, κορίτσια κακά τα ψέματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το να βγάζεις από την τσάντα σου ένα υπέροχο κραγιόν σε μοναδική συσκευασία, σου δίνει σχεδόν την ίδια χαρά, με το απλώνεις στα χείλη σου.

 

Και ναι: στα κραγιόν, you DO judge the book  by the cover.

 

Όχι πείτε μου. Θα μπορούσατε να αντισταθείτε στα παρακάτω;

 

Εκτός από ωραία παπούτσια και τσάντες, η Tory Burch θεωρεί και το κραγιόν το απόλυτο αξεσουάρ,  γι’ αυτό και το έκλεισε σε αυτό το ομολογουμένως υπέροχο packaging.

 

 

 

Givenchy Le Rouge, σε θήκη από γνήσιο δέρμα, έντονο χρώμα, ημι μάτ τελείωμα, ένα κραγιόν για femme fatale.

 

 

 

 

 

 

YSL, Rouge Volupte Lipstick . Από τα πιο αγαπημένα μου. Οι πιο παλιές ίσως  θυμάστε ότι το είχα χάσει σε ένα girls night out και έκλαιγα μια εβδομάδα και μετά πήγα και το ξανά αγόρασα.

 

 

 

 

 

Guerlain Rouge G Jewel Lipstick Όταν λέμε state of the art εννοούμε αυτό το κραγιόν. Σε δική του θήκη – καθρέπτη και σε 47 (!) αποχρώσεις.

 

 

Louboutin Lipstick. Σαν ένα πολύτιμο φιαλίδιο που κρύβει το μυστικό της ομορφιάς και της νεότητας. O σχεδιαστής δήλωσε ότι εμπνεύστηκε από τη Βασίλισσα Νεφερτίτη για το σχεδιασμό του.

 

 

 

 

Gucci Rouge A Levres.  Υπερ κομψο, χαριτωμένο, κοριτσίστικο με ultra vintage αίσθηση. Για τις ρομαντικές εδώ μέσα.

 

 

 

 

 

Sisley Le Phyto Rouge Lipstick. Ξυπνάς την τίγρη μέσα μου. Για μια μάρκα κάπως «μεγαλούτσικη» (αλλά με φοβερά προϊόντα παρόλα αυτά)  μας εντυπωσίασε το packaging αυτού του κραγιόν όταν το πρωτοείδαμε.

 

 

 

 

Chanel Rouge Coco Flash Lipstick. Πως το λένε αυτό στην πολιτική; “Είναι η οικονομία, ανόητε!” Ε, κάπως έτσι το λέω και εγώ:  “Είναι αυτό το double C,  ανόητη Τζούλια!” Τι να κάνουμε τώρα,  δηλαδή;

 

 

 

Byredo Lipstick.   Περισσότερο διασκεδαστικό παρά εντυπωσιακό,  αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι το έχει το στυλ του και με το παραπάνω.

 

 

 

 

 

Και το απόλυτο splurge της μέρας, γιατί αν όχι τα Χριστούγεννα, τότε πότε;

 

 

Αυτή η δερμάτινη θήκη Saint Lauren για το κραγιόν, κλείνει με φερμουάρ και φυσικά κρεμιέται και στον λαιμό σαν κόσμημα. Κοστίζει 450Ε. Αγαπημένε μου Αι Βασίλη, ακούς;

 

 

 

 

 

 

Παραμένω λίγο στην αγορά,  γιατί θέλω να σας πω κάτι που μου συνέβη το περασμένο Σάββατο. Βγήκα μια βόλτα για λίγο xmas shopping στο Golden Hall και ο δρόμος με έβγαλε στο Attica στο stand του Tom Ford (τι πρωτότυπο- λες και θα με έβγαζε κάπου αλλού..) Ήταν black μέρα με εκπτώσεις (το black Friday το έχουμε κάνει black εβδομάδα- αλλά καλό είναι αυτό, δεν μας χαλάει) και ήθελα να αγοράσω ένα TF Body Spray για τον κύριο Ρωμανό που τρελαίνεται (καλά να πάθω για να μάθω να τον ψεκάζω με Neroli Portofino από τα 5 του)

 

Αnyway φορούσα μάσκα και ήμουν άγνωστη μεταξύ αγνώστων – αν δεν ήταν έτσι και έκανα χρήση της επαγγελματικής μου ιδιότητας ίσως δεν είχε νόημα αυτό που θα γράψω. Λοιπόν, η Εύη που με εξυπηρέτησε στο stand του Tom Ford με ενθουσίασε! Άψογη εξυπηρέτηση, φοβερός επαγγελματισμός,  ευγένεια, καλή διάθεση, ζεστασιά, χαμόγελο και … κάτι που δεν το φανταζόμουν- παρόλο που πήρα μόνο ένα body spray, το packaging ήταν το κάτι άλλο, ενώ  αμέσως έβγαλε να μου δώσει και δείγματα από άρωμα και προϊόντα μακιγιάζ Tom Ford. Επειδή κουράστηκα από την γκρίνια γύρω μου, επιτέλους καιρός είναι να μιλάμε και για τα καλά και για τα όμορφα πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας. Αν βρεθείτε στο Attica Golden Hall, γραμμή στην Εύη, bb girls!

 

(τώρα που το σκέφτομαι, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μου λετε τις εμπειρίες σας σε stands καλλυντικών, καλές ή και κακές)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. YSL & Givenchy αν με ακούει ο Άη-Βασίλης ❤️.. Πλέον ψωνίζω σχεδόν μόνο διαδίκτυακα τα καλλυντικά μου, αλλά για να πω την αλήθεια, οπότε χρειάστηκε να βρεθώ σε stand καλλυντικών σε κάποιο κατάστημα τα εκάστοτε κορίτσια ήταν πάντα χαμογελαστά και εξυπηρετικά.

  2. Αχ αυτό το double C.. αλλά και αυτή η δερμάτινη θήκη κραγιόν ysl ξεπερνά κάθε προσδοκία ever..WOW! και εγώ πλεον συνήθισα να αγοράζω on line τα καλυντικά μου, μόνο όταν δεν βρω κάτι τότε θα πάω σε φυσικό κατάστημα,την τελευταία φορά είχα επισκεφθει καταστημα SEPHORA και η κοπέλα στη Lancome ήταν πολύ ευγενική και εξυπηρετική!

  3. Ysl Rouge Volupte !! Κ εγώ κατά κύριο λόγο αγοράζω διαδικτυακά πλέον, αν κ μου λείπουν οι στιγμές που πήγαινα για shopping στα φυσικά καταστήματα είχε άλλη χάρη, τώρα λίγο το lockdown που έπαιξε τον ρόλο του, λίγο οι παραπάνω υποχρεώσεις..καταλήγω να παραγγέλνω από το ίντερνετ να ξεμπερδέψω.. παρόλα αυτά μου λείπει η διάθεση κ η όρεξη που είχα να πηγαίνω βόλτες κ για αγορές από τα καταστήματα. Δεν μου έχει τύχει κάποιο αρνητικό περιστατικό σε stand, πάντα με χαμόγελο,πολύ καλή εξυπηρέτηση κ δείγματα 😊

  4. Διαδικτυακά και μόνο! Για καλύτερες τιμές και μεγαλύτερη ποικιλία σε όλα! Υπάρχουν κοπέλες πολύ εξυπηρετικές και ευγενικές, αλλά όλα τα προηγούμενα χρόνια η πλειοψηφία των πωλητριων με ύφος δέκα καρδιναλίων τις πήραν στο λαιμό τους. Χρειάστηκε να πάω με την κουμπάρα μου σε κάποια κεντρικά καταστήματα την περασμένη εβδομάδα και θυμήθηκα για ποιο λόγο δεν πατάω πια!

  5. Υπέροχα κραγιόν! Πως να αντισταθείς; Chanel, YSL & Gucci! Ωραίες και οι on line αγορές, αλλά και η ανθρώπινη επαφή, έχει άλλη χάρη! Όσο για το packaging, τέλειο! Φαντάζομαι την χαρά του bboy Ρωμανού?
    xx

  6. @Sofia Marga: Ε, ενταξει δεν μπορεί να συγκριθεί το φυσικό shopping ειδικά όσο αφορά τα προϊόντα ομορφιάς με το online. Και πόσο μάλλον όταν θέλεις να κάνεις και έρευνα αγοράς. Για να μη μιλήσω για τα αρωματα. Το Σάββατο πρέπει να δοκίμασα και να ξανά-θυμήθηκα γύρω στα … είκοσι! 😄

    Όχι! Ο κύριος Ρωμανός θα το πάρει δώρο Χριστουγέννων! Κάτω από το δέντρο θα μείνει προς το παρόν! 🎄🎄🎄

  7. Η θήκη του Guerlain Rouge G Jewel Lipstick είναι πιστή αντιγραφή της pupa απο τις αρχές του 90! όλα είναι αξιοζήλευτα αλλα
    η θήκη κόσμημα του ysl δε θα ήταν και καταπληκτική βραδινή τσάντα αν ήταν λίγο μεγαλύτερη????? για την εξυπηρέτηση θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ @stella , αν και υπάρχουν πάντα φωτεινές εξαιρέσεις…. η τελευταία που είναι άξια θετικής αναφοράς , η κοπέλα στη mon reve στον χόντο αγίας παρασκευής, εξαιρετική σε όλα!!!

  8. @ΝΝ πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις! Ευτυχώς!

  9. Αυτήν τη θήκη κόσμημα τη θέλω κι εγώ!!!! 🧡❤️💚💙♥️💜 Αν και με 450 ευρώ δεν νομίζω να ακούει ο Άγιος Βασίλης! 😂😂😂 Μάλλον κουφός θα το παίξει! 😂😂 Όσον αφορά τις κοπέλες που εξυπηρετούν σε καταστήματα καλλυντικών ουδέποτε δεν μου έχει τύχει να είναι αγενείς. Κάθε φορά που επισκέπτομαι κατάστημα, πλέον πολύ σπάνια γιατί όπως και τα κορίτσια συνηθίζω να κάνω ηλεκτρονικές αγορές, είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση!!! Εννοείται πως πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά πάντα τις δικαιολογώ γτ ίσως να έχουν μια δύσκολη ημέρα, ίσως να είναι κουρασμένες κλπ Άνθρωποι είμαστε, αυτά συμβαίνουν. 💚♥️❤️💙🧡💜

  10. Βέβαια για να πούμε και την άλλη πλευρά. Πόσες φορές μας έχει τύχει να βλέπουμε πελάτες να μιλούν απότομα και με χωρίς κανέναν σεβασμό απέναντι στις κοπέλες που τους εξυπηρετούν;! Πως περιμένουμε μετά αυτή η κοπέλα να μπορεί να εξυπηρετήσει όταν της έχουν φερθεί έτσι; Και σκεφτείτε ότι στα μεγάλα καταστήματα εξυπηρετούν πολλά άτομα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καλό θα είναι εμείς να προσέχουμε πως μιλάμε στις εργαζόμενες, να έχουμε ενσυναίσθηση και να μην είμαστε έτοιμες να “αρπαχτουμε” με το παραμικρό. ♥️💙💚❤️🧡💜🧡💙❤️♥️💚💜 Με αγάπη πάντα! ❤️♥️🧡💚💜

  11. Στο louboutin νομίζω πως καμία μας δεν μπορεί να αντισταθεί…

  12. Ααα,θα κλάψω,θέλω το κόσμημα που κρέμεται στο λαιμό!!Το καλοκαίρι που πήγα golden hall στη laura mercier,όντως η κοπέλα ήταν εξυπηρετικότατη και δεν είχε και εκπτώσεις.(Δεν είχα χρόνο,αν είχα θα με έβρισκε το βράδυ,χαχα)

  13. @julia,ναι δεν συγκρίνεται το shopping σε φυσικά καταστήματα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.