1 Δεκεμβρίου Christmas Windows!

 

 

 

 

Καλό, υπέροχο, λαμπερό, glamorous, φαντασμαγορικό μήνα bb girls! Ναι ο Δεκέμβριος είναι εδώ και πάμε να δούμε κάποιες όμορφα στολισμένες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες σήμερα,  για να μπούμε ακόμα περισσότερο στο κλίμα των γιορτών!

 

 

Στο Selfridges επέλεξαν για φέτος φαγητά, διάφορά food moments στις 15 βιτρίνες του γιατί όπως πολύ σωστά λένε “The Power of food bring us together”

 

 

 

 

 

 

 

To ξενοδοχείο The Mark New York συνεργάστηκε με τον οίκο Swarovski και αυτή είναι η είσοδος που περιμένει τους τυχερούς επισκέπτες.

 

 

 

 

 

Το Harrods δημιούργησε βιτρίνες Gingerbread όπου βασιλεύει ο οίκος Dior!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο Saks 5th Avenue το motto είναι “A brilliant Holiday” άρα όλα φέτος είναι… brilliant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mια αναπάντεχη αλλά παρόλα αυτά πανέμορφη συνεργασία από τον οίκο Louis Vuitton και τη Lego.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glam and Magic για το Bloomingdales.

 

 

 

 

 

 

 

 

Έμπνευση από Christmas parties, disco μπάλες,  ασήμι, χρυσό, τεράστια αστέρια, πούλιες και παγιέτες για το κατάστημα Harvey Nichols

 

 

 

 

Η μόνη λέξη που ταιριάζει για την διακόσμηση του Παρισινού Galeries Lafayettes είναι «παραμυθένια»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Fortnum & Mason,  δημιούργησε έναν χαρακτήρα που τον ονόμασε Geoffry ο οποίος κάνει τα πάντα, ανάβει τα χριστουγεννιάτικα φώτα, στολίζει το δέντρο, φτιάχνει Christmas pudding στις οκτώ βιτρίνες του καταστήματος.

 

 

 

 

 

 

Παιγνιδιάρες και φουλ χριστουγεννιάτικες και οι βιτρίνες του Liberty

 

 

 

 

 

 

Aλλά και εμείς φέτος δεν πάμε πίσω, τις προάλλες στην Κηφισιά είδα πολύ όμορφα στολισμένες βιτρίνες και καταστήματα,  αλλά νομίζω τα πρωτεία στον στολισμό τα έχει φέτος το κατάστημα Notos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλό μήνα bbgirls με υγεία και πολλά χαμόγελα!!! Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των εορτών κ των δώρων για μικρούς και μεγάλους, δεν υπάρχει πιο ωραίο από το Χριστουγεννιατικο κλίμα στους δρόμους,στα μπαλκόνια, στα καταστήματα!! Αν κ κάθε χρόνο έχω την αίσθηση ότι δεν είναι όλα τόσο στολισμένα όσο παλιότερα κ δεν γίνεται εκείνος ο ωραίος χαμός από κόσμο που γινόταν κάποτε στα μαγαζιά..

  2. Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες! όλες οι βιτρίνες είναι υπέροχη υπερπαραγωγή, όπως αρμόζει στο κλίμα των ημερών

  3. Μακάρι να ξαναβρούμε το πνεύμα των Χριστουγέννων…

  4. Καλό μήνα, Χαρούμενο, γιορτινό Δεκέμβρη σε όλους μας🎄. Υπέροχες οι βιτρίνες, ξεχωριστή η καθε μία, σαν ζωντανά παραμύθια!

  5. Καλον μήνα, bb girls…. Saks Fifth Avenue απο μένα…. και. Bloomies ασφαλώς…

  6. Καλό μήνα αγαπημενα μου bbgirls!!! Κι εγώ λατρεύω τις βόλτες στη στολισμένη Θεσσαλονίκη!!! ♥️🧡💙💚💜❤️💜🧡💚♥️❤️💙💜🧡💚♥️❤️💙 Υπέροχες οι βιτρίνες!

  7. Καλό γιορτινό μήνα bbgirls! Τι υπέροχες βιτρίνες!
    Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την καλύτερη, γιατί όλες, είναι φτιαγμένες με πολύ φαντασία, και στην φαντασία δεν μπαίνει βαθμός και όρια! Με ταξίδεψαν & με έκαναν να χαμογελάσω! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!
    🎄💖

  8. Καλό μήνα! (αν και λιγάκι καθυστερημένα), σούπερ γιορτινές οι βιτρίνες, ευχαριστούμε για τις όμορφες εικόνες! ξεχώρισα τη συνεργασία Louis Vitton με τα Lego, wow!

  9. Πολύ όμορφα, γιορτινά όλα!Χριστούγεννα, η πιο όμορφη εποχή του χρόνου @

  10. Πολύ ωραία διακοσμημένες βιτρίνες! Μ’ άρεσε πολύ αυτή με τα Λέγκο, αλλά και αυτή με τα σβαρόφσκι και ο πλουραλισμός της ελληνικής συμμετοχής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.