“The Knot” Το εμβληματικό γούρι 2023 από τα Stella’s Recipy.

 

 

Μια ωδή στους δεσμούς που ανυψώνουν τη ζωή μας. Ένα γούρι ιδιαίτερης  αξίας, με συμβολικό χαρακτήρα και μοναδικό σχέδιο, προσφέρουν και φέτος όπως κάθε χρόνο με τις αγορές σας, τα Stella’s Recipy – Your “sur mesure” beauty.

 

 

To εμβληματικό γούρι των Stella’s Recipy έχει καθιερωθεί πλέον στις γιορτές. Ένα  συλλεκτικό κομψοτέχνημα που θα φοράτε όχι μόνο όλη τη χρονιά, αλλά πάντα στο δάχτυλο σας και θα σας συντροφεύει μαζί με τις ευχές μας, για αιώνιους δεσμούς αγάπης.

 

 

 

 

 

Φέτος τα κοσμήματα Kypseliworkshop.gr δημιούργησαν μόνο για τα Stella’s Recipy ένα χειροποίητο δαχτυλίδι από ασήμι 925ο.

 

«The KNOT»

O κόμπος εμπεριέχει τη σημασία του σπειροειδούς, το σύμβολο του απείρου και του αιώνιου,  το συναισθηματικό δέσιμο και γίνεται τώρα, ένα συμβολικό και φίνο κόσμημα για το χέρι σας.

 

 

 

 

Ένα δώρο φροντισμένο, ως την τελευταία του λεπτομέρεια,  έτσι όπως μόνο εμείς ξέρουμε να σας προσέχουμε με τα προϊόντα Stella’s Recipy.   Ευχές, για μια ζωή με δεσμούς ουσίας και ανύψωσης, δεσμούς αγάπης, φιλίας, φροντίδας, τρυφερότητας, εγκαρτέρησης, δημιουργίας, εξέλιξης.

 

 

 

 

Δείτε το δαχτυλίδι «THE KNOT»,  που μας παρουσιάζει η @SofiaPit.

 

 

 

 

 

Επιλέξτε δώρα ομορφιάς για σας και τις φίλες σας και κάντε το δικό σας! Το μέγεθος του κοσμήματος προσαρμόζεται.

 

Δώρο με την αγορά προϊόντων Stella’s Recipy, αξίας 70€ και άνω. Η προσφορά του δώρου ισχύει από 25 Νοεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.  Ένα δώρο ανά παραγγελία.

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Επιτελους ενα καλογουστο γουρι!!

  2. Για πότε πέρασε κι αυτή η χρονιά…. εύχομαι το 2023 να είναι για ολους μας χαρούμενο και δημιουργικό.
    Πολύ απλό και ταυτόχρονα πολύ σικάτο το κόσμημα !!!

  3. Υπέροχο κόσμημα το πιο ωραίο γούρι που έχω δει!!!

  4. @Julia Κάθε χρονο για τα τελευταία 6-7(ίσως και παραπάνω) ξεκινάω να μετράω αντίστροφα κάθε φορά που βλέπω χιόνια να κυλούν στην οθόνη μου!! Φέτος θα “χιονίσει”;💜💙♥️🧡💛💚

  5. Υπέροχο γούρι, ίσως το πιο όμορφο και προσωπικό γούρι που έχω δει!
    🎄❤️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.