H νέα γενιά Steam Pod, το Steam Pod 4, είναι εδώ.

 

 

 

Αν και προσπαθώ να μην υπερβάλω όταν γράφω,  η αλήθεια είναι ότι όταν πρώτο κυκλοφόρησε το 2012 έγινε… χαμός. Και μάλιστα ήταν τέτοια η ζήτηση που ενώ αρχικά προοριζόταν μόνο για επαγγελματίες κομμωτές, σύντομα κυκλοφόρησε και στο εμπόριο για τις καταναλώτριες που ορκίζονταν στα αποτελέσματά του.

 

(μια από αυτές και εγώ, ενώ η φίλη μου η Λίνα, το παίρνει παντού μαζί της ακόμα και όταν φεύγει για ΣΚ)

 

Ο λόγος φυσικά για το Steam Pod. Αν το δοκιμάσεις, δεν μπορείς ή μάλλον τα μαλλιά σου- δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό. Με το Steam Pod, η L’Oreal Professionnel  εφηύρε έναν νέο τρόπο φορμαρίσματος μαλλιών  χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία ξηρού ατμού για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας.

 

Τώρα καλωσορίζουμε το νέας γενιάς SteamPod 4, το πρώτο  πολυχρηστικό, επαγγελματικό εργαλείο styling. Με τη δύναμη του ατμού και νέα τεχνικά χαρακτηριστικά, εξασφαλίζει ίσιωμα, κυματισμούς ή μπούκλες σε κάθε τύπο μαλλιών, με έως 3x πιο γρήγορο αποτέλεσμα και 95% λιγότερη φθορά σε σύγκριση με ένα κλασσικό εργαλείο styling.

 

 

 

 

Για ακόμα μεγαλύτερη βιωσιμότητα, η εξωτερική συσκευασία του Steam Pod 4 είναι πιο ελαφριά, φτιάχνεται χωρίς πλαστικό, και περιλαμβάνει προστατευτική θήκη από υλικά υπεύθυνου πορισμού. Η βιωσιμότητα αποτυπώνεται επίσης στον ανθεκτικό σχεδιασμό του Steam Pod 4, το οποίο έχει το χαμηλότερο ποσοστό επιστροφής στην κατηγορία του.

 

 

 

 

 

 

Φυσικά όσο αφορά το styling κάνει τα πάντα, από μπούκλες, άφρο, κυμματιστά, σπαστά, ίσια με όγκο, ίσια sleek, ό,τι βάλει ο νους σας, από χτένισμα το κάνει, ενώ το μέλλον είναι πλέον εδώ με φόρα. Γιατί το λέω αυτό; Διαβάστε:

 

Ένας κωδικός QR πάνω σε κάθε SteamPod 4.

 

Πάνω στη λαβή του SteamPod υπάρχει ένας κωδικός QR, ο οποίος ενημερώνεται συνεχώς, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αποκτήσετε εύκολα πρόσβαση σε χρήσιμες συμβουλές για να εξοικειωθείτε με το SteamPod σας και να δημιουργήσετε τα look που θέλετε. O κωδικός QR συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες και την έμπνευση που θα χρειαστείτε για να γίνετε εξπέρ στο SteamPod.

 

Σκανάρετε τον κωδικό για να δείτε πώς να κάνετε τα πρώτα σας βήματα με το SteamPod, αλλά και μετά, κάθε φορά που θα θέλετε να ανακαλύψετε tutorial ανά look και τύπο μαλλιών, αναλυτικούς οδηγούς, και προτάσεις.

 

Παρακολουθήστε παρακάτω αυτό το πολύ καλό how to video:

 

 

 

 

Αν είναι και κάνετε ένα καλό δώρο στον εαυτό σας, αυτές τις γιορτές, το  βρήκατε.

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Καλή εβδομάδα bbgirls !! Μα πόσο όμορφα αυτά τα χιόνια στο bb κάθε χρόνο ❤️..είναι αξιολάτρευτα!! Το steam pod είμαι από τις λίγες που έχουν απομείνει πάνω στη γη που δεν το έχω, όμως ο χαμός που είχε γίνει κ γίνεται ακόμα δε λέγεται! Για το steam pod 4 τι να πω η τεχνολογία έχει φτάσει σε άλλο level . Θα το αποκτήσω όμως 1000% στο μέλλον, όταν επιτέλους μακρύνω τα μαλλιά μου εκεί που θέλω, γιατί τώρα ούτε σε σεσουάρ δεν χρησιμοποιώ 🤔

  2. Καλή εβδομάδα σε όλους 💖 ούτε εγώ έχω ιδέα πώς δουλεύει το steam pod αλλά δεν έχω ασχοληθεί γιατί το εχει η κόρη μου που δεν μπορεί χωρίς αυτό, και όποτε χρειάζεται μου φτιάχνει τα μαλλιά.. Γίνονται ακριβώς λες κ πήγα κομμωτήριο!

  3. Να και τα χιονάκια μας στο bb…
    Εχω παλιότερη εκδοχη του steam pod….κι είμαι σούπερ ευχαριστημένη…

  4. Τι υπέροχα αυτά τα χιόνια στο bb! Το Stream Pod όσες φίλες μου το έχουν, ορκίζονται σ’αυτό!! Εγώ παρά τα μακριά μαλλιά μου, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Θα το δοκιμάσω άμεσα με όλα αυτά που ακούω & διαβάζω!
    🎄❤️

  5. Τι ωραία τα χιόνια!!!! Υπέροχα!!! ♥️💙💚🧡💛💜❤️💚🧡💛💙♥️💜❤️ Πολύ ωραίο το steam pod!!! Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω στα μαλλιά μου

  6. Καταπληκτικό! θα ήθελα να το δοκιμάσω κάποια στιγμή!

  7. Χριστούγεννα στο bb!Έφτασε το χιόνι!Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά φυσικά και θα ήθελα. Πρέπει να είναι φοβερό!

  8. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει άριστες κριτικές

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.