Ohlalá! Νέες οδοντόκρεμες… κουκλάκια.

 

 

 

Δροσιστικές, πρωτότυπες, σύγχρονες, στυλάτες. Οι νέες οδοντόκρεμες Ohlalá φέρνουν αέρα ανανέωσης στη στοματική υγιεινή.

 

Το μότο που αντανακλά τις αξίες της μάρκας είναι ‘Love Your Smile’ και το παριζιάνικο brand  έχει κατακτήσει τον κόσμο χάρη  στην απαλή και ευχάριστα κρεμώδη υφή τους, αλλά  και την αναζωογονητική αίσθηση καθαριότητας που προφέρουν οι απίθανες γεύσεις της Ohlalá.

 

Φόρμουλα με μια απαλή βάση από 96% φυσικά συστατικά και την ιδανική αναλογία σε φθόριο και ξυλιτόλη, που εγγυάται καθαρισμό υψηλής ποιότητας ενισχύοντας το σμάλτο των δοντιών, προστατεύοντάς τα από την τερηδόνα και φροντίζοντας τα ούλα.

 

 

 

 

7 πρωτότυπες γεύσεις όπως Μέντα Κανέλλα και Μέντα Πορτοκάλι, Μέντα Βιολέτα, Μέντα Σμέουρο Μέντα Φιστίκι, κ.α. που θα δούμε παρακάτω:

 

VIOLET MINT [ΜΕΝΤΑ ΒΙΟΛΕΤΑ]

Οι Βιολέτες συμβολίζουν το μέλλον, τη φαντασία και τα όνειρα, ενώ παράλληλα προσφέρουν συναισθηματική ηρεμία. Εμπνευστείτε και τονώστε την ημέρα σας με την Ohlalá Violet-Mint.

 

PISTACHIO MINT [ΜΕΝΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙ]

Τα φυστίκια στην Ασία είναι γνωστά και ως ο καρπός της χαράς, ο καρπός που σε κάνει να χαμογελάς. Χρησιμοποιήστε το χαμόγελό σας για να αλλάξετε τον κόσμο, ένα θερμό χαμόγελο είναι η παγκόσμια γλώσσα της καλοσύνης.

 

 

 

 

ORANGE MINT [ΜΕΝΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ]

Τα πορτοκάλια στην αρχαιότητα θεωρούνταν τα χρυσά φρούτα που χάριζαν στους Θεούς αιώνια νεότητα. Οι πορτοκαλιές συνδέονται με τη γονιμότητα, καθώς μπορούν ταυτόχρονα να έχουν φύλλα, άνθη και καρπούς. Δεν είναι καταπληκτικό;

 

WHITENING MINT [ΜΕΝΤΑ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ]

Με την απαλή, κρεμώδη σύνθεση της Ohlalá  Whitening Mint και τα λευκαντικά της συστατικά το χαμόγελό σας θα είναι πιο λαμπερό και από μία ημέρα κάτω από τον ήλιο της Γαλλικής Ριβιέρας!

 

REFRESHING MINT [ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΝΤΑ ]

Η μέντα, ένα αρωματικό βότανο με μυστηριώδη προέλευση, ήδη χρησιμοποιούταν στην αρχαία Αίγυπτο για την αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρει. Η αυθεντική μας μέντα θα ξεσηκώσει τις αισθήσεις σας με την απόλυτη φρεσκάδα της.

 

CINNAMON MINT [ΜΕΝΤΑ ΚΑΝΕΛΑ ]

Η Κανέλα, ένα εξωτικό μπαχαρικό, είχε στο παρελθόν συνδεθεί με την προστασία από τα κακά πνεύματα. Bουρτσίστε τα δόντια σας με την συγκεκριμένη γεύση και αφήστε το γλυκό αλλά ξυλώδες και πικάντικο άρωμά της να σας γεμίσει με θετική ενέργεια.

 

RASBERRY MINT [ΜΕΝΤΑ ΣΜΕΟΥΡΟ]

Στην Ελληνική μυθολογία τα κόκκινα μούρα λέγεται ότι άλλαζαν τη διάθεση σε όποιον τα κατανάλωνε. Ξεκινήστε την ημέρα σας με την Ohlalá Raspberry Mint και θα ερωτευτείτε την γεύση της.

 

 

 

 

 

Δεν κρύβω ότι μια αδυναμία απέκτησα στην travel size συσκευασία, ιδανική για μικρά ταξιδάκια, τριήμερες εξορμήσεις και σαββατοκύριακα εκτός, που και μειώνουν το βάρος το νεσεσέρ,  αλλά δείχνουν και τόσο όμορφες. Η τιμή τους μόλις στα 1,40Ε,  ο λα, λα!

 

 

Τις οδοντόκρεμες Ohlalá θα τις βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία , online αλλά και καταστήματα καλλυντικών.

 

ΠΛΤ: 8.20€/75ml, 1.40€ /15ml

 

 

9 Σχόλια
  1. Οδοντόκρεμες που ενθουσιάζουν! “Κόλλησα” με την γεύση της μέντας – σμέουρο!
    🎄❤️

  2. Δεν τις γνωρίζω, ευκαιρία να τις δοκιμάσω.

  3. Τι χαριτωμένες συσκευασίες!! Όταν τις βρω θα τις πάρω όλες, θα θέλα όλες να τις δοκιμάσω..

  4. Κι εγώ θα ήθελα να τις δοκιμάσω όλες! Θα τις έχω στον νου μου την επόμενη φορά που θα πάω στο φαρμακείο!!! 💙♥️❤️🧡💜💚💙♥️💚💛❤️💜💛♥️💙❤️🧡💚

  5. Χάχαχα η χαρά της οδοντόβουρτσας που λέει και η Στέλλα 🤣🤣🤣 την γεύση μέντα κανέλα θα ήθελα σίγουρα να την δοκιμάσω .

  6. Eγώ εντυπωσιάστηκα από τα χρώματα…και από την travel size συσκευασία που δεν υστερεί σε κομψότητα.

  7. Τέλειες! Μα τι ωραία ποικιλία είναι αυτή!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.