Η Frezyderm μας παρουσιάζει την πρώτη σειρά make-ups “Velvet Colors”

 

 

 

 

Νομίζω ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει και τώρα μετά από 14 μήνες μελέτης είναι πραγματικότητα: η Frezyderm παρουσίασε την πρώτη σειρά make-up, “Velvet Colors”.

 

 

Χάρη στην ειδική τεχνολογία ενσωμάτωσης χρωμάτων της FREZYDERM, το χρώμα των Velvet Colors είναι ειδικά σχεδιασμένο να προσαρμόζεται στον φυσικό τόνο κάθε επιδερμίδας, προσφέροντας αρμονικό αποτέλεσμα χωρίς να υπάρχουν εμφανείς διαφορές ανάμεσα σε περίγραμμα και λαιμό.

 

 

 

 

Αποκλειστική πατέντα VELVET SECOND SKIN TECHNOLOGY

 

Χάρη στην πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία τα Velvet Colors συγκεντρώνουν πολλαπλά οφέλη και χαρίζουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Φυσικά έχουν και αυτά την άκρως δημοφιλή πατενταρισμένη βελούδινη υφή της FREZYDERM αλλά και μια πολύ ανάλαφρη αίσθηση που δεν φράσσει τους πόρους, κι έτσι το δέρμα αναπνέει και δεν ασφυκτιά.

 

Μικροκρύσταλλοι και πρωτοποριακές χρωστικές συμπληρώνουν τη σύνθεσή τους για Optical Blurring Effect  και προσδίδουν στην επιδερμίδα μία εικόνα τέλειου ανάγλυφου, λείας επιδερμίδας και λάμψης, ενώ προσφέρουν ένα θεαματικό εφέ λείανσης.

 

 

 

 

Η τεχνολογία Second Skin παρέχει επίσης προστασία από το οξειδωτικό στρες, την ηλιακή ακτινοβολία, το blue light τους ρύπους και τη φωτογήρανση, χάρη σε έναν προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό αντιοξειδωτικών ενεργών.

 

Τα Velvet Colors είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία και κάθε τύπο δέρματος, ακόμη και για το λιπαρό με τάση ακμής δέρμα, καθώς είναι μη φαγεσωρογόνα.  Είναι δερματολογικά ελεγμένα, δεν ευαισθητοποιούν την επιδερμίδα και δεν ενεργοποιούν αλλεργίες.

 

 

 

 

Θα τα βρείτε σε 3 αποχρώσεις: Light, Medium & Dark και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτόνομα μετά την κρέμα χωρίς να χρειάζονται primer ή ως mat primer για την ενίσχυση των cover make-ups.

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Kαιρός ήταν να βγάλει και σειρά make up η frezyderm….είμαι σίγουρη πως θα είναι εφάμιλλη των υπόλοιπων προ’ι’όντων της…

  2. Αρκει να μην ειναι τιγκα σιλικονη και αρωμα..

  3. Kαλή εβδομάδα!!! επιτέλους, έχω ξετρελαθεί!!! και έχει και spf,super!!!

  4. Επειδή αγαπώ Frezyderm, ιδιαίτερα τα αντηλιακά της, ανυπομονώ να δοκιμάσω το νέο της make up!

  5. Ααα φαίνονται πραγματικά πολύ καλά. Το ότι είναι μη φαγεσωρογόνα κ έχουν ανάλαφρη υφή για μένα είναι το βασικότερο. Μπράβο στην Frezyderm

  6. Τα συνδυάζει όλα! Ανυπομονώ να δοκιμάσω τη νέα σειρά velvet colours της Frezyderm!
    🎄❤️

  7. Το αντηλιακό με χρώμα κάνει το δέρμα βελούδινο.Μου είπαν βέβαια ότι έχει σιλικόνη.Τι να σας πω…πάντως το makeup σίγουρα θα είναι πολύ καλό,αν κρίνω από το αντηλιακό.

  8. Κάθε χρόνο δεν αποχωρίζομαι το αντηλιακό με χρώμα της frezyderm!!! Σίγουρα θα δοκιμάσω αυτό το νέο προϊόν και πιστεύω θα είναι ότι πρέπει για καθημερινή και ελαφριά κάλυψη!!! ♥️❤️💜💛💚🧡💙💜💛❤️♥️💙💚🧡💛💜❤️💙💜💛♥️💚💙🧡💜💛❤️♥️💙💚🧡

  9. Καλησπέρα κορίτσια μου! Έχουν κυκλοφορήσει; Γιατί στο φαρμακείο που πηγαίνω δεν το έχουν φέρει ακόμα και απ’ ότι μου είπαν δεν έχουν κάποια ενημέρωση…

  10. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ακούγεται πολύ καλό το γεγονός πως προστατεύουν το δέρμα και δεν χρειάζονται primer!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.