Η νέα συλλογή κοσμημάτων της Αλεξάνδρας Τσούλου από πράσινο μαλαχίτη

 

 

Η Αλεξάνδρα Τσούλου είναι μια ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνιδα, για την οποία σας είχα μιλήσει στο παρελθόν.

 

Την είχα γνωρίσει στη Στεμνίτσα, τελειόφοιτη ακόμα της ιστορικής Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας κι είχα ξεχωρίσει την τεχνική και τις εμπνεύσεις της.   Η Αλεξάνδρα Τσούλου, αυτές τις μέρες, παρουσιάζει τη νέα της συλλογή χειροποίητων ασημένιων κοσμημάτων, που αναδεικνύουν τον πράσινο, ορυκτό μαλαχίτη.  

 

 

 

 

 

Μια δυνατή ενεργειακή πέτρα που αγαπούν πολύ οι αργυροχρυσοχόοι, για τη θαυμάσια «μαρμάρινη» εναλλαγή από ανοιχτόχρωμους και σκουρόχρωμους ομόκεντρους δακτυλίους, οι οποίοι καλύπτουν όλο το φάσμα των αποχρώσεων του πράσινου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο μαλαχίτης  που θεωρείται το πετράδι της ζωής, είναι ένας ζωογόνος ημιπολύτιμος λίθος που προστατεύει από την κακή ενέργεια και ενισχύει την υγεία.   Ένα κόσμημα από μαλαχίτη και ασήμι είναι πάντα πολύ εντυπωσιακό και ιδανικό στο ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς για να φέρει ομορφιά, αισιοδοξία και θετική διάθεση.

 

 

 

 

Η καινούργια συλλογή της Αλεξάνδρας Τσούλου, είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του χειροποίητου ασημένιου κοσμήματος, που τόσο καλά διδάσκονται και αναδεικνύουν οι απόφοιτοι της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας της Στεμνίτσας.  Ως συνεχιστές μια μακραίωνης παράδοσης, δεν στέκονται μόνο σε αυτή την ιστορικότητα, αλλά την «παντρεύουν» και την εξελίσσουν, δημιουργώντας καινοτόμες τάσεις στο κόσμημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το πολύ σημαντικό ωστόσο, που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας για την Αλεξάνδρα είναι, ότι αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει με την δική σας συνεργασία, το κόσμημα των ονείρων σας ή αυτό που θέλετε να δωρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

Το δοκίμασα εγώ η ίδια όταν, η Αλεξάνδρα υλοποίησε τις σκόρπιες ιδέες που είχα γύρω από αγαπημένα σύμβολα του συντρόφου μου και τις μετουσίωσε σε ένα αληθινά μοναδικό γούρι για τη νέα χρονιά.   Εγώ της έδινα την πληροφορία κι η Αλεξάνδρα δημιουργούσε, για να καταλήξουμε σε αυτό το εντυπωσιακό one & only γούρι – βραχιόλι, που βλέπετε παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

 

Μπορείτε να δείτε εδώ τις δημιουργίες της Αλεξάνδρας και να επικοινωνήσετε μαζί της για περισσότερες πληροφορίες.

 

Καλή Χρονιά σε όλους με αγάπη και υγεία. Εύχομαι όποιες δυσκολίες κι αν έρθουν να είναι διαχειρίσιμες!

 

Stella

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλή χρονιά, Στέλλα μου! Πολύ όμορφες δημιουργίες, πράγματι! Πάντα μας εκπλήσσουν ευχάριστα οι προτάσεις σου!

  2. @Καλη Χρονιά Αμαλία μου! Χαίρομαι να μοιραζομαι μαζί σας τις ανακαλύψεις μου! Αυτη ομολογουμένως η ανακάλυψη αξίζει πολλά!

  3. Καλή χρονιά Στέλλα!!Πολύ ωραίος ο μαλαχίτης και ακόμα πιο ωραίο ότι φτιάχνεις το δικό σου κόσμημα που είναι μοναδικό.

  4. Καλή χρονιά Στέλλα! Πολύ όμορφες οι δημιουργίες της Αλεξάνδρας, αλλά εστιάζω στο ο,τι μπορεί να σου φτιάξει το δικό σου κόσμημα όπως το φαντάζεσαι!!

  5. Καλή Χρονιά! Γεμάτη υγεία και χαρά! Υπέροχα κοσμήματα! Κι έχω αδυναμία στις πράσινες αποχρώσεις!
    xx

  6. Θυμαμαι και την παλιοτερη δημοσίευση της Στέλλας για τις δημιουργίες της Αλεξάνδρας…. αυτό το πράσινο χρώμα του μαλαχίτη είναι τέλειο…. και το customized γούρι το ίδιο….

  7. Καλή χρονιά κορίτσια σε όλες μας!! Πολύ εντυπωσιακό το πράσινο χρώμα και πολύ ιδιαίτερο το γούρι!!

  8. Καλή χρονιά Στέλλα! Μπράβο που υποστηρίζεις τους ντόπιους δημιουργούς! Το γούρι είναι θαυμάσιο, πρωτότυπο. Τι ωραίο αυτό το πράσινο πετράδι! Λάτρεψα το κολιέ με τις πράσινες χάντρες και τα ασημί φυλλαράκια και τα σκουλαρίκια τα κρεμαστά, τα πρώτα, τα στρογγυλά.

  9. Καλή χρονιά @STELLA μου με υγεία πάνω απ’όλα!!!! ❤️🧡💙💜♥️💚💛💜♥️❤️🧡💙💜💚💛 Πολύ όμορφες δημιουργίες και πολύ ξεχωριστό χρώμα το αυτό το πράσινο!!

  10. Πολύ σικάτα κοσμήματα και εξαιρετικό το συγκεκριμένο πράσινο χρώμα

  11. Καλή χρονιά αγαπημένες μου!!!
    Μουτςς

  12. Πανέμορφος ο πράσινος μαλαχίτης! Υπέροχες δημιουργίες!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.