Beauty Video και Review: τα προϊόντα Stella’s Recipy για νεανικό δέρμα και το αγαπημένο έλαιο Hair & Body Oil Candy Rose.

 

 

Νεανικό δέρμα; Λιπαρό, μεικτό, ευαίσθητο, ίσως ακνεικό; Δέρμα με ανάγκη για εξισορρόπηση, ενυδάτωση, αντιγήρανση στα πρώτα σημάδια ή τις γραμμές έκφρασης, σύσφιξη των διεσταλμένων πόρων;

 

Η Sofia ένα νέο, όμορφο και δραστήριο κορίτσι με απαιτητικό επάγγελμα που την θέλει πάντα λαμπερή και φρέσκια αλλά, την εκθέτει σε συνεχή ταξίδια,  εναλλαγές στο ωράριο, το κλίμα και τις συνθήκες εργασίας, αγάπησε τα προϊόντα Stella’s Recipy και περιγράφει την εμπειρία της για τρία από αυτά, που απευθύνονται στις ανάγκες αυτών των επιδερμίδων.

 

 

 

 

 

Από την σειρά All time Classic, η Sofia χρησιμοποιεί την 24ωρη Wine Youth Face & Eye Cream με φυτικά και αιθέρια έλαια από σταφυλοκουκουτσέλαιο, τζοτζόμπα, καλέντουλα, λεβάντα, γεράνι, παλμαρόζα, βενζόη και την συνδυάζει το βράδυ με το Starflower Beauty Face & Eye Night Serum φτιαγμένο με  έλαια μποράγκο, νυχτολούλουδο, άγριο τριαντάφυλλο, λεβάντα, λιβάνι.   Απογειώνει την νυχτερινή της φροντίδα χρησιμοποιώντας κάθε βράδυ, την Youth version της Golden Face & Εye Night Cream, της μαγικής κρέμας με σαφράν και έλαια νυχτολούλουδο, υλάγκ υλάγκ, σανδαλόξυλο, γκρέιπφρουτ, γεράνι, νερόλι.

 

 

 

 

Επίσης, η Sofia επιλέγει για τη φροντίδα και ενυδάτωση μαλλιών και σώματος που επίσης ταλαιπωρούνται από τους πολύ έντονους ρυθμούς ζωής και τις εναλλαγές θερμοκρασίας και κλίματος, το Candy Rose Hair & Body Oil, το hype προϊόν που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στην fragrantica.gr την μεγαλύτερη παγκόσμια εγκυκλοπαίδεια αρωμάτων.

 

 

 

 

Ας δούμε τη Sofia σε δυο βίντεο που παρουσιάζουν τα προϊόντα και τα αντίστοιχα reviews για τα προϊόντα Stella’s Recipy.

 

Stella’s Recipy – Προϊόντα για νεανικό δέρμα και το λάδι CANDY ROSE Part One

 

 

 

Review Stella’s Recipy – Προϊόντα για νεανικό δέρμα και λάδι CANDY ROSE  Part Two.

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Αχ, η κρέμα της Στέλλας για νεανικά δέρματα είναι υπέροχη! Όταν τη φόραγα το δέρμα μου ήταν τέλειο, γυαλί, καλύτερο από κάθε άλλη κρέμα που έχω βάλει!

  2. Λέξη προς λέξη θα συμφωνήσω με όσα είπε η Σοφία στο video! Τα συγχαρητήριά μου λατρεμένη μαγισσούλα Στέλλα 💜
    Μουτςς

  3. Πολύ ωραία παρουσίαση από την Σοφία στα προϊόντα, όλα τόσο ιδιαίτερα κ ξεχωριστά!! Συγχαρητήρια Στέλλα!!!

  4. Τέλεια παρουσίαση των υπέροχων προϊόντων της Στέλλας μας❤️👋👋

  5. Μπράβο @Stella! Super προϊόντα, super παρουσίαση!
    xx

  6. Μπράβο @Stella για ακομα μια φορά!!!! Υπέροχα προϊόντα!!! 💛💚💜💙🧡♥️

  7. Ωραία παρουσίαση!Συγχαρητήρια Στέλλα!

  8. Tο Candy Rose Hair & Body Oil πρέπει να είναι τέλειο!

  9. Ευχαριστούμε,Στέλλα….ευχαριστούμε και την Σοφία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.