Happy New Year with Mon Rêve! A year to dream, για τα unique bb girls!

 

 

 

Mon Rêve το όνομά της και πραγματικά είναι «όνειρο» το μακιγιάζ με το οποίο η μάρκα μας προτείνει  να υποδεχτούμε τη Νέα Χρονιά 2023.

 

Και είναι αλήθεια ότι η Mon Rêve,  αν και είναι σχετικά νέα ελληνική μάρκα στην αγορά,  έχει ήδη αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες, χάρη στα πολύ καλά και πολύ αποτελεσματικά  προϊόντα, με όμορφες συσκευασίες, κολακευτικά χρώματα  αλλά και προσιτές τιμές.

 

Όνειρο και εσείς όμως,  τα επίτιμα bb girls. H αλήθεια είναι, ότι ακόμα και εγώ φέτος είχα πολύ μεγάλη περιέργεια μέχρι να πάρω στα χέρια μου τη λίστα με εσάς που αφήσατε τα περισσότερα σχόλια αυτή τη χρονιά. Kαι αυτό, γιατί κάποιες αγαπημένες σας «είδα» λιγότερο φέτος, κάποιες περισσότερο, κάποιες μείνατε σταθερά επίτιμες,  ενώ κάποιες είσαστε new entry στη λίστα με τις top commentators.

 

 

 

 

Jenny, Maryl, Celia, Sofia Marga και Eleanna_N,  η χρονιά ξεκινάει για σας με δώρο  ένα ολοκληρωμένο σετ μακιγιάζ από την Mon Rêve που θα λάβετε σύντομα και το οποίο περιλαμβάνει κάποια από τα best seller προϊόντα της μάρκας.

 

Σημειώστε:

 

Η απίθανη παλέτα Happy Palettes  Pillow Fight Palette.

 

Με 9 υπέροχες άκρως κολακευτικές αποχρώσεις από το πρωί ως τις βραδινές εξόδους. Με εξαιρετική απόδοση χρώματος σε τόνους του ζεστού κακάο, της burnt terracotta και του αριστοκρατικού café-au-lait που ταιριάζουν αρμονικά με το ροζ της πούδρας, το sparkling σαμπανί και το φωτεινό κρεμ. Πλούσιες ματ, ιριδίζουσες και μεταλλικές υφές που απλώνονται εύκολα και αναμειγνύονται ομοιόμορφα.

 

 

 

 

H mascara Vortex σε μαύρη απόχρωση

 

Για έντονο όγκο και απόλυτο διαχωρισμό. Μια μάσκαρα με βαθύ μαύρο χρώμα και μοναδικό πινέλο που “στροβιλίζεται” καθώς χτενίζει και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες από το πρώτο κιόλας πέρασμα. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι σιλικόνης της Vortex προσφέρει επιπλέον όγκο, άμεσο διαχωρισμό και ανόρθωση σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά, από την ρίζα έως την άκρη, χαρίζοντας ανάλαφρη αίσθηση στα μάτια και εκπληκτικές, καμπυλωτές βλεφαρίδες. Η εξαιρετικά κρεμώδης σύνθεση εμπλουτισμένη με Προβιταμίνη Β5 προστατεύει και περιποιείται τις βλεφαρίδες σε βάθος.

 

 

 

 

 

Το κραγιόν  Inky Lips  21

 

Λεπτόρρευστο, υγρό κραγιόν πολύ μεγάλης διάρκειας που παραμένει αναλλοίωτο για ώρες. Χαρίζει έντονο χρώμα που στεγνώνει γρήγορα και νιώθεις σαν να μην το φοράς. Η νέα, προηγμένη σύνθεσή του γλιστράει σαν μελάνι στα χείλη προσφέροντας ένα λεπτό στρώμα χρώματος ενώ τα διατηρεί απαλά και ενυδατωμένα. Το εύχρηστο μικρό πινελάκι του παρέχει άνετη εφαρμογή ακριβείας και ομοιόμορφη κάλυψη. Tα αγαπώ τα Inky Lips. Εκτός από αυτή την πλούσια λαμπερή απόχρωση, οι άλλες αγαπημένες μου αποχρώσεις είναι η 02 και η 19.

 

 

 

 

 

Το μολύβι χειλιών Infiniliner Gel Lip Pencil 03

 

Ένα μαλακό κρεμώδες μολύβι χειλιών που απλώνεται εύκολα και δεν ερεθίζει το δέρμα. Η αδιάβροχη gel σύνθεσή του προσφέρει έντονο χρώμα που παραμένει σταθερό χωρίς να μουτζουρώνει. Η λεπτή μύτη του γλιστρά πάνω στα χείλη προσφέροντας εύκολη εφαρμογή ακριβείας και εντυπωσιακό αποτέλεσμα ενώ ο περιστρεφόμενος μηχανισμός του επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο στο μήκος της μύτης. Συνοδεύεται από ξύστρα για να διατηρείται η μύτη του μολυβιού λεπτή κάθε φορά.

 

 

 

 

Το μολύβι ματιών Infiniliner Eye Gel Pencil 01

 

Η αδιάβροχη gel σύνθεσή του προσφέρει έντονο χρώμα που παραμένει σταθερό όλη μέρα χωρίς να μουτζουρώνει. Η λεπτή μύτη του προσφέρει εύκολη εφαρμογή ακριβείας στο άνω και κάτω βλέφαρο, καθώς και στην εσωτερική γραμμή των βλεφαρίδων σαν Kajal. Ο περιστρεφόμενος μηχανισμός του επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο στο μήκος της μύτης. Συνοδεύεται από ξύστρα για να διατηρείται η μύτη του μολυβιού λεπτή κάθε φορά.

 

 

 

 

Έτοιμο το νεσεσέρ του χειμώνα!

 

 

Για εσάς λοιπόν αγαπημένα μου bb girls, ας είναι αυτή η χρονιά, μια χρονιά Mon ve, μια χρονιά που θα πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά σας!

 

(μην ξεχάσετε να στείλετε τα στοιχεία σας, όνομα, επίθετο, διεύθυνση αποστολής, ταχ. κώδικα και ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας,  στο [email protected])

 

 

(η λίστα συμπληρώνεται με τις εξής αγαπημένεςJ

 

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Καλή Χρονιά σε όλες! Παντα τυχερά και όμορφα να είναι τα BBgirls!

  2. Μα τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή! Καλή λαμπερή χρονιά σε όλα τα bb girls! Σας έχω στείλει τα στοιχεία μου, ευχαριστώ πολύ! 🙂

  3. Πω πω χίλια ευχαριστώ ❤️❤️ πάντα τέτοια εύχομαι και να, έχουμε όλες ένα υπέροχο 2023!! Τζούλια μου δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω. Και ξέρεις σίγουρα ποσο αγαπάω εσένα και το “παιδί” σου το Beaytyblog❤️

  4. Συγχαρητήρια λαμπερά bbgirls, πάντα τέτοια! Κι από δω και πέρα σταματάμε τις ευχές και περνάμε στις πράξεις. Τα καλύτερα που περιμέναμε είναι εδώ!
    Μουτςς💜💋

  5. Ωωωω!!!! Ευχαριστούμε πολύ πολύ @Julia!!!Υπέροχα τα προϊόντα μακιγιάζ Mon reve!!!!! Ας είναι ονειρεμένα όμορφο για όλους μας το 2023!!!! Καλή Χρονιά σε όλα τα bbgirls!!!!
    xx

  6. Τα έχω βάλει στο μάτι έχω και μέρες!!εύχομαι να είμαι τυχερή!!!καλή χρονιά με υγεία και καλή τύχη 🤞!!!

  7. Αχ!! Τζούλια μας ❤️ Ευχαριστούμε τόόόόσο πολύ 🙏🙏….. τα δώρα είναι πραγματικά υπέροχα κ ακόμη πιο υπέροχα επειδή είναι από σένα- κ από την αγαπημένη αυτή σταθερή παρέα το beautyblog που δημιούργησες! Σε αγαπάμε πολύ νομίζω το ξέρεις !! Χρόνια πολλά bbgirls εύχομαι τα όνειρα κ οι στόχοι της καθεμίας ξεχωριστά να πραγματοποιηθούν!

  8. Συγχαρητήρια κορίτσια του bb!!Καλοφόρετα να είναι!!Και του χρόνου με το καλό!!

  9. Συγχαρητήρια αγαπημένα bbgirls!!! ♥️💙🧡❤️💚💜💛🧡♥️💙❤️💜💚💛🧡♥️💙❤️💜💚💛 Η αλήθεια είναι ότι περίμενα και φέτος ένα bb δωράκι αλλά μου φτάνει που είμαι στις top 10 commentors και μάλιστα στην 6η θέση!! Είστε η διαδικτυακή μου παρέα και η νούμερο 1 πηγή ενημέρωσης!!! ❤️💜💙♥️💚🧡💛 Αγαπημένη μου Τζούλια συνέχισε να μας κάνεις παρέα!!! 💜💙♥️❤️💚🧡💛 Ευτυχισμένο το 2023!!!

  10. Συγχαρητήρια στα κορίτσια , καλοφόρετα να είναι!!!

  11. @SOFIA MARGA …Τώρα είδα πως σε <> στη στροφή…χαχαχα…. 186/187 💜💜

  12. Υπέροχα προϊόντα για κάθε γυναίκα.. χαρές που θα κάνουμε… Σας ευχαριστούμε!!!

  13. Να τα χαρείτε, κορίτσια! Κι εμείς να χαιρόμαστε τα όμορφα σχόλιά σας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.