“Snow much love” η trend συλλογή της essence για τον Ιανουάριο 2023

 

 

 

“Snow much love” λέγεται η χειμωνιάτικη trend edition συλλογή της essence αλλά αμφιβάλω αν θα δούμε όχι snow, ούτε και χειμώνα φέτος.

 

Τέλος πάντων αυτά είναι τα τερτίπια του καιρού αλλά η essence δεν κάνει κανένα τετρίπι, εξακολουθεί να είναι μια μάρκα με χαριτωμένα, αποτελεσματικά, “ηθικά” και προσιτά στις τιμές τους προιόντα μακιγιάζ.

 

Για τον Ιανουάριο λοιπόν, προτείνει  γκλίτερ στα μάτια,  ρουζ και highlighter με ιριδίζοντα εφέ, κοσμήματα για το πρόσωπο και θρεπτικά προϊόντα για τα χείλη.

 

Snow much love glitter lip balm

Χρωματίζει τα χείλη με χρυσαφένια και ροζ γκλίτερ, ενώ την ίδια στιγμή τα θρέφει με βούτυρο καριτέ και έλαιο jojoba. Για υπέροχα απαλά και άκρως λαμπερά χείλη.

Περίπου *2,89€ // 01 Snooow Sparkly!

 

 

 

Snow much love blush

Μια πινελιά χρώματος στη στιγμή. Το ρουζ έχει μια μεταξένια απαλή υφή με ένα ματ τελείωμα.

Περίπου *3,79€ // 01 Snow Much Fun!

 

 

 

 

Snow much love hydrogel eye patches

Με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C, τα χρυσά επιθέματα χαρίζουν εντατική ενυδάτωση και αναζωογονούν την επιδερμίδα για ένα φρέσκο και ζωηρό look. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος.

Περίπου *2,49€ // 01 Glow, Little Snow Angel!

 

 

 

 

 

Snow much love glitter liquid eyeliner

Περιέχει ροζ και χρυσά σωματίδια γκλίτερ που κάνουν στη στιγμή τα μάτια σας να λάμπουν. Στα συν: το εξαιρετικά λεπτό πινέλο σάς επιτρέπει να εφαρμόσετε ακριβείς και λεπτές γραμμές. Επιπλέον, το eyeliner στεγνώνει γρήγορα και δεν μουντζουρώνει.

Περίπου *3,59€ // 01 Oh Snowy Shine!

 

 

 

 

 

 

 

Snow much love cream to powder highlighter

Snow much love cream to powder highlighter με υψηλή χρωματική απόδοση και χρυσά ιριδίζοντα σωματίδια. Ξεχωρίζει γιατί έχει μια υβριδική σύνθεση: το highlighter μεταμορφώνεται από κρεμώδες σε πουδρένιο με το που εφαρμοστεί στο δέρμα.

Περίπου *3,79 // 01 The Snow Glow Show!

 

 

 

 

Snow much love mix & match crystals

Το πρόσωπό σας είναι σίγουρο ότι θα λάμψει με το essence Snow much love mix & match crystals. Τα αυτοκόλλητα μαργαριτάρια και κοσμήματα δημιουργούν extravagant εμφανίσεις.

Περίπου *2,99€ // 01 Leave A Little Sparkle Wherever You Go!

 

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Η προσιτή κ αγαπημένη πάντα Essence με τα κοριτσίστικα χαριτωμένα της προϊόντα 😊 το lip balm,τα eye patches θέλω να δοκιμάσω σίγουρα κ φυσικά τα αυτοκόλλητα μαργαριτάρια που τέτοιου τύπου αυτοκόλλητα ομολογώ ότι χρησιμοποιώ κ εγώ αλλά κ η 6 χρονη κόρη μου ακόμη και στο σχολείο 🤣🤣 !! Χειμώνα φέτος για κάνα μήνα μόνο το κόβω, βέβαια μου αρέσει κ αυτή η ανοιξιάτικη λιακάδα Γενάρη μήνα ❤️

  2. Ας υποκριθούμε πως έξω κάνει βαρυχειμωνιά. λοιπόν.😉
    Μουτςς

  3. Πιστεύω ότι Φεβρουάριο Μάρτιο θα κάνει τα μεγάλα κρύα, έτσι γίνεται συνήθως στην Ελλάδα μας😉 πολύ χαριτωμένη συλλογή, όσο για τις τιμές είναι κάτι παραπάνω από προσιτές!

  4. Θα αναζητήσω τα χρυσά επιθέματα για την τσαχπινιά τους!

  5. Γλυκούλια! Πολύ όμορφο το ρουζ με το highlighter, αλλά και το lip balm δε παει πίσω! Ο καιρός εδω στη Ρόδο είναι βροχερός,ας ελπίσουμε να μη δούμε ξανα τα περσινά ακραία καιρικά φαινόμενα..κάπου διάβασα πάντως πως η κλιματική αλλαγή μας έχει ήδη στερήσει το 1/3 του χειμώνα..

  6. Πάντα ενδιαφέρουσα η Essence. Το highlighter με την κρεμώδη υφή με προκαλεί να το δοκιμάσω.
    xx

  7. Θα σας εξομολογηθώ κάτι …εγώ αγοράζω για την ανηψιά μου essence αλλά πολλά τα κρατάω και για μένα…

  8. το highlighter και τα eye patches με κέρδισαν, το ερώτημα είναι τι συμβαίνει με την εταιρεία? γιατί εδώ και ενα μήνα τουλάχιστον είναι άδεια τα σταντ τους???

  9. Υπέροχα προϊόντα! Πολύ ποιοτικά και value for money! Μου αρέσουν πολύ οι συγκεκριμένες συσκευασίες!!! 💛🧡💜💙💛💚❤️♥️😑💜💙💚💛💛💚💛💚❤️♥️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.