Ποιο είναι το παγκόσμιο best seller κραγιόν της Estée Lauder; («επαναστατική απόχρωση…)

 

 

Στην 80ή ετήσια απονομή των βραβείων Χρυσές Σφαίρες, είδαμε και την Ana de Armas, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού αλλά και Παγκόσμια Πρέσβειρα της Estée Lauder.

 

Εκείνο το βράδυ η de Armas   αποκάλυψε μια από τις αποχρώσεις της νέας Pure Color Lipstick συλλογής της Estée Lauder, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της στην αγορά τους επόμενους μήνες.

 

Η Ana είναι η πρώτη που παρουσιάζει αυτή τη νέα συλλογή, με  εξαιρετικά ενυδατική σύνθεση μακράς διάρκειας, 80 αποχρώσεις και πολυτελή συσκευασία που μάλιστα είναι  εμπνευσμένη από τα πρώτα κραγιόν της Estée Lauder της δεκαετίας του 1960.

 

Η Ana επέλεξε την απόχρωση Stolen Heart από τη νέα συλλογή – ένα ματ, ρόδινο μωβ και το συνδύασε με   cat eye look.

 

Pure Color Lipstick στην απόχρωση Stolen Heart

 

 

Η Μelanie Inglessis που δημιούργησε το look δήλωσε: “Ήθελα η εμφάνιση της Ana να δείχνει ανεπιτήδευτη. Ένας συνδυασμός της σύγχρονης γυναίκας που κρύβει μέσα της την κλασική γοητεία του Hollywood, εμπνευσμένη από τη Marilyn Monroe. Θέλαμε η επιδερμίδα της να είναι λαμπερή και να ολοκληρώσουμε το look με ένα έντονο cat eye και το τέλειο ροζ-μωβ χρώμα στα χείλη”.

 

Περιμένουμε τη νέα συλλογή λοιπόν.

 

Και φτάνω (για να σας κρατάω και σε λίγη αγωνία) στην ερώτηση του τίτλου. Η εταιρεία έκανε μια μεγάλη παγκόσμια έρευνα και best seller κωδικός στα κραγιόν αναδείχθηκε τοοοοοοο

 

Pure Color Envy στην απόχρωση “Rebellious Rose”

 

 

 

Μια ουδέτερη αλλά πλούσια και ζεστή απόχρωση του τριανταφυλλί,  συναντά μια πιο σκούρα nude απόχρωση. Ο pro makeup artist του brand Milan Burge δήλωσε ότι είναι τόσο δημοφιλές γιατί ενώ είναι μια τολμηρή απόχρωση, όσο το κραγιόν σιγά -σιγά «ξεθωριάζει» μένει  ένα σέξι ίχνος φυσικού χρώματος που διαρκεί όλη νύχτα (ουάου…)

 

 

11 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα ❤️και οι δύο αποχρώσεις μου αρέσουν το ίδιο.. Και φοριούνται άνετα όλες τις ώρες!

  2. To Rebellious Rose το εχω φορέσει στο παρελθόν, αλλά δεν τρελλαίνομαι. Η απόχρωση όμως Stolen Ηeart είναι τόσο hardcore 60’s… θυμάμαι κραγιόν με την παρόμοια απόχρωση στο νεσεσερ της μαμάς μου!

  3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! το ροζ μοβ δε με εντυπωσίασε, η απόχρωση Rebellious Rose είναι φανταστική!

  4. Εκ πρώτης όψεως μου άρεσαν και οι δύο αποχρώσεις. Με μια δεύτερη ματιά όμως ένα Stolen Heart το έπαθα 😊
    Μουτςς💜💋

  5. Και τα δύο μου άρεσαν εξίσου πολύ κ θα συμφωνήσω με την Maryl ότι άνετα φοριούνται όλες τις ώρες 💋💋💋

  6. Την έχω την απόχρωση Rebellious Rose, είναι ένα υπέροχο κραγιον πολύ ενυδατικό, όντως κρατάει πολύ, είναι μια πολύ όμορφη απόχρωση για καθημερινές εμφανίσεις,αναμένω να δω τη καινούργια συλλογη!

  7. @Julia χθες το μεσημέρι παρέλαβα κ το δωράκι μου .. δοκίμασα το κραγιόν κ τι να λέμε… είναι Μοναδικό!!απλώνεται πανεύκολα με ωραίο τελείωμα, είναι τρομερά σταθερό κ δεν μου άφησε καθόλου ξηρά τα χείλη ένα 4ωρο που το φορούσα!! Αν είναι κ τα υπόλοιπα προϊόντα τόσο τέλεια 👌 στην επόμενη στάση στο Hondos έχει να γίνει χαμούλης 😉😉

  8. Υπέροχη απόχρωση η Rebellious Rose, είναι από τα αγαπημένα μου κραγιόν στο νεσεσερ μου. Γενικά η σειρά Envy της Estée, έχει εκπληκτικές αποχρώσεις, ωραία ενυδατικη υφή και σταθερότητα. Νομίζω πως η Rebellious Rose ταιριάζει σε πολλές γυναίκες, το θεωρώ κλασσικό χρώμα, οπότε, λογικό μου φαίνεται που είναι best seller.
    xx

  9. Αγόρασα estee lauder μακιγιάζ τις γιορτές και μου είπαν ότι θα αλλάξουν όλα τα κραγιόν…ωραίο νέο…μου έκαναν δώρο και ένα μαζι με τη μάσκαρα.

  10. Νομίζω πως θυμίζει κάτι από παλιές εποχές! Θυμάμαι ότι είχε η μαμά μου ένα κραγιόν σε τριαντάφυλλι που δεν το αποχωριζόταν ποτέ! 💙💚💙💜💚💜💚💜💚💙❤️💛♥️💛♥️💛♥️💛♥️💛♥️💙💜❤️💜❤️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.