MOVE από την H&M και βάλτε κίνηση στη ζωή σας (και η απίθανη Jane Fonda μαζί)

 

 

 

Με μια ώθηση ενέργειας που μας βοηθά όλους να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά, το H&M Move λανσάρει τη συλλογή Empower με μοντέρνα και λειτουργικά ρούχα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά που έχουν διάθεση για fun και άθληση.

 

Η συλλογή περιλαμβάνει μια ποικιλία ρούχων χωρίς ραφές, από ολόσωμες φόρμες μέχρι καλσόν, μπουστάκια και μπλούζες, για να προσφέρουν στους movers  επιπλέον υποστήριξη και άνεση. Η συλλογή Empower, έχει δημιουργηθεί με υλικό DryMove™, ένα υλικό που απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα για περισσότερη άνεση και στεγνή αίσθηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία, το H&M Move συγκέντρωσε τους Global Brand Movers Jane Fonda, Zlatan Ibrahimović και JaQuel Knight, οι οποίοι μοιράζονται την αποστολή του H&M Move να κάνει τον κόσμο να κινηθεί.

 

«Όταν πρόκειται να είμαστε δραστήριοι, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο να βρούμε αυτό που μας αρέσει. Και, όσο μπορείτε εξερευνήστε μερικές νέες κινήσεις, είναι καλό για σας και θα έχετε δοκιμάσει κάτι καινούριο. Το παν είναι να διασκεδάζετε. Αν μπορώ να κάνω τους ανθρώπους να κινηθούν, νιώθω ότι αυτό είναι επιτυχία», λέει ο Zlatan Ibrahimović, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και multimover.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαζί με την Jane το Zlatan και τον JaQuel, η Nadia Nadim είναι η νεότερη «συμπαίκτρια» του H&M Move και Global Brand Mover. Η Αφγανή-Δανή πρόσφυγας που έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και        γιατρός.
«Το να κινείσαι κάθε μέρα είναι καλό για σένα, αλλά έχει επίσης μεγαλύτερη δύναμη. Επομένως, δεν έχει να κάνει μόνο με το να είσαι δραστήριος επειδή είναι υγιές, αλλά επειδή ο αθλητισμός και η κίνηση γενικότερα μπορούν να αλλάξουν άλλα πράγματα γύρω σου, λέει η Nadia Nadim, επαγγελματίας ποδοσφαίρου και «εκπρόσωπος» της άσκησης.

 

 

 

 

 

.

 

Τι να πούμε τώρα για την  Jane Fonda η οποία μέσα σε όλα τα άλλα (υπέροχη ηθοποιός, ακτιβίστρια, μητέρα, force of nature) επιπλέον τη δεκαετία του 1980 έμαθε σε όλο τον κόσμο το aerobic και όπως βλέπουμε συνεχίζει ακάθεκτη. Συγκλονιστική γυναίκα. Πρότυπο μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

 

 

 

 

Το λανσάρισμα γιορτάζεται με βίντεο, όπου οι τέσσερις H&M Move Brand Movers ενώνονται με ποδηλάτες, αθλητές του βόλεϊ και άλλους, όλοι δοκιμάζοντας νέους τρόπους μετακίνησης σε μια νέα χρονιά.

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Φανταστική η Jane Fonda, τόσο φανταστική που επικεντρώνεται κανείς πιο πολύ σε αυτήν, παρά στην καμπάνια με τα ωραιότατα ρούχα για άθληση της H&M! Μου άρεσαν όλα τα ρούχα της H&M..! Το αερομπικ που το κάναμε φανατικά στην δεκαετία του ’90 το μάθαμε από την Jane Fonda. To video πολύ ωραίο, με ζωντάνια από διάφορα αθλήματα, με έκαναν να νιώσω μια κάποια νοσταλγία γιατί παλαιότερα ήμουν πολύ δραστήρια στον αθλητικό τομέα. Θα ήθελα πολύ να ξαναβρώ αυτήν την σπίθα, αυτόν τον ενθουσιασμό για τα αθλήματα, που είχαμε κάποτε.
    xx

  2. Πω πω θυμήθηκα στο πατρικό μου είχαν οι γονείς μου ένα βιβλίο της Jane Fonda με ασκήσεις αερόμπικ που είχε βγάλει κ έκανα όλη την ώρα τις ασκήσεις της όταν ήμουν μικρή 😊 ! Η νέα συλλογή μου αρέσει πολύ μιας κ είμαι πολύ αθλητικό κορίτσι! Η φράση της Nadim νομίζω τα λέει όλα!!

  3. Αγαπάω Jane Fonda, αγέραστη, καλλονή και πάρα τα προβλήματα υγείας μέσα στην ενέργεια!! Ήδη έχω επισκεφθεί τα H&M την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είδα αυτή τη συλλογή, αλλά εφοδιάστηκα πλήρως 😉

  4. Τώρα που διαβασα, τα σχόλια.. Ναι κ η δική μου μητέρα είχε αγοράσει την βιντεοκασέτα αερόμπικ της Jane Fonda, νομιζω δεν υπήρχε σπίτι τότε στα 80ς που να μην την είχε..

  5. Εξαιρετική η ιδέα τους να συμπεριλάβουν τη συγκλονιστική Jane Fonda σε αυτή τη καμπάνια! Ο αθλητισμός και η κίνηση γενικότερα σίγουρα μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα γύρω μας, εξάλλου η διαρκής κίνηση και μεταβολή είναι κάτι φυσικό να συμβαίνει γενικά και συνήθως ωφελεί..

  6. Τι να πει κανείς για την αεικίνητη Jane…respect….

  7. Τι να πει κανείς για αυτήν τη γυναίκα;! Υπέροχη όπως πάντα!!! ❤️💚💛♥️💜🧡🧡💛💛💙❤️💙❤️❤️🧡❤️🧡🧡💚🧡❤️🧡❤️❤️💙💜💙💜💙💜💙💜💛🧡💛🧡❤️🧡❤️🧡❤️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.