Η ιστορία της Moroccanoil και τα συλλεκτικά μπουκάλια.

 

 

Η ιστορία της Moroccanoil ξεκίνησε όταν η συνιδρυτής της μάρκας Carmen Tal, έβαψε τα μαλλιά της με καταστροφικά αποτελέσματα.

 

Μία φίλη της  τότε της συνέστησε ένα κομμωτήριο στο οποίο και δοκίμασε μία  θεραπεία με έλαια η οποία άμεσα της μεταμόρφωσε τα μαλλιά από ταλαιπωρημένα σε λαμπερά, απαλά και ευκολοχτένιστα.

 

Εμπνευσμένη από αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα, η Carmen τότε αποφάσισε να βελτιώσει αυτή τη μοναδική θεραπεία ελαίου και να μοιραστεί τα μοναδικά της πλεονεκτήματα με γυναίκες ανά τον κόσμο.

 

Πίσω στο 2007 οι θεραπείες ελαίου δεν ήταν καθόλου συνηθισμένες, αλλά ή Carmen δεν πτοήθηκε από αυτό το εμπόδιο. Εκείνη και ο σύζυγος της συνεργάστηκαν με μία ομάδα ειδικών, για να δημιουργήσουν μία νέα φόρμουλα περιποίησης μαλλιών με εκχυλίσματα ελαίου. Το αποτέλεσμα ήταν το πρωτότυπο Moroccanoil Treatment, το οποίο έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία ομορφιάς με τη δημιουργία μίας νέας κατηγορίας περιποίησης μαλλιών με έλαια (με βασικό, το έλαιο Argan). Το πολυβραβευμένο Moroccanoil Treatment εκτιμήθηκε αμέσως από κορυφαίους στυλίστες, celebrities και γυναίκες ανά την υφήλιο ως η απαραίτητη βάση για το styling των μαλλιών αλλά και ως ένα προϊόν το οποίο δεν θα πρέπει να λείπει από καμία γυναίκα.

 

 

 

 

Η επιτυχία του βραβευμένου Moroccanoil Treatment οδήγησε στην περαιτέρω ανάπτυξη της σειράς με προϊόντα περιποίησης μαλλιών τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών με φόρμουλες οι οποίες είναι εύκολες στη χρήση και ιδιαίτερα αποτελεσματικές.  Τα προϊόντα έχουν ελαφριά υφή και απορροφώνται από τα μαλλιά χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Οι αποκλειστικές φόρμουλες, αφήνουν τα μαλλιά απαλά και λαμπερά και βελτιώνουν επίσης την κατάσταση της τρίχας, βοηθώντας τα να είναι πιο υγιή και όμορφα με κάθε χρήση.

 

 

Φέτος η Moroccanoil ένωσε τις δυνάμεις της με την καταξιωμένη καλλιτέχνη Asia Pietrzyk, η δημιούργησε ένα μοναδικό έργο τέχνης για το συλλεκτικό αυτό μπουκάλι, απεικονίζοντας γυναίκες να μοιράζονται το αγαπημένο τους μυστικό ομορφιάς. Με αυτό τον τρόπο, αναβιώνει το μήνυμα ότι οι άνθρωποι που γνωρίζουν το Moroccanoil Treatment το αγαπούν και ανυπομονούν «να το περάσουν» στους φίλους τους. If you know, you know! Αυτό αντικατοπτρίζεται σε μια νέα διαφημιστική καμπάνια που παρουσιάζει την ίδια παιχνιδιάρικη χρωματική παλέτα και στυλ, η οποία θα παρουσιαστεί παγκοσμίως.

 

 

 

«Το Moroccanoil Treatment είναι αυτό που λάνσαρε το brand χρόνια πριν, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανανεώσουμε τη συσκευασία και θα προσελκύσουμε νέους πελάτες που δεν έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το εκπληκτικό προϊόν στο παρελθόν», λέει η Carmen Tal. «Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες καμπάνιες που έχουμε δημιουργήσει, η οποία αναδεικνύει τον πυρήνα του κορυφαίου οίκου και προσεγγίζει νέους πελάτες με μοναδικούς τρόπους.»

 

 

11 Σχόλια
  1. Η αλήθεια περίμενα κάτι πιο “πιο” για συλλεκτικό μπουκάλι από το Moroccanoil. Θα μου πεις όμως σε σχέση με το βασικό πόσο να ξεφύγουν?
    Μουτςς

  2. Πολύ χαριτωμένα μπουκάλια και πολύ ωραία ιδέα για δωράκι στην Κατερίνα μου που αγαπάει τα Moroccanoil❤️

  3. Τέλειες οι ετικέτες στις συσκευασίες! Πόσο υπέροχα μυρίζει αυτό το λάδι μαλλιών.. είναι φανταστικό!

  4. το χρησιμοποιώ κάθε καλοκαίρι, ιδανικό για την επανόρθωση του τριχωτού απο το αλάτι και τον ήλιο

  5. Πόσο μ’ αρέσει να μαθαίνω την ιστορία αγαπημένων προϊόντων όπως για το ευεργετικό λαδάκι Moroccanoil ! Πολύ όμορφες οι πολύχρωμες ετικέτες στα συλλεκτικά μπουκάλια! Η μυρωδιά από το το Morccanoil είναι φανταστική! Αν το χρησιμοποιήσει κάποιος μια φορά, εθίζεται, το θέλει ξανά και ξανά..!!
    xx

  6. Αν κ ακριβό είναι ένα από τα καλύτερα έλαια που κυκλοφορούν. Αφήνει απαλά κ μαλακά τα μαλλιά, χωρίς να τα λαδώνει κ χρειάζεται αρκετά μικρή ποσότητα οπότε κ το ακριβό είναι κ λίγο σχετικό ! Η νέα συσκευασία δεν μου αρέσει καθόλου 🤔

  7. @Τζενη: Δεν είναι νέα συσκευασία, είναι limited edition. Αλήθεια δεν σου αρέσει; Βλέπω και το σχόλιο της @Litsa πιο πάνω και αρχίζω και εγώ να τη βλέπω με άλλο μάτι.. αχ bb girls με επηρεάσατε! 😄😄😄

  8. @ Julia ναι ναι με τίποτα, δηλαδή αν δεν ήξερα το προϊόν κ έβλεπα αυτή τη συσκευασία δεν θα το αγόραζα ειδικά στην τιμή που έχει.. Βγάζει κάτι φτηνιάρικο sorry κιόλας

  9. Το λαδάκι το θέλω,δεν το έχω δοκιμάσει.

  10. Πολύ όμορφα τα μπουκάλια αλλά δεν ξετρελαθηκα! Επίσης δεν τα έχω δει κάπου στη Θεσσαλονίκη… 💜💛💙💛💚🧡♥️🧡♥️💚❤️💚❤️💙❤️💜❤️💜❤️🧡💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.