Πλαστική Χειρουργική. Το Βeverly Hills στην Αθήνα.

 

 

Πριν λίγες μέρες έγιναν τα εγκαίνια του «Κέντρου Προηγμένης Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής» από τον Δρ. John Anastasatos και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

 

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και ο Δρ. John Anastasatos φέρνουν το Beverly Hills στην Αθήνα με τη δημιουργία του «Κέντρου Προηγμένης Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής» που εγκαινιάστηκε στο ΠΑΛΑΣ, Κεφαλάρι Κηφισιάς. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με τον καταξιωμένο πλαστικό χειρουργό Δρ. John Anastasatos, που δραστηριοποιείται εδώ και 17 χρόνια στο Beverly Hills.

 

«Στόχος είναι να μετατραπεί η Αθήνα σε έναν διεθνή προορισμό αισθητικής, πλαστικής χειρουργικής όπως είναι και το Beverly Hills και οι ασθενείς που έρχονται στη χώρα μας να απολαμβάνουν ό,τι καλύτερο και πιο εξελιγμένο έχει να προσφέρει σήμερα η πλαστική, αισθητική χειρουργική», δήλωσε σχετικά με το νέο εγχείρημα ο Δρ. Anastasatos.

 

Από την πλευρά του ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών παραμένει πιστός στο όραμά του που δεν είναι άλλο από το να διαμορφώσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις σε διακεκριμένους επιστήμονες με κύρος, που διαπρέπουν στο εξωτερικό, να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

 

«Τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να επαναπατρίσουμε πάνω από 40 Έλληνες επιστήμονες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος επισημαίνοντας ότι στόχος είναι να ενισχύσει τον ιατρικό τουρισμό στη χώρα δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες προσέλκυσης ξένων ασθενών, οι οποίοι θα έρθουν στην Ελλάδα να γνωρίσουν τις ομορφιές της χώρας και να λάβουν υπηρεσίες αντίστοιχου επιπέδου με αυτές που θα λάμβαναν στις ΗΠΑ.

 

Τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία αυτή θα είναι ιδιαίτερα πετυχημένη εξέφρασε και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Χρήστος Αποστολόπουλος στο πλαίσιο της τελετής εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε σε ένα ευχάριστο κλίμα παρουσία ανθρώπων της ομορφιάς, της επιστήμης και της τέχνης.

 

Ο Δρ. Anastasatos διακρίθηκε πρόσφατα από το έγκριτο περιοδικό theluxinisnder.com ως ένας από τους 10 καλύτερους πλαστικούς χειρουργούς στον κόσμο. Στο διαδικτυακό περιοδικό μάλιστα γίνεται ειδική μνεία στις επαναστατικές και ασφαλείς επεμβατικές μεθόδους του που περιλαμβάνουν ενδοσκοπικά χειρουργεία με τοπική αναισθησία περιορίζοντας σημαντικά τη διάρκεια επούλωσης και προσφέροντας ταυτόχρονα φυσικά αποτελέσματα.

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Καλή αρχή με σίγουρη επιτυχία!! Έχουμε άψογους επιστήμονες

  2. Πολύ καλή επιτυχία σε αυτή τη συνεργασία!!

  3. Μπράβο! Καλή αρχή! Πολύ χαίρομαι και για την κίνηση αυτή και για το επιστημονικό επίπεδο των Ελλήνων!
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.