Korres Herbarium Lab: Όνειρα γλυκά με λεβάντα.

 

H Korres υποδέχεται τη χρονιά με μία νέα κατηγορία προϊόντων την Herbarium Lab που  προσφέρει ισορροπία στο σώμα και το πνεύμα.

 

Μια ολιστική προσέγγιση η οποία βασίζεται στη επίδραση που έχει το άρωμα στη φυσική και συναισθηματική ευεξία αξιοποιώντας παράλληλα τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων.

 

Την κατηγορία KORRES Ηerbarium Lab εγκαινιάζει η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας και την τεχνολογία AROMADREAM. Το ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας ενισχύει το χαλαρωτικό προφίλ της φόρμουλας και συμβάλλει στην αίσθηση ηρεμίας του σώματος και του νου ακριβώς πριν από τον ύπνο αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Τέσσερα προϊόντα που στοχεύουν στη δημιουργία ατμόσφαιρας χαλάρωσης και ηρεμίας πριν από τον ύπνο (Χαλαρωτικό Αφρόλουτρο, Γαλάκτωμα Σώματος, Roll-on Άρωμα Σώματος και Senses-Calming Μist).

 

Relaxing Lavender Showergel

Hydrate + Relax

 

Το πρώτο βήμα για έναν ήρεμο ύπνο ξεκινάει με ένα χαλαρωτικό μπάνιο με το Aφρόλουτρο με άρωμα λεβάντας, ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία AROMADREAM και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας. Καθαρίζει απαλά, βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση χαλάρωσης από την έντονη καθημερινότητα.

 

 

 

 

 

Relaxing Lavender Overnight Body Milk

Soften + Calm

Το Γαλάκτωμα Σώματος με άρωμα λεβάντας, ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία AROMADREAM και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας, αποτελεί το αμέσως επόμενο βήμα. Ενισχύει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας προσφέροντας αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης πριν από τον ύπνο.

 

 

 

 

Relaxing Lavender Pressure Point Fragrance

De-stress + Unwind

 

Roll-on Σώματος με άρωμα λεβάντας, ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία AROMADREAM και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας. Εφαρμόζεται με απαλό μασάζ στα σημεία των παλμών δημιουργώντας αίσθηση χαλάρωσης πριν από τον ύπνο. Αποτελεί το προτελευταίο βήμα της βραδινής ρουτίνας για έναν ήρεμο ύπνο.

EXTRA TIP: Εφαρμόστε όλη τη διάρκεια της ημέρας στα σημεία των παλμών για άμεση αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης, on-the-go.

 

 

 

 

 

Relaxing Lavender Senses-Calming Mist

Calm + Unwind

 

Χαλαρωτικό Mist με άρωμα λεβάντας, ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία AROMADREAM και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας. Δημιουργεί χαλαρωτική ατμόσφαιρα και ευνοεί το αίσθημα ηρεμίας και ξεκούρασης μετά από την έντονη καθημερινότητα. Ψεκάστε σε ολόκληρο το σώμα ή το μαξιλάρι πριν από τον ύπνο ή μέσα στη διάρκεια της ημέρας για άμεση αίσθηση χαλάρωσης.

 

 

 

 

 

Ως μέρος του δικτύου συνεργασιών με Έλληνες καλλιεργητές και κοινωνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και με ισχυρό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η KORRES συνεργάζεται με το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Α / Α.Μ.Ε.Α) για την προμήθεια της βιολογικής Λεβάντας.

 

 

 

9 Σχόλια
  1. το mist και το roll on κατευθείαν στην λίστα μου!!!

  2. Το άρωμα λεβάντας μου άρεσει ιδιαίτερα κ τα προϊόντα φαίνονται αρκετά ελκυστικά ειδικά το αφρολουτρο κ το γαλάκτωμα σώματος ❤️ ! Κ μιας κ το άρθρο αφορά τον Korre θα ήθελα να ρωτήσω όλα τα bbgirls αν έχουν δοκιμάσει σαμπουάν κ conditioner Korres κ αν σας άρεσαν ..

  3. Το mist θα το δοκιμάσω σίγουρα.
    Μουτςς

  4. Πολύ αγαπημένα τα, προϊόντα Κορρε.. Και η μυρωδιά της λεβάντας είναι από τις αγαπημένες μου χαλαρωτικές ευωδιές.. Το mist μπήκε και στη δική μου λίστα

  5. Λατρεύω τη λεβάντα, θα τα δοκιμάσω σίγουρα!

  6. Α, τι ωραία που φαίνονται! Θέλω το γαλάκτωμα (και το αφρόλουτρο φαίνεται ωραίο, αλλά ένα αφρόλουτρο δικό τους μου προκάλεσε τρελή φαγούρα, οπότε τα φοβήθηκα) και το άρωμα roll-on! Για το μαξιλάρι χρησιμοποιώ ορίτζιναλ αιθέριο έλαιο λεβάντας, οπότε το μιστ είναι κάπως αχρείαστο.
    Μπράβο στην εταιρία για τη συνεργασία κοινωνικής ευθύνης!

  7. Το αφρολουτρο και το γαλάκτωμα σώματος θα το δοκιμάσω σίγουρα, γιατί έχω διάφορα του Korres ( αμπέλι Σαντορίνης, Γιασεμί, Mimosa) και δεν με έχουν απογοητεύσει.
    xx

  8. Πόσο υπέροχα είναι αυτά τα προϊόντα! Πόσο πολύ μου αρέσει το φυτό της λεβάντας, είναι πανέμορφο, θέλω να το φυτέψω στο κήπο μου!

  9. Πόσο μου αρέσουν όλα αυτά τα relaxing προ’ι’όντα……

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.