Ήρθε η πρώτη σειρά skincare της Mac “Hyper Real”

 

 

Από εδώ το είχαν, από εκεί το έφεραν και τώρα πλέον υποδεχόμαστε την πρώτη σειρά περιποίησης του δέρματος της Mac,  που έλαβε το πράσινο φως από το team των pro- makeup artists της μάρκας.

 

Και έτσι μετά από 30 χρόνια που κρατάνε τα πρωτεία του μακιγιάζ, ήρθε η στιγμή να ανοίξουν και την κατηγορία του skincare με τη σειρά  Hyper Real ένα τρίο προϊόντων που υπόσχονται να χαρίσουν και ενυδάτωση αλλά και  υπέροχη λάμψη στο δέρμα και να το προετοιμάσουν να δεχτεί το μακιγιάζ.

 

 

 

 

 

Το Hyper Real Serumizer Skin Balancing Hydration Serum είναι ένα υβριδικό serum-moisturizer το οποίο εξισορροπεί, αναδομεί και ενδυναμώνει τον φραγμό της επιδερμίδας Η Hyper Real SkinCanvas Balm Moisturizing Cream είναι μια υπερ ενυδατική κρέμα η οποία ενυδατώνει σε βάθος και λειαίνει την επιδερμίδα. Και τέλος το Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil είναι ένα αποτελεσματικό αλλά ήπιο έλαιο καθαρισμού που απομακρύνει απαλά ρύπους και μακιγιάζ. Εφαρμόζεται και ξεπλένεται εύκολα – όλα αυτά χωρίς να αφήνει λιπαρά υπολείμματα και παρέχοντας υγιή καθαρή λάμψη.

 

 

 

 

Η βασική φόρμουλα σε κάθε προϊόν περιλαμβάνει  την κανοτόμα τεχνολογία Pro-4 Power Infusion Matrix σε συνδυασμό με εκχύλισμα ιαπωνικής παιώνιας με ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που συν το χρόνο εξισορροπούν τον τόνο του δέρματος και χαρίζουν ομοιομορφία για μια επιδερμίδα χωρίς ατέλειες. Το serum και το balm περιέχουν επίσης νιασιναμίδη που ηρεμεί τις κοκκινίλες και συσφίγει τους πόρους, υαλουρονικό οξύ που «γεμίζει» το δέρμα και κεραμίδια που ενδυναμώνουν τον επιδερμικό φραγμό και βοηθούν στη συγκράτηση της υγρασίας. Το έλαιο καθαρισμού περιέχει επίσης  jojoba, σπορέλαια ηλίανθου αλλά και Βιταμίνη Ε έτσι ώστε να απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ χωρίς όμως να αφαιρεί την πολυπόθητη υγρασία από το δέρμα.

 

 

 

Οι beauty editors πάντως απανταχού,  ήδη έχουν επιλέξει το αγαπημένο τους από τα τρία προϊόντα: είναι το Serumizer.

 

Σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται με ή χωρίς makeup, το Serumizer εξισορροπεί, ενυδατώνει, αναδιαμορφώνει και ενδυναμώνει την επιδερμίδα μεταμορφώνοντάς τη σε έναν  βελούδινο και makeup-ready καμβά που αναδεικνύει τη φυσική της λάμψη. Εμπλουτισμένο με μαργαριταρένια σωματίδια που διαχέουν φως, η σύνθεση του φωτίζει ελαφρώς την επιδερμίδα χαρίζοντας της υγιή και φυσική λάμψη. Δεν δημιουργεί αίσθηση λιπαρότητας και δεν ξεφλουδίζει, είναι ελαφρύ και βασισμένο σε τεχνολογία που επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη λάμψη της για 12 ώρες. Δοκιμασμένο σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

 

 

 

 

Και ήρθε η ώρα να το δοκιμάσουμε και εμείς και να γράψουμε περισσότερα εν καιρώ.

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Προσωπικά είμαι πολύ περίεργη να δοκιμάσω το serum αλλά και την ενυδατική!

  2. Καλημέρα και καλή εβδομάδα Bbgirls!! Από τη Mac περιμένουμε πάντα τα καλύτερα κ πιστεύω τα νέα προϊόντα περιποίησης θα είναι πάρα πολύ καλά!!!..φαίνεται ότι είναι αρκετά ψαγμένες οι συστάσεις των προϊόντων.. κ εγώ θέλω να δοκιμάσω το serum κ την κρέμα!

  3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! όλα τα θέλω αλλα κυρίως το λάδι γιατι είναι ο αγαπημένος μου τρόπος ντεμακιγιάζ

  4. Αυτά είναι πολύ ωραία νέα (για να ξεκινήσει κ ωραία η εβδομάδα 😉).. Ανυπομονώ!! Κυρίως για το serum & την κρέμα!

  5. Περιμενω την παραγγελια που εκανα και θα εχουν μέσα δειγματα απο αυτα τα προιοντα.
    Ωραια, κατι καινουριο!

  6. Κι άργησαν! Το Serumizer με εξιτάρει.
    Μουτςς

  7. Ωραιότατα νέα από την Mac! Ανυπομονώ να δοκιμάσω το Serumizer!
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.