Γάλα και ξυπνάς την Κλεοπάτρα μέσα μου.

 

 

 

Όχι δεν το γυρίσαμε σε food blog,  δε θα γράψουμε για τυριά, γάλα, γιαούρτι, θα μιλήσουμε για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το γάλα στο δέρμα- διότι κάτι ήξερε πριν από κάποιες χιλιετίες η Κλεοπάτρα που έπαιρνε το μπάνιο της σε γάλα γαϊδούρας.

 

Πολλαπλά τα οφέλη του γάλακτος που περιέχει φυσικά ΑΗΑ,  καθώς και μια πλειάδα πρωτεϊνών ενώ είναι πλέον και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τα ευεργετικά του οφέλη,  βοηθούν στην ανανέωση των κυττάρων και στην αναδόμηση του δέρματος, ενώ παράλληλα έχουν αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

 

 

 

 

 

Το γάλα, χαρίζει στο δέρμα απαλότητα, είναι καλμαντικό και πλούσια ενυδατικό ενώ το λακτικό οξύ που βρίσκεται στο γάλα της αγελάδας και της κατσίκας βοηθάει στην απαλή απολέπισή του. Δεν ξεχνάμε επίσης ότι περιέχει κάλσιο καθώς και Βιταμίνες Α, Β και D που προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες. Τα προϊόντα φροντίδας που περιέχουν στην φόρμουλά τους γάλα ενδυναμώνουν τον επιδερμικό φραγμό και τον βοηθούν να ανταπεξέλθει καλύτερα στις κρύες μέρες του χειμώνα, ενώ είναι επίσης ιδανικά για το ευαίσθητο δέρμα.

 

Και τέλος- κάτι που εμείς οι έλληνες το ξέρουμε καλύτερα από όλους χάρη στις γιαγιάδες και παπούδες μας- είναι ό,τι καλύτερο για τα ηλιακά εγκαύματα.

 

 

Τα Korres (δικά μας και αγαπημένα)

 

Greek Yoghurt Probiotic Quench Sleeping Facial για βραδινή πλούσια ενυδάτωση, μειώνει τις ατέλειες και τις κοκκινίλες, ξυπνάς με δέρμα μωρού.

 

 

 

 

Greek Yoghurt 48ωρη Ενυδατική Κρέμα, με υαλουρονικό Οξύ για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες

 

 

 

 

 

Probiotic Skin Supplement Serum  serum προσώπου  με ελαφριά υφή για πλούσια ενυδάτωση με προβιοτικά.

 

 

 

 

Clinique All About Clean – προιόν «υβρίδιο» και με micelles και με γάλα για τέλειο καθαρισμό και ενυδάτωση.

 

 

 

 

 

Milk Vegan Milk Moisturizer  όνομα και πράγμα με vegan και fragrance -free φόρμουλα για βαθιά ενυδάτωση. Μια κρέμα ιδανική για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

 

 

Kate Somerville Goat Milk Moisturizing Cream, λακτόζη από γάλα κατσίκας και βιολογικά ενεργά πολυπεπτίδια χαρίζουν απαλότητα και ενυδάτωση στο δέρμα.

 

 

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Ένα έχω να η Greek Yoghurt 48ωρη Ενυδατική Κρέμα, με υαλουρονικό Οξύ για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες και το αντίστοιχο σερουμ έχουν αλλάξει προς το καλύτερο το δέρμα μου!!! Δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ.
    Δεν το περίμενα ποτέ μια κρέμα και ένα σερουμ να κάνουν αυτή την δουλειά.!!!Και η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει πολλές κρέμες της εταιρείας Κορρέ και καμιά δεν μου ταίριαζε!!
    Η σειρά Greek yogurt για μικτές επιδερμίδες είναι καταπληκτική!!!!πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε δείγμα να την δοκιμάσετε. Όπως και η κρέμα καθαρισμού και η κρέμα ματιών είναι υπέροχες.
    @Τζουλια μιας και έχεις τα μέσα δεν λες στην εταιρεία να μεγαλώσει τα ml της κρέμας από 40ml να τα κάνει 60ml !!!
    Φιλιααααα

  2. Θα συμφωνήσω, η ενυδατικη κρέμα Korres Greek yogurt με υαλουρονικο οξύ, είναι εκπληκτική! Την δοκίμασα σε δείγμα, και μετά την αγόρασα. Καθόλου βαριά, και η ενυδάτωση που προσφέρει, τέλεια!
    xx

  3. Ψηφίζω Κορρές όσον αφορά προϊόντα με γιαούρτι ή γάλα, χρόνια τώρα!! Η κρέμα του με γιαούρτι δεν μου λείπει ποτέ, ειδικά το καλοκαίρι!

  4. Καημό το χω να μου κάτσει κρέμα του Κορρέ.
    Μουτςς

  5. Η κρέμα του Korre με γιαούρτι την χρησιμοποιουσα το καλοκαίρι κ ήταν όντως τέλεια μιας κ ιδρώνω εύκολα κ δεν αντέχει το δέρμα μου εύκολα κρέμες την καλοκαιρινή περίοδο!! Τώρα για τον χειμώνα όμως χρειάζομαι κάποια πιο πλούσιας ενυδάτωσης..

  6. ούτε εμένα μου έχει ταιριάξει ποτέ κρέμα του κορρέ, θα την δοκιμάσω όμως!

  7. Το Greek Yoghurt Probiotic Quench Sleeping Facial το λατρεύω…. 💜💜💜💜💜

  8. Από τα πιο αγαπημένα μου καθαριστικά προσώπου αυτό της clinique! Γενικα θεωρώ αυτή τη μάρκα τοπ στα καθαριστικά !

  9. H korres με γιαούρτι είναι πολύ καλή.Το micellar milk της clinique δεν μου άρεσε.Προτιμώ τα άλλα της καθαριστικά ,είναι σούπερ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.