Η νέα σειρά mama’s από τη PHARMASEPT αγαπά το δέρμα της μαμάς

 

 

Η ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών PHARMASEPT παρουσιάζει τη νέα σειρά  mama’s η οποία προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα στη μέλλουσα μαμά, τόσο κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης όσο και της μητρότητας.

 

Η εξειδικευμένη σειρά mama’s της PHARMASEPT διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα και μελετημένα προϊόντα, που φροντίζουν την επιδερμίδα της εγκύου καθώς καλύπτει τις απαιτητικές ανάγκες της επιδερμίδας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και της μητρότητας.

 

 

 

 

H σειρά έχει ήπιες συνθέσεις από συστατικά φυσικής προέλευσης για καθημερινή φροντίδα, που προσφέρουν εντατική ενυδάτωση και συμβάλλουν στην ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος και του επιδερμικού φραγμού, με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση των ραγάδων, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική.

 

 

Η σειρά mama’s αποτελείται από τρία βασικά προϊόντα:

 

 

 

mama’s Shower Gel

Εξαιρετικά ήπιο αφρόλουτρο καθημερινής χρήσης, για εντατική ενυδάτωση και ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού. Είναι εμπλουτισμένο με το πατενταρισμένο σύστημα απόσμησης της Pharmasept και κατάλληλο για το σώμα και την ευαίσθητη περιοχή.

Ειδικά μελετημένη σύνθεση με πρεβιοτικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος.

 

mama’s Firming Body Lotion

Γαλάκτωμα σώματος εντατικής ενυδάτωσης με dry touch υφή, ειδικά σχεδιασμένο για την ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος.

Δρα κατά της χαλάρωσης και συμβάλλει στην αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, προσφέροντας ήπια απόσμηση.

 

mama’s Anti-Stretch Marks Cream-to-Oil

Πλούσια κρέμα με τεχνολογία Cream-to-Oil που μετατρέπεται σε λάδι για άμεση και αποτελεσματική απορρόφηση των ευεργετικών συστατικών στην επιδερμίδα, ειδικά σχεδιασμένη για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ραγάδων που εμφανίζονται στο δέρμα.

Εμπλουτισμένη με συστατικά που συμβάλλουν στην ανάπλαση του δέρματος και διεγείρουν την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, με αποτέλεσμα την αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

 

 

PHARMASEPT Info

Η PHARMASEPT είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δημιουργεί δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας που διατίθενται στο χώρο του φαρμακείου. Απευθύνεται σε καταναλωτές όλων των ηλικιών, προσφέροντας φροντίδα για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Όλες οι σειρές των προϊόντων είναι δερματολογικά ελεγμένες, με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία και στο pH του δέρματος και είναι κλινικά δοκιμασμένες σε αναγνωρισμένα εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικο.

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Αγαπημένη εταιρεία και αγαπημένα δερμοκαλλυντικα τα Pharmasept. Τα γνώρισα από τις ανάγκες του εγγονού μου, προϊόντα που εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε όπως το Mild Bath και η Shoothing cream , που εκτός των άλλων, έχουν και υπέροχο άρωμα. Το αφρολουτρο Mild Bath είναι πολύ ήπιο και πολλά πρωινά το επιλέγω για καθαρισμό προσώπου. Χαίρομαι πολύ που λανσάρει νέα σειρά η Pharmasept για τις μανούλες.
    xx

  2. Πολύ ενδιαφεροντα νεα για μελλουσες μανουλες..Ειναι μια σειρα με ποιοτικά και οικονομικά σε σχέση με αλλες προιοντα

  3. Κι αν δεν ανήκουμε στις δύο αυτές κατηγορίες μας εμποδίζει κάτι να τα χρησιμοποιήσουμε? Όχιιιι.
    Μουτςς

  4. Πολύ ενδιαφέρον προϊόντα για τις μέλλουσες μανούλες !! Έχω δοκιμάσει την κρέμα χεριών Velvet Intensive η οποία είναι μία από τις καλύτερες κρέμες χεριών κ την κρέμα ποδιών με υαλουρονικό Velvet Intensive εξίσου φοβερή κ αποτελεσματική κ πολύ οικονομικές! Θέλω να δοκιμάσω κάποια στιγμή κ την μάσκα μαλλιών της εταιρείας για την οποία έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια

  5. Υπέροχη εταιρεία που γνώρισα κι εγώ φέτος το καλοκαίρι! Τα αντηλιακά της εξαιρετικά! Πόσο χαίρομαι βλέποντας τόσο ποιοτικές, ελληνικές εταιρείες!

  6. Αγαπημένη ελληνική εταιρεία με ποιοτικά προϊόντα.

  7. Είναι πολύ σημαντικό που η σειρά έχει ήπιες συνθέσεις από συστατικά φυσικής προέλευσης ! Η mama’s Anti-Stretch Marks Cream-to-Oil σίγουρα μπορεί να χρησιμποιηθεί και απο καποιον-α που μπορεί να κάνει δίαιτα για απώλεια βάρους και να θέλει να αποφύγει τις ενοχλητικές ραγάδες!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.