La Roche-Posay: ο επίσημος χορηγός της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου.

 

 

 

 

Φέτος, στις 4 Φεβρουαρίου 2023, η La Roche-Posay γίνεται ο επίσημος χορηγός της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου, κάνοντας ένα ακόμα μεγάλο βήμα στην υλοποίηση αυτής της φιλοδοξίας.

 

Επίσης, αποτελεί τη μοναδική μάρκα φροντίδας του δέρματος που συνεργάζεται με τη Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου (UICC).

 

«Εδώ και 25 χρόνια, η La RochePosay συνεργάζεται με δερματολόγους από όλον τον κόσμο με στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους με καρκίνο. Το 1997, αρχίσαμε να προσφέρουμε φροντίδα σε ογκολογικούς ασθενείς στο Κέντρο Υποστηρικτικής Φροντίδας στο Ιαματικό Κέντρο μας στην πόλη La RochePosay. Ωστόσο, ακόμα ακούμε ασθενείς να λένε ‘μακάρι να ήξερα ότι υπάρχουν δερματολογικές λύσεις, θα μου άλλαζε τη ζωή!’. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που είμαστε ο επίσημος χορηγός της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου και συνεργάτης της UICC. Ευελπιστούμε ότι, φέρνοντας κοντά τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε πραγματικές λύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.» Laetitia Toupet, La Roche-Posay Global Brand President.

 

 

 

Σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη, η Διεθνής Ένωση Κατά του Καρκίνου (UICC) συσπειρώνει και υποστηρίζει την παγκόσμια κοινότητα καρκίνου μέσα από συνέδρια, εστιάζοντας στην ενίσχυση των ικανοτήτων και στην ευαισθητοποίηση με στόχο να διασφαλίσει ότι η καταπολέμηση του καρκίνου παραμένει προτεραιότητα στην παγκόσμια έρευνα για την υγεία. Η UICC ιδρύθηκε το 1933, και στη βάση των μελών της συμπεριλαμβάνονται πάνω από 1.200 οργανισμοί σε 172 χώρες. Αυτό που τη διαφοροποιεί είναι ότι εκπροσωπεί τόσο αντικαρκινικές ενώσεις και υπουργεία υγείας όσο και ομάδες ασθενών. Ως συνεργάτης της UICC και χορηγός της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου, η La Roche-Posay συμβάλλει στην προώθηση της ετήσιας αυτής εκδήλωσης που γίνεται αφορμή να συσπειρωθούμε όλοι μαζί στον αγώνα κατά του καρκίνου.

 

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η La Roche-Posay δεσμεύεται να συμβάλει στην ενημέρωση και εκπαίδευση σχετικά με τον καρκίνο και να ενεργοποιήσει κυβερνήσεις και ιδιώτες σε όλον τον κόσμο, με στόχο να αναλάβουν δράση κατά της νόσου. Φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου θα έχει θέμα «Close the Care Gap», σε αναγνώριση της δύναμης της συλλογικής ευαισθητοποίησης και δράσης, για τη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς καρκίνο.

 

 

9 Σχόλια
  1. Ένα μεγάλο μπράβο στην La Roche-Posay! Μακάρι κι άλλες εταιρίες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της!

  2. Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να επιβραβεύονται!
    Μουτςς

  3. ❤️❤️ LA roche posay κορυφαία στα προϊόντα περιποίησης κ τι άλλο να πούμε για την δράση της?! πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!!

  4. Συγχαρητήρια σε μια καταπληκτική εταιρεία που εμπιστεύομαι απόλυτα.Ο σύμμαχος μου για το ευαίσθητο δέρμα.

  5. Μπράβο, μπράβο, μπράβο στην La roche posay! Την αγαπάμε, και την στηρίζουμε αγοράζοντας οικογενειακώς τα προϊόντα της. Διαβάζοντας το post νιώθω ακόμα πιο καλά με την επιλογή μας!
    xx

  6. Πολλά συγχαρητήρια στη La roche posay και γενικά σε όσες εταιρείες ευαισθητοποιουνται απέναντι σε τέτοια θέματα… Τα εκπληκτικα της προϊόντα τα προτιμούμε οικογενειακως, η μαμά μου δεν χρησιμοποιεί άλλη εταιρία κ εγώ στη μικρή μου κόρη που έχει το χειμώνα θέμα ατοπικης δερματιτιδας μόνο με τη σειρά της για το συγκεκριμένο θέμα έχω δει αποτέλεσμα!

  7. Μπράβο στην LRP για την πρωτοβουλία….και ειδικά από όλους εμάς που χάσαμε αγαπημένους από τον καρκίνο…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.