Stencils για τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια από τη Mon Rêve.

 

 

Πολύ συζήτηση για τα stencils που βοηθούν στο να σχηματιστούν όμορφα τα φρύδια χωρίς ατέλειες γίνεται παντού τον τελευταίο καιρό σε you tube, tik tok και insta.

 

Δεν είναι κάτι δύσκολο αρκεί να παρακολουθήσετε ένα δυο βιντεάκια και η δουλειά γίνεται εύκολα. Απλά τοποθετείς το stencil πάνω στο φρύδι και μετά με αυτό σαν οδηγό, γεμίζεις τα φρύδια. Η Mon Rêve παρουσίασε stencils πρόσφατα σε ένα kit που περιλαμβάνει και stencils σε διάφορα σχήματα αλλά και πούδρα. Ρίξτε μια ματιά στο δελτίο τύπου που ακολουθεί,  γιατί μπορεί να το θέλετε για το νεσεσέρ σας.

 

Δεν έχεις τον χρόνο που θα ήθελες για να δημιουργήσεις τέλεια σχηματισμένα και συμμετρικά φρύδια; Μείωσε σημαντικά την διάρκεια της ρουτίνας του μακιγιάζ των φρυδιών σου με το νέο Brow Stamp της Mon Rêve.

 

Με το Brow Stamp μπορείς να σχεδιάσεις το σχήμα φρυδιών που σου ταιριάζει ή ναενισχύσεις το δικό σου φυσικό σχήμα. Ένα super kit φρυδιών εύκολο στη χρήση και απλό στην εφαρμογή, καθώς περιλαμβάνει μια πούδρα σε μορφή stamp & 8 stencils τα οποία θα σου λύσουν τα χέρια, από την πρώτη κιόλας χρήση.

 

Επίλεξε μία από τις 4 διαθέσιμες αποχρώσεις και διάλεξε ποια από τα 8 stencils ταιριάζει στο δικό σου σχήμα. Τοποθέτησε το stencil πάνω από τα φρύδια σου και γέμισε το κενό με το Brow Stamp χρησιμοποιώντας «ταμποναριστές» κινήσεις.

 

 

Το Brow Stamp έχει ανάλαφρη σύνθεση που είναι ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα και δεν μουτζουρώνει, εξασφαλίζοντας ένα μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Το ιδανικό “εργαλείο” για το μακιγιάζ των φρυδιών κάθε γυναίκας αφού με 8 επιλογές θα «σχεδιάζεις» το ιδανικό σχήμα για εσένα δημιουργώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα, πάρα πολύ γρήγορα και με απόλυτη ακρίβεια.

 

 

Στη συσκευασία θα βρεις:

1 x Brow Stamp

8 x Brow Stamp Stencil-κάρτες

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα Bbgirls!!! Καταρχήν να πω ότι τα προϊόντα μακιγιάζ Mon reve που μας έκανες δώρο Τζούλια είναι άνω των προσδοκιών κ ειλικρινά δεν το περίμενα με τίποτα. Έχουν πολύ εύκολη εφαρμογή,τέλεια απόδοση με πολύ καλή διάρκεια. Για μένα ανταγωνίζονται τα Essence μπορώ να πω κ καλύτερα! Σίγουρα θα δοκιμάσω το kit φρυδιών γιατί σίγουρα το χρειάζομαι στο νεσεσέρ μου μιας κ έχω την τάση εδώ και χρόνια να κάνω τα φρύδια μου αρκετά λεπτά κ πολλές φορές δεν μ αρέσουν

  2. Καλή εβδομάδα σε όλους με πολύ κρύο… 😉 Τζούλια μου πόσο όμορφα μου στρώνουν τα καλλυντικά mon reve που μου έστειλες! Ειναι απίστευτα και μου ταιριάζουν πολύ!! Σευχαριστω πολύ και πάλι ❤️. Οσο για τα stencils για φρύδια επειδή εγώ δεν το πολύ κατέχω, υπάρχει εδώ όμως η προσωπική μου αισθητικός η μεγάλη μου κόρη που μόλις τα δει θα θέλει σίγουρα να τα αξιοποίησει στον εαυτό της αλλά και σε μένα 😉

  3. Συγχαρητήρια στην mon reve τόσο για την εξαιρετική ποιότητα των προιόντων της όσο και για την υποδειγματική εξυπηρέτηση των κοριτσιών που την εκπροσωπούν στα καταστήματα καλλυντικών!!!

  4. Πολύ καλό! Το stencil θα βολέψει πολύ τη μαμά μου,που έχει αραιά φρύδια! Θα της το κάνω δώρο! Υπέροχα προΊόντα σε προσιτές τιμές!

  5. Νομίζω η ιδανική λύση και με φυσικό αποτέλεσμα.
    Μουτςς

  6. Θα το πάρω σίγουρα αυτό το Κιτ φρυδιών, γιατί τα φρύδια μου τα “ενισχύω” με μολύβι φρυδιών και ήθελα μια αλλαγή. Το δώρο με τα προϊόντα Mon Reve, το αγάπησα. @Julia, ευχαριστώ πολύ πολύ❣️ Όπως ενθουσιάστηκα με όλα αυτά τα προϊόντα μακιγιάζ, πιστεύω πως τον ίδιο ενθουσιασμό θα νιώσω και με το Κιτ φρυδιών.
    xx

  7. Θα συμφωνήσω κι εγω με τα κορίτσια πιο πάνω ….ειδικά η μάσκαρα είναι άψογη…
    Αυτό το κιτ φρυδιών σαν να το ακούω να φωνάζει το όνομά μου….

  8. Αν το αποτέλεσμα είναι φυσικό,γιατί όχι;

  9. Χμμμμ θα ήθελα να το δοκιμάσω! 💙💛💚🧡💜♥️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.