SWAROVSKI: Ροζ πάθος για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

 

Η καμπάνια της Swarovski για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσφέρει μια τολμηρή αναπαράσταση της αγάπης, με κρυστάλλινα κοσμήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των εικόνων.

 

Είτε πρόκειται για αυτοέκφραση, είτε για γιορτή της φιλίας, είτε για αποκάλυψη βαθιών συναισθημάτων, η Swarovski σας προσκαλεί να εκφραστείτε μέσα από τις δημιουργίες της.

 

 

 

 

 

 

Σύμβολα της αγάπης

 

Η λαμπερή οικογένεια Volta της Swarovski συνδέει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα θέμα εμπνευσμένο από κορδέλες. Τα γνωστά σχήματα του έρωτα ζωντανεύουν αμέσως, συμπεριλαμβανομένων λεπτών φιόγκων και λαμπερών καρδιών, που αποπνέουν αναμφισβήτητη έλξη.

Αυτά τα μοναδικά κομμάτια είναι κατασκευασμένα με πραγματικό πάθος

 

 

 

 

 

 

 

 

– Μενταγιόν καρδιά Volta, βραχιόλια και σκουλαρίκια προσφέρουν ένα στροβιλιζόμενο pavé από διάφανους κρυστάλλους.

 

 

 

 

 

 

 

– Τα κολιέ Volta με φιόγκο, τα τσόκερ, τα βραχιόλια και τα σκουλαρίκια τυλίγουν την αγάπη με κομψότητα και χάρη, καθένα από τα οποία διαθέτει φωτεινά κρύσταλλα που τοποθετούνται στη θέση τους με την τεχνική chattonage.

 

 

 

 

 

– Το κολιέ Volta LOVE αποδίδει το συναίσθημα με πλήρη αποτελεσματικότητα, με μια αιωρούμενη κορδέλα που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας.

 

 

 

 

Από την οικογένεια Matrix, τα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς ολοκληρώνουν την αξιολάτρευτη σειρά, προσφέροντας πολλαπλά επίπεδα στυλ Αγίου Βαλεντίνου.

 

Το πάθος γίνεται ροζ

 

Για να χρωματίσει έντονα την καμπάνια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (Valentine’s Day campaign), η Swarovski φαντάστηκε ένα υποβλητικό ροζ σχέδιο που διατρέχει κάθε σημείο επαφής. Πιο εμφανείς είναι οι μεταλλικές προτομές που είναι τοποθετημένες σε σημεία λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο. Αν και κλασικές σε μορφή, εξυμνούν πραγματικούς ανθρώπους σε πραγματικές καταστάσεις και καταδεικνύουν θαυμάσια τη σαγηνευτική εμφάνιση των κοσμημάτων της σεζόν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτή η ίδια αίσθηση μαγείας μεταφράστηκε και στις εικόνες της καμπάνιας, οι οποίες αναφλέγονται σε ροζ χρώμα με πορτραίτα που προκαλούν αίσθηση και έρχονται σε αντίθεση με τα φωτεινά μεταλλικά κοσμήματα.

 

 

10 Σχόλια
  1. Μαγεία οι φωτογραφίες, πραγματικά.. Νομίζω είναι η ωραιότερη συλλογή της Swarovski από κάθε άλλη φορά!! Λατρεύω τα Τσίλερ, ειδικά αυτό το τέλειο χρυσό το Volta Love!

  2. Συναρπαστικές φωτογραφίες όπως και το βίντεο αυτής της συλλογής απλά υπέροχο!! Μου άρεσαν πάρα πολύ τα σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς από την σειρά Matrix!!!

  3. Υπέροχα, πανέμορφα, μαγικά κοσμήματα! Τα αγαπώ!

  4. Είναι από αυτές τις φορές που δεν ξέρεις τι να διαλέξεις.
    Μουτςς

  5. Φανταστική φωτογράφηση, υπέροχα κοσμήματα!

  6. Οι φωτό απλά μαγικές…
    Εγώ λάτρεψα το ρολόι… 💜💜💜💙💚🧡❤️❣️🤍🤍💕❣️💞💓💗💗💖💖💘💘💝💟💜💜💜

  7. Πολύ ωραία συλλογή,φανταστικό το ρολόι.

  8. Τα θέλω οοοοολαααα!!!! ♥️💚🧡💚💙💚💙💛💚💜💚🧡💚♥️💚💚♥️💚🧡💚💜💛💚💛💚

  9. Επίσης πολύ ιδιαίτερες οι φωτογραφίες!!! Ξεχωριστές!!! ♥️💜💙💜💙♥️💛🧡💚🧡💚🧡💚🧡💚🧡💛♥️💛♥️💛

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.