Παιώνια και Βανίλια: Ρομαντισμός και Δυναμισμός σε ίσες δόσεις.

 

 

 

To νέο άρωμα της Carolina Herrera Good Girl  Blush Eau de Parfum, με μια  έκρηξη αντιθέσεων που εκφράζει την ξεχωριστή, διακριτική γυναικεία θηλυκότητα που διαρκώς ανθίζει.

 

Το νέο αυτό κεφάλαιο στην ιστορία του Good Girl αποτελεί μια  αντιπαραβολή μεταξύ της ενέργειας και της εκρηκτικής δύναμης δύο διαφορετικών εκχυλισμάτων, της αισθησιακής βανίλιας στη βάση του αρώματος, με τον παστέλ ρομαντισμό μιας νότας από παιώνια, στο κέντρο της οποίας βρίσκονται δύο διαφορετικές εκδοχές του λαμπερού Ylang Ylang.

 

Η Karlie Kloss επιστρέφει με τη λαμπερή ομορφιά της ως πρέσβειρα του Good Girl φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα που σχεδιάστηκε ειδικά για την καμπάνια. Η  ενέργειά της και το χαμόγελό της αποκαλύπτουν διακριτικά τις αντιθέσεις του Good Girl Blush και των βιώσιμων συστατικών του.

 

 

 

 

Η κεντρική αξία της προσωπικότητας του Good Girl είναι το πνεύμα της δυαδικότητας. Μια οσφρητική έκφραση του εσωτερικού κόσμου κάθε γυναίκας, που εκδηλώνεται μέσα από την ικανότητά της να είναι ταυτόχρονα αισθησιακή και δυνατή, ενστικτώδης και έξυπνη, ρομαντική και δυναμική. Για τη νέα αυτή δημιουργία, ο αρωματοποιός Quentin Bisch συνεργάστηκε με τους συναδέλφους του Shyamala Maisondieu και Christophe Raynaud, αντλώντας άμεση οπτική έμπνευση στο ίδιο το εμβληματικό μπουκάλι Good Girl, το οποίο μεταμορφώνεται σε παστέλ ροζ απόχρωση με ένα δυναμικό χρυσό τακούνι: «Μου έφερε αμέσως στο μυαλό τον καρπό της βανίλιας. Το τακούνι είναι η δύναμη της γόβας και φαντάστηκα τη βανίλια ως τη δύναμη του αρώματος».

 

 

 

 

Η χρήση διαφορετικών εκχυλίσεων του ίδιου συστατικού ήταν ένας ευρηματικός τρόπος για να εμβαθύνουν περισσότερο στην ιστορία του Good Girl. Οι αρωματοποιοί όχι μόνο δημιούργησαν μια ηλιόλουστη έκρηξη αρωμάτων αντιπαραβάλλοντας τα συστατικά μεταξύ τους, αλλά βρήκαν επιπλέον έναν τρόπο να δημιουργήσουν συμπληρωματικές νότες μέσα σε κάθε συστατικό. «Δουλεύαμε ήδη με την gourmand πλευρά της βανίλιας σε προηγούμενες εκδοχές του Good Girl, οπότε η χρήση ενός επιπρόσθετου απαλού εκχυλίσματος αποτέλεσε τον ιδανικό τρόπο για να τονίσουμε το blush», λέει ο Quentin Bisch. Όταν ήρθε η ώρα να επεξεργαστούμε το Ylang Ylang, «είχαμε τη λάμψη του ίδιου του πέταλου του λουλουδιού και χρησιμοποιώντας επιπλέον ένα absolute, μπορέσαμε να παίξουμε με τη βαθύτερη, πιο εθιστική και αισθησιακή πλευρά του σαγηνευτικού αυτού λουλουδιού.»

 

 

 

 

Για να αποδώσουν τον ντελικάτο χαρακτήρα της παιώνιας στο πλούσιο floral μπουκέτο του Good Girl Blush, οι αρωματοποιοί εργάστηκαν με συνθετικά μόρια τα οποία συνδύασαν με ανακυκλωμένο ροδόνερο. Παραμένοντας πιστή στο άρωμα της φυσικής παιώνιας, η τεχνική αυτή επιτρέπει στη νότα του αρώματος να «ανθίσει» στο μέγιστο βαθμό, ενώ παράλληλα ενισχύει την παρατεταμένη διάρκεια του αρώματος στο δέρμα.

 

Το παράλληλο παιχνίδι μεταξύ των διαφορετικών πτυχών του αρώματος μετατρέπεται σε ένα χορό μεταξύ των συστατικών, και για τους αρωματοποιούς, το Ylang Ylang ως ένα άλλο λουλούδι στην καρδιά του αρώματος, ήταν η φυσική εξέλιξη από το λευκό γιασεμί που έπαιξε τόσο σημαντικό ρόλο στο αρχικό Good Girl.  Το λευκό Ylang Ylang θεωρείται η εξωτική παραλλαγή του άνθους γιασεμιού. Σαγηνευτικά ηλιόλουστο με ορισμένες πικάντικες πτυχές, επικαλείται μακρινά ταξίδια και φαντασιώσεις απόδρασης: μια φωτεινή, λαμπερή, νέα εκδοχή του Good Girl.

 

 

 

 

Είναι μια σημαντική υπενθύμιση, όχι μόνο της απόστασης που διανύουν αυτά τα πολύτιμα συστατικά για να μετατραπούν σε άρωμα, αλλά και της εξειδίκευσης των τοπικών παραγωγών, οι οποίοι στην περίπτωση τόσο της βανίλιας όσο και του Ylang Ylang του Good Girl Blush προέρχονται από τη Μαδαγασκάρη και τα νησιά Κομόρος στην Αφρική.

 

Για αυτή την πλήρως vegan φόρμουλα, η Carolina Herrera συνεργάστηκε με τους ηγέτες της βιομηχανίας αρωμάτων Givaudan και το πρόγραμμα βιωσιμότητάς τους Sourcing4Good. Πρόκειται για ένα ίδρυμα του οποίου οι δράσεις έχουν άμεσα θετικό αντίκτυπο στους εργάτες που συλλέγουν τα συστατικά και αποτελεί μια κοινή προσπάθεια της οποίας η επένδυση τόσο στις πρώτες ύλες, όσο και στις διαδικασίες εκχύλισης, δίνει ζωή σε ένα άρωμα όπως το Good Girl Blush.

 

 

 

 

To Good Girl Blush έρχεται πάνω στην ώρα πάντως, για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

 

 

9 Σχόλια
  1. Αν κ τα μπουκάλια-γόβες είναι το hype της εταιρείας, όσα αρώματα δοκίμασα από Carolina Herrera δεν μου αρέσαν ιδιαίτερα,εκτός από το Good Girl Suprême Eau de Parfum ένα τσακ. Το νέο άρωμα Good Girl Blush μου κάνει και αυτό πολύ 💐 🌸

  2. Η συσκευασία είναι άκρως εντυπωσιακή, είμαι περίεργη να μυρίσω από κοντά και το περιεχόμενο!

  3. Τι τέλειο ροζ μπουκάλι!! Έχω ήδη τη μαύρη γόβα, η συγκεκριμένη ροζ με εκχυλισμα βανίλιας μάλιστα που λατρεύω βλέπω να της κάνει παρέα 😉

  4. Μόνο και μόνο διαβάζοντας το post, και τις πολύ όμορφες φωτογραφίες του μοντέλου, θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω το άρωμα που έχει η ροζ γόβα.
    xx

  5. Λατρεμένες μυρωδιές…. για το εμβληματικό μπουκάλι τι να πει κανείς…. just in time for V-Day 💜💜💜💙💚🧡❤️❣️🤍🤍💕❣️💞💓💗💗💖💖💘💘💝💟💜💜💜

  6. Τι μμπουκάλι!!Πραγματικό στολίδι!Απομένει να το μυρίσουμε.

  7. Μου αρέσει πολύ η μυρωδιά της βανίλιας!!! Ανυπομονώ να το μυρίσω από κοντά και να δω πως “δένει” με τη μυρωδιά της παιώνιας!!! 💙💚💜♥️💛💚💛💜♥️💜♥️💙💚♥️💚💛💚💛💚💛💜💜♥️💜♥️💜♥️💚♥️💛🧡🧡💛

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.