Βαθιά ενυδάτωση με τη νέα Moisturizing Soft Cream, της La Mer.

 

 

 

Η La Mer παρουσιάζει τη ΝΕΑ Moisturizing Soft Cream, με νέα προηγμένη σύνθεση, η οποία προβάλει ένα νέο, ισχυρό σύστημα δράσης, που βοηθά στη δημιουργία νεανικής απαλότητας στην επιδερμίδα και αντίστασης στα σημάδια γήρανσης.

 

Πολλαπλών διαστάσεων Ενυδατικά Σφαιρίδια προσδίδουν στη Soft Cream πολυτελή, απαλή υφή και προηγμένη αποτελεσματικότητα, μέσα από βελτιστοποιημένα συστήματα μεταφοράς και απόδοσης. Τώρα, κάθε βάζο της Moisturizing Soft Cream περιέχει ακόμη περισσότερα σφαιρίδια που είναι πλέον βαθμιαίων διαστάσεων, ώστε να επιταχύνουν τη μεταφορά τους και να βελτιστοποιούν την απόδοση.

 

Δισεκατομμύρια πολλαπλών διαστάσεων Ενυδατικά Σφαιρίδια σε κάθε βάζο, δρουν για να «γεμίζουν» την επιδερμίδα σε κάθε επίπεδο, όπως τα κομμάτια ενός παζλ για να ενυδατώσουν στο μέγιστο κάθε σημείο της. Εφαρμόζοντας στην επιδερμίδα σε τρισδιάστατη ακρίβεια τα σφαιρίδια αυτά από το πρώτο άγγιγμα, μεταφέρουν το Miracle Broth™ ακριβώς, όπου η επιδερμίδα το έχει περισσότερο ανάγκη. Το αποτέλεσμα είναι επουλωτική ενυδάτωση που διαρκεί και βοηθά την επιδερμίδα να αντισταθεί στην εμφάνιση λεπτών γραμμών αφυδάτωσης.

 

 

 

 

H νέα αυτή πρωτοποριακή σύνθεση δημιουργήθηκε στα Εργαστήρια του Max Huber, στον πυρήνα της έρευνας και της καινοτομίας πίσω από την εξειδίκευση της La Mer στον τομέα της διαδικασίας ζύμωσης, αντιγήρανσης, δομής και δικτύου λιπιδίων. Οι πιο πρόσφατες μελέτες αποδεικνύουν, ότι το αναζωογονητικό ελιξίριο Miracle Broth™ βοηθά την επιδερμίδα να ενεργοποιήσει την παραγωγή των λιπιδίων, ώστε να εμπλουτίσουν ένα υγιές δίκτυο λιπιδίων, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για σφριγηλή επιδερμίδα με νεανική όψη.

 

Παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το 2012, η La Mer μεταμόρφωσε το τοπίο των ενυδατικών προϊόντων με το λανσάρισμα της Moisturizing Soft Cream. Με τη ΝΕΑ Moisturizing Soft Cream, η επιδερμίδα επιτυγχάνει οφέλη ενάντια στη γήρανση πιο γρήγορα από ποτέ, με την ίδια αγαπημένη πλούσια και ταυτόχρονα ανάλαφρη υφή της πρωτότυπης κρέμας.

 

 

 

 

Η συνεχής έρευνα των εργαστηρίων Max Huber για το θρυλικό Miracle Broth™ με ορατά αναζωογονητική δράση νεότητας, καταγράφει αξιοσημείωτη δραστηριότητα και αποδεικνύει ότι το Miracle Broth™ είναι καταλύτης για μία απαλή, γεμάτη νεότητα επιδερμίδα. Το σύνολο των λιπιδίων της επιδερμίδας, είναι απαραίτητο για υγιή όψη, ωστόσο όσο μεγαλώνουμε, τα λιπίδια ελαττώνονται. Το Miracle Broth™ ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή απαραίτητων λιπιδίων εσωτερικά στην επιδερμίδα, προάγοντας την ενίσχυση ενός νεανικού συνόλου λιπιδίων στην επιδερμίδα.

 

Απαλή και ταυτόχρονα ισχυρή, ανάλαφρη και ταυτόχρονα καταπραϋντική, αυτά τα αξιοσημείωτα παράδοξα της ενυδατικής κρέμας Moisturizing Soft Cream, δημιουργούν τη βέλτιστη αναζωογόνηση, ενεργοποιώντας την επιδερμίδα με τη δύναμη από το ισχυρό μας παράγωγο ζύμωσης. Βοηθώντας στη διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας και στην προστασία της από τους εξωτερικούς ερεθιστικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, η φυσική ομορφιά και λάμψη της αναδεικνύονται. Η επιδερμίδα μεταμορφώνεται, αποκτά μία ελαστική σφριγηλότητα και γίνεται πιο ανθεκτική ενάντια στα σημάδια ερεθισμού και στην ορατή γήρανση.

 

 

9 Σχόλια
  1. Εκπληκτική κρέμα, την έχω δοκιμάσει στην προηγούμενη της έκδοση. Ακριβή βέβαια, αλλά, είναι προϊόν σοβαρής έρευνας και αξίζει…
    xx

  2. Η επουλωτική ενυδάτωση, εκτός από εντυπωσιακός όρος, είναι αυτό που χρειάζομαι. Τιμούλα??(🤣🤣🤣)
    Μουτςς

  3. Έχω πάρει το make up της μάρκας αυτής που περιέχει συστατικά miracle broth και είναι πολύ καλό! Στο μέλλον ίσως δοκιμάσω και τη πολυβραβευμένη και διάσημη κρέμα!

  4. Τα La Mer είναι από τα πολύ επιθυμητα καλλυντικά που πάντα τα θαυμάζω από.. μακριά, ειναι πολύ ακριβά αλλά σίγουρα αξίζουν!

  5. Έχω δοκιμάσει την προηγούμενη εκδοχή,αξίζει!!

  6. Ωραία φαινεται από μακριά όπως λέει και β @Maryl!!!! 💜💛🧡💚💛💙💜♥️🧡💙💜💙💜💛💙💛♥️💛♥️💛♥️💜♥️🧡

  7. Aναρωτιέμαι αν αυτό το αναζωογονητικό ελιξίριο Miracle Broth αξίζει πραγματικά τόσα πολλά….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.