Color Riche Intense Volume Matte, κραγιόν για… μαραθώνιο.

 

 

Η L’Oréal Paris παρουσιάζει τα νέα Color Riche Intense Volume Matte Κραγιόν για βελούδινο ματ αποτέλεσμα και ενυδατωμένα χείλη που διαρκεί έως και 16 ώρες (!)

 

 

 

 

Κραγιόν που κρατάει 16 ώρες (η @Litsa να κρατήσει ρολόι παρακαλώ) δεν είναι μόνο για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι και για το πρωινό του αγίου και για απογευματινό του αγίου και για το βράδυ (μεγάλη η χάρηΤου) και φυσικά για μαραθώνιους φιλιού με το κραγιόν να μένει στη θέση του.

 

 

 

 

Αυτό είναι το βασικό claim της L’Oreal Paris για το νέο  Color Riche Intense Volume Matte ένα  κραγιόν για όσους αναζητούν ματ και βελούδινο αποτέλεσμα, έως και 16 ώρες. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, για να προσφέρει σαρκώδη και γεμάτα χείλη άμεσα. Επιπλέον, η παρουσία ελαίου argan και φυσικών συστατικών κάνει τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα.

 

 

 

 

Η νέα λεπτή συσκευασία του επιτρέπει την ευκολότερη και πιο ακριβή εφαρμογή, για να τονίσει το σχήμα των χειλιών σας και διατίθεται σε 12 έντονες, πουδρένιες ματ αποχρώσεις που ταιριάζουν και αναδεικνύουν κάθε τόνο των χειλιών.

 

 

 

 

 

 

Τρόπος Χρήσης

  • Απλώστε το κραγιόν ξεκινώντας από το κέντρο του άνω χείλους και στη συνέχεια απλώστε το μέχρι τα πλαϊνά των χειλιών, ακολουθώντας το περίγραμμα.
  • Επαναλάβετε τη διαδικασία για το κάτω χείλος.
  • Για πιο ακριβή εφαρμογή, καλό είναι να σκιαγραφήσετε πρώτα το περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών.

 

Extra tip: Για το πιο ωραίο αποτέλεσμα, κάντε απολέπιση στα χείλη πριν από την εφαρμογή.

 

 

 

 

 

Happy Valentine’s Day, αύριο bb world!

 

 

10 Σχόλια
  1. Το πιο αντιπροσωπευτικό κραγιόν για την αυριανή μέρα και όχι μόνο!
    xx

  2. Εκτυφλωτικό κόκκινο χρώμα, απίστευτο!! Συμφωνώ με @Sofia Marga είναι ιδανικό για αύριο κ όχι μόνο!! Το ξανθό μοντέλο είμαι 99% σίγουρη ότι είναι η ηθοποιός που παίζει την φίλη της Λιλι Κόλινς στο Εμιλυ ιν Πάρις την Καμιλ που έχει δεσμό με τον Γκάμπριελ τον σεφ που έχει ερωτευτεί η Εμιλυ.. Νομίζω ότι η ηθοποιός λέγεται Καμιλ Ραζα και είναι πανέμορφη!

  3. Πολύ ωραίες αποχρώσεις κραγιόν και η λεπτή συσκευασία του είναι πολύ βολική, είναι τέλειο!

  4. OMG!!!! Και δηλαδή θέλετε να με πείτε ότι μπορώ επί 16 ώρες να τρώω πιτόγυρα, σουβλάκια, γλυκά, να πίνω ποτά κι αυτό να παραμένει στη θέση του??? Ή για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα των 16 ωρών θα πρέπει να στέκομαι σαν τη Μόνα Λίζα? (Χαχαχαχχαχα αγαπημένη μου πόσο με ξέρεις.)
    Μουτςς

  5. Αυτό το αγοράζεις με κλειστά μάτια σήμερα κιόλας!!!! Από την συσκευασία, το εκτυφλωτικό χρώμα, το σούπερ ματ αποτέλεσμα με τέτοια διάρκεια 😲κ τέτοια σύνθεση κ από την L’Oreal ε ναι δεν υπάρχουν λόγια ουάου ! Μου φαίνεται μία μία θα μπαίνουν οι αποχρώσεις στο νεσεσέρ μου…

  6. Boήθειά μας ο Άγιος και το Color Riche Intense Volume Matte μαζί…..χαχαχα….Έβαλα στο ματι την μοβ απόχρωση 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 Αντιστέκομαι σθεναρά στο κόκκινο…..

  7. Υπέροχο,λαμπερό,σαγηνευτικό κόκκινο.Ταιριάζει τέλεια σε ξανθές και μελαχρινές.

  8. @Maryl φανατική κι εσύ της Emily in Paris! 🗼 Ναι, είναι κούκλα! ( κι ο Γκάμπριελ όμως….!)
    xx

  9. Fantastic!!!! 💙♥️💙💜💚💛🧡💛🧡🧡💛💜💚💙💚💙💚❤️🧡❤️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.