“Cherry Smoke” και τα … κεράσια του Tom Ford.

 

 

H αρχή έγινε με το “Lost Cherry” το 2019.  Ήταν το πρώτο gourmand άρωμα που παρουσίασε ο Tom Ford.

 

Η αρωματοποιός  Luise Turner έχτισε την αρωματική συνταγή γύρω από το κεράσι το οποίο  χρησιμοποίησε  με τρεις τρόπους: εξωτικό μαύρο κεράσι, λικέρ κερασιού και σιρόπι  Griotte, που φτιάχνεται  από γλυκά κεράσια.  Μια δόση πικραμύγδαλου στην κορυφή, με  πέταλα από τουρκικό  ρόδο, γιασεμί sambac και tonka στην καρδιά. Στη βάση του αρώματος,  νότες  από βανίλια,  σανδαλόξυλο, vetiver και κέδρο.

 

 

Σκοπός του TF,  ήταν  να προσεγγίσει και ένα κοινό που αγαπά τις πιο «γλυκές» οσμές ή στην άλλη περίπτωση  να γοητεύσει ένα άλλο κοινό που αποστρεφόταν οποιουδήποτε είδους gourmand άρωμα.

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια ντεμπούτο έκανε το “Electric Cherry”. Πιο φλοράλ και φρουτώδες από το «αδερφάκι» του με κορυφή από κεράσι και ginger, καρδιά με ερωτικό γιασεμί sambac και βάση αμβρετόλης, ροζ πιπεριού και μόσχου. Το ginger του προσδίδει έναν χαρακτήρα φρεσκάδας, νεανικότητας και ζωντάνιας και δεν αφήνει πολύ τον πιπεράτο χαρακτήρα του να κυριαρχήσει στον χυμό.

 

 

 

 

 

Τώρα υποδεχόμαστε το “Cherry Smoke” που ολοκληρώνει την τριλογία των Cherries. (δεν είναι κα σίγουρο αυτό που γράφω- μπορεί να γίνει και τετραλογία- Tom είναι ο,τι θέλει κάνει). Θα το ονομάζαμε ένα sweet and sour άρωμα και κάπως πιο «σκοτεινό» και αισθησιακό από τα αδερφάκια του, με πρωταγωνιστες το μαύρο κεράσι, τον όσμανθο και τα  καπνιστά ξύλα.

 

Το άρωμα από μαύρο κεράσι ScentTrek® αναδεικνύεται με εξωτικές νότες από σαφράν. Τα ευωδιαστά λευκά άνθη του όσμανθου αναδίδουν αρώματα από βερίκοκο, ελιά και δέρμα, ενώ αποκαλύπτονται τα πολύτιμα καπνιστά ξύλα που αποπνέουν ένα είδος decadent πολυτέλειας.

 

 

 

 

Περικλείεται και αυτό στην  εμβληματική συσκευασία των Private Blend αρωμάτων, σε σκούρο κόκκινο χρώμα με την πλακέτα του ονόματος σε απαλό ροζ και  διατίθεται σε 30ml & 50ml. Με τιμές που ξεκινούν από περίπου 150Ε  μένει να αποφασίσετε αν κάποια από τις παραπάνω “ποικιλίες” των κερασιών, θα σας τραβήξει την προσοχή.

 

 

11 Σχόλια
  1. Πήρα δώρο στον άντρα μου για την πρωτοχρονιά το άρωμα noir extreme( το οποίο είναι το λιγότερο απίθανο που μπορώ να πω) κ μου δώσανε δύο γυναικεια αρώματα του Tom Ford το Lost cherry το οποίο το φοράω κάθε πρωί στην δουλειά είναι απαλό, μεθυστικο, με πολύ καλή διάρκεια στην αρχή βγάζει έντονα το κεράσι αλλά όσο περνάει η ώρα γίνεται απαλό και γλυκό κ το Rose prick το οποίο εντάξει το έβαλα κάποιες φορές στην δουλειά αλλά είναι αρκετά πιο βαρύ κ δεν φοριέται εύκολα πρωί η διάρκεια του όμως δεν παίζεται κρατάει στα ρούχα πολλές μέρες. Αυτό που ξεχωρίζω από τα αρώματα του Tom Ford είναι ότι με 2-3 ψιτ κρατάνε ώρες κ στα ρούχα μέρες, έχουν τρομερή ένταση κ το κυριότερο είναι κυρίως unisex!

  2. Το cherry smoke μου τράβηξε την προσοχή, το θέλωωωω!! Ότι σκοτεινό και αισθησιακό με προσελκύει 😉

  3. Αχ, αχ, αχ! Και cherry και smoke! Αυτές οι λατρεμένες αντιφάσεις…

  4. Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι, εκτός αν είναι του Tom😉😉🍒
    Μουτςς

  5. Είναι ο μόνος σχεδιαστής που ότι άρωμα και να βγάλει μου αρέσει!!! τα αρώματα του έχουν πραγματικό χαρακτήρα και διάρκεια, μακάρι να ήταν και λίιιιιιγο πιο προσιτά……..

  6. Αυτό το Cherry Smoke, μου τράβηξε τη προσοχή!

  7. Τι υπέροχοι αρωματικοί συνδυασμοί που είναι αυτοί…. Ο Tom Ford είναι μετρ σ’αυτό το είδος! Το electric cherry είναι σίγουρα για μένα…
    xx

  8. ΟΥΑΟΥΥΥΥΥ!!! 💙💜💛❤️💚🧡♥️💙💜💛❤️💚💙💜❤️💛💚🧡♥️

  9. Να σας πω, εμένα δεν με τρελαίνουν. Για φρουτολουλουδένια δεν είναι ανάγκη να απευθυνθούμε στα πανάκριβα.
    Γενικά βέβαια ο Tom Ford έχει αρώματα που είναι πολύ ωραία! Για το Tobacco Oud έπεσα σοβαρά στον πειρασμό.
    Συμφωνώ με προηγούμενη σχολιάστρια που εύχεται να ήταν λίιγο πιο προσιτά τιμολογιακά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.