Sensitive Red Skin: εξειδικευμένη σειρά για την ερυθρότητα του δέρματος από τη FREZYDERM

 

 

 

Αν έχεις αρχίσει να παρατηρείς κόκκινα σημάδια στην επιδερμίδα σου και κυρίως στις κεντρικές περιοχές του προσώπου, όπως στην μύτη, τα μάγουλα και το πηγούνι, τότε αυτή η ερυθρότητα μπορεί να σηματοδοτεί «κόκκινο συναγερμό».

 

Συνήθως το έντονο και ξαφνικό κοκκίνισμα που συναντάμε σε πιο ανοιχτόχρωμα πρόσωπα, αλλά και οι αίσθηση τραβήγματος είναι σημάδια και αντιδράσεις του ευαίσθητου και δυσανεκτικού δέρματος.

 

Οι ξαφνικές αλλαγές του καιρού, όπως οι χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και οι πολύ υψηλές, επιδεινώνουν τα συμπτώματα γι’ αυτό και το beauty πλάνο χρειάζεται μία ειδικά σχεδιασμένη φροντίδα με προϊόντα που θα ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες και απαιτητικές ανάγκες της επιδερμίδας.

 

H FREZYDERM προτείνει τη σειρά περιποίησης SENSITIVE RED SKIN που θα σε βοηθήσει να ελέγξεις αποτελεσματικά την ερυθρότητα, θα μειώσει τη φλεγμονή και τη φλόγωση και θα ανακουφίσει αισθητά το ευαίσθητο δέρμα.

 

 

 

 

SENSITIVE RED SKIN FACIAL CREAM

Κρέμα για ευαίσθητες επιδερμίδες

Κατάλληλη για ανακούφιση και ολική ρύθμιση των συμπτωμάτων του ευαίσθητου και αντιδραστικού δέρματος.Παράλληλα, συνδυάζει ισχυρή αντιρυτιδική δράση που συνήθως δεν προσφέρουν κρέμες για το ευαίσθητο δέρμα.

 

 

  • Μειώνει άμεσα και σημαντικά το κοκκίνισμα, τις ευρυαγγείες, τη φλόγωση, τα σπυράκια και το οίδημα.
  • Ενισχύει τον δερματικό φραγμό και ενεργοποιεί τη λειτουργία του δέρματος, ενώ παράλληλα προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση.
  • Η καταπραϋντική δράση της ανακουφίζει και χαρίζει ελαστικότητα και άνεση στο δέρμα.

 

 

 

 

SENSITIVE RED SKIN TINTED SPF 30

CC cream για κάλυψη και υψηλή αντηλιακή προστασία για το ευαίσθητο δυσανεκτικό δέρμα

  • Προσφέρει άμεση κάλυψη της έντονης ερυθρότητας
  • Ανακουφίζει και προλαμβάνει την έξαρση των συμπτωμάτων
  • Παρέχει αντηλιακή προστασία μόνο με φυσικά φίλτρα
  • Προσδίδει ομοιόμορφο και λείο αποτέλεσμα

 

Δράση

51% Μείωση ερυθήματος

74% Βελτίωση ερυθρότητας

 

 

 

*Υποαλλεργικά προϊόντα χωρίς συντηρητικά
Χωρίς παράγοντες πυροδότησης της Ροδόχρου Νόσου (National Rosacea Society)

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Καλή εβδομάδα bbgirls! Έχω δοκιμάσει την αντιρυτιδικη κρέμα της Frezyderm και άλλα επίσης προϊόντα ( μάσκα peel off, αφρό καθαρισμού, κ.α) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Η νέα σειρά για τα ευαίσθητα δέρματα πιστεύω πως θα είναι η πιο σωστή επιλογή για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ερυθρότητα.
    xx

  2. Δεν έχει τύχει ευτυχώς να έχω μέχρι στιγμής κάποια ευαισθησία στο δέρμα μου, αλλά βλέποντας το όνομα Frezyderm στη σειρά αυτή πιστεύω ότι θα είναι η ιδανική για όσους έχουν κάποιο τέτοιο θέμα..

  3. Νομίζω έχω δειγματάκια. Θα τα δοκιμάσω άμεσα.
    Μουτςς

  4. Δεν αντιμετωπίζω θέμα με την ερυθρότητα,αλλά έχω ευαίσθητη επιδερμίδα που ξεσπάει εύκολα σε διάφορα συστατικά προϊόντων. Μου αρέσει που προσφέρει κ αντιρυτιδική δράση ταυτόχρονα, αλλά κ που περιέχει μόνο φυσικά αντηλιακά φίλτρα! Δεν έχω δοκιμάσει κρέμα της Frezyderm,αλλά αυτή νομίζω θα μου ταιριάζει

  5. Value for money τα περισσότερα προ’ι’όντα του brand.

  6. Πολύ καλή σειρά για τα ευαίσθητα δέρματα!

  7. Έχω ευαίσθητη επιδερμίδα,θα τα προτιμήσω.

  8. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ότι έχω πάρει από frezyderm είναι εξαιρετικό! Καλής ποιότητας προϊόντα σε πολύ καλές τιμές!! 🧡💙🧡🧡💚💚💚❤️💚❤️🧡💜💛💜💜♥️💜♥️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.