Lip Oils: Έλαια για τα χείλη, μακιγιάζ και περιποίηση δύο σε ένα.

 

 

 

Το παραβλέπουμε συχνά αυτό το πραγματικά ωραίο προιόν μακιγιάζ + περιποίησης, αλλά ίσως δεν θα έπρεπε. Τα έλαια για τα χείλη- κάτι ανάμεσα σε lip gloss, διάφανο κραγιόν και balsam – έχουν πολλαπλά οφέλη.

 

Σε αντίθεση με τα lip balms, τα έλαια για τα χείλη έχουν πολύ πιο ελαφριά φόρμουλα και άρα μπορούν να διεισδύσουν πιο εύκολα στα βαθύτερα στρώματα  για να ενυδατώσουν, να θεραπεύσουν και να επανορθώσουν το  δέρμα με την πάροδο του χρόνου. Άρα έχουν περισσότερα οφέλη βαθιάς περιποίησης, από τα προϊόντα που περιορίζονται στο να κάθονται απλά στην επιφάνεια, όπως πχ τα lip balms.

 

 

 

Tα τύπου liposan αλλά και γενικά όλα τα lip balms αποτελούνται συνήθως από κεριά, βαζελίνη, βούτυρο καριτέ και / ή λανολίνη τα οποία αν και φυσικά ενυδατώνουν και προστατεύουν κατά την εφαρμογή, το αποτέλεσμα που παρέχουν είναι βραχύβιο και γι αυτό χρειάζεται η επανάληψη στην εφαρμογή τους πολλές φορές μέσα στη μέρα.

 

Τα έλαια χειλιών μετριάζουν την ανάγκη για συχνή εφαρμογή παρέχοντας θρεπτικά συστατικά με πιο αποτελεσματικό και μακροχρόνιο τρόπο, ενώ ταυτόχρονα δίνουν και τη λάμψη ενός lip gloss, ενώ αν τα επιλέξετε με χρώμα και όχι διάφανα, εναποθέτουν στα χείλη και μια πολύ όμορφη, πολύ φυσική  απόχρωση.

 

Η βασική τους όμως διαφορά με τα lip gloss είναι ότι αν και τα δύο προσφέρουν παρόμοια λάμψη τα lip gloss είναι προϊόντα μακιγιάζ που έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν στα χείλη μια δόση χρώματος μαζί με μια γυαλιστερή λάμψη, ενώ τα έλαια χειλιών μπορούν να σας δώσουν την ίδια γυαλιστερή λάμψη , αλλά ταυτόχρονα να προσφέρουν πολύ βαθιά ενυδάτωση, με  συστατικά που δρουν θεραπευτικά για τα χείλη όπως φυτοστερόλες,  Βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα, κλπ.

 

 

 

 

Άρα ενα λάδι χειλιών συνδυάζει τέλεια το μακιγιάζ με την περιποίηση των χειλιών, είναι σωτήριο για όσες υποφέρουν από σκασμένα χείλη ειδικά τον χειμώνα, ενώ μας βοηθά να έχουμε  όμορφα, ζουμερά χείλη χωρίς ατελειες, που είναι το ζητούμενο για όλες μας.

 

 

ΝΥΧ #this is everything Lip Oil. Φόρμουλα με άνθη κερασιάς και βανίλιας και   έλαια αμύγδαλου, τριανταφυλλιάς και jojoba ενυδατώνουν βαθιά τα χείλη και τους προσφέρουν  μεταξένια υφή.

 

 

 

 

Burt‘s Bees Hydrating Lip Oil with Passion Fruit Oil Αναπληρώνει την υγρασία και μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων Η 100% φυσική  φόρμουλα περιέχει συστατικά υπεύθυνης προέλευσης, συμπεριλαμβανομένου του έλαιου φρούτου του πάθους, σε ένα ελαφρύ λάδι που ενυδατώνει άμεσα και βοηθά τα χείλη να διατηρούν την υγρασία τους.

 

 

 

 

Clarins Lip Comfort Oil: Θρεπτικό λάδι χειλιών εμπλουτισμένο με μια τριάδα φυτικών ελαίων για θρέψη, άνεση και ορατά σαρκώδη χείλη.

 

 

 

Charlotte Tilbury Magic Lip Oil Crystal Elixir H εταιρεία το ονομάζει «conditioner χειλιών την ημέρα και μάσκα χειλιών τη νύχτα» Είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και φυτικά εκχυλίσματα για έντονη ενυδάτωση και πιο γεμάτα χείλη.

 

 

 

 

 

Dior Addict Lip Glow Oil   Σε 10 πολύ κολακευτικές αποχρώσεις, θεωρείται η «ναυαρχίδα» των lip oils. Βαθιά περιποίηση και εκτυφλωτική λάμψη, εμπλουτισμένο με έλαιο κερασιού, που θρέφει, προστατεύει, μαλακώνει και αναζωογονεί τα χείλη.

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. ΠΕΘΑΙΝΩ να τα δοκιμάσω! Τεραστια ταλαιπωρια καθε χειμώνα η ξηρότητα όταν φορας κραγιον όλη τη μερα. Επιπλεον τα lip balms ακριβως λόγω των συστατκων τους, κάνουν την κατασταση όλο και χειρότερη. Καποια στιγμη τα χείλια σκάνε ακομα περισσότερο λόγω λανολίνης κ.λ.π.

  2. Του Dior θέλω πολύ να δοκιμάσω. Θεωρώ απαραίτητη την ενυδάτωση στα χείλη, χειμώνα – καλοκαίρι.
    xx

  3. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ lip oils, θα ήθελα κ εγώ να δοκιμάσω του Dior!!

  4. Ούτε εγώ έχω δοκιμάσει lip oils, δεν ξέρω κατά πόσο θα διαρκούν ειδικά σε εμένα που έχω γενικά ενα θέμα με τη λιπαρότητα αλλά θα ήθελα αυτό που δρα ως μάσκα χειλιών τη νύχτα..

  5. Όπως έχω ξαναπεί είμαι κορίτσι του Liposan. Δεν μπορώ χωρίς αυτό. Απαραίτητα πριν κοιμηθώ θα βάλω κι αν ξυπνήσω τη νύχτα, η πρώτη μου δουλειά θα είναι να το ανανεώσω. Για τόσο τρέλα μιλάω🤣. Το Magic Lip Oil Crystal Elixir μου κάνει κλικ για να το δοκιμάσω.
    Μουτςς

  6. To elixir από Charlotte Tilbury εχει εξάψει την φαντασία μου…conditioner χειλιών την ημέρα και μάσκα χειλιών τη νύχτα…

  7. Είχα δοκιμάσει την magic cream απο τη Charlotte Tilbury και ήταν φανταστική!!! Θα θελα πολύ να δοκιμάσω και το Magic Lip Oil Crystal Elixir!

  8. Τέλεια αλλά προς το παρόν με ικανοποιεί η apivita και nuxe με τα υπέροχα προϊόντα για χείλη.

  9. Κάθε φορά που φυσάει λιγάκι δυστυχώς τα χείλη μου σκάνε με αποτέλεσμα να κυκλοφορώ συνεχώς με λιποζαν. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω της dior!!! ❤️❤️💛❤️💛❤️💜❤️💜❤️💜♥️💚♥️💙♥️💙💚♥️❤️💜❤️💜🧡💜🧡

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.