Φεβρουάριος 2023: What’s New in Beauty

 

 

Σε λίγες μέρες τελειώνει ο Φεβρουάριος και μπαίνουμε επίσημα στον πρώτο μήνα της Άνοιξης. Ας δούμε όμως σήμερα κάποια νέα καλούδια που εκαναν την εμφανισή τους τον τελευταίο μήνα.

 

 

Beautiful Magnolia Intense Eau de Parfum

 

Το Beautiful Magnolia Intense της Estée Lauder αποτελεί το δεύτερο κεφάλαιο στην ιστορία Dare to Love.. Το Beautiful Magnolia Intense μεταφέρει ένα κρυφό μήνυμα λουλουδιών που ξεκίνα με ένα νεανικό μείγμα από πολύχρωμο λάδι μανταρίνι, φύλλα βιολέτας και το γεμάτο ζωντάνια έλαιο κάρδαμου. Αυτός ο τριπλός συνδυασμός κορυφώνεται με τη φρεσκάδα του αρώματος Magnolia που ανθίζει νωρίς το πρωί.  Στην καρδιά του, το πλούσιο άρωμά της ισορροπεί μοναδικά μαζί με ένα λουλουδάτο μπουκέτο από ίριδα, τριαντάφυλλο και άνθη πορτοκαλιάς.

Στη βάση του θα συναντήσετε νότες από ξύλο κέδρου, πατσουλί και βανίλια, σε συνδυασμό με το πολυτελές Leather και το λαμπερό Musk, το Illumina LXR, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Estée Lauder.

 

 

 

got2b

 

Με πιο απλό και μοντέρνο σχεδιασμό με έντονα χρώματα ήρθαν οι καινούριες συσκευασίες των προιόντων μαλλιών got2b. Με έμφαση στη βιωσιμότητα και την ανακύκλωση, το got2b είναι φιλικό τόσο για το περιβάλλον όσο και για τον άνθρωπο. Οι ανανεωμένες φόρμουλες των προϊόντων του είναι vegan με μεγαλύτερο ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης και πιο ουδέτερα αρώματα για χρήση τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες.

 

 

 

 

 

FOREO LUNA 4 PLUS

 

To LUNA 4 Plus αντιπροσωπεύει το “Non Plus Ultra στον καθαρισμό και το μασάζ προσώπου: θερμοθεραπεία, μικρορεύματα, κόκκινο φως LED, παλμοί T-Sonic, εξαιρετικά υγιεινή και μαλακή σιλικόνη, προσαρμογή στην εφαρμογή και η ολοκαίνουργια θεραπεία με φως NIR LED. Όλα αυτά σε μια συσκευή με κομψό σχεδιασμό, απλή στη χρήση, με κλινικά αποδεδειγμένα και μακροχρόνια οφέλη.

 

 

 

 

SkinCeuticals

 

To brand παρουσίασε την νέα κρέμα A.G.E. Interrupter Advanced, μιας σύνθεσης νέας γενιάς υψηλότερης περιεκτικότητας σε Proxylane και φλαβονοειδή που διορθώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης που οφείλονται στη μείωση του κολλαγόνου και στη γλυκοζυλίωση.Η νέα κρέμα συμβάλλει στη λείανση των ορατών ρυτίδων, στην αποκατάσταση της σφριγηλότητας και στην ενίσχυση της λάμψης διατηρώντας παράλληλα την πλούσια, σατινέ υφή της προηγούμενης.

 

 

 

 

 

Catrice

 

Από την ανοιξιάτικη συλλογή της Catrice η Pro Slim Eye Shadow Palette με 14 σκιές σε πολύ χαρούμενα αλλά και ήσυχα χρώματα για τέλειο mix and match.

 

 

 

 

 

Clinique Take The Day Off Charcoal Cleansing Balm 

 

 To Clinique Take The Day Off Cleansing Balm,μας συστήνεται με μια ακόμη νέα σύνθεση. Ιαπωνικός Άνθρακας και Έλαιο Κάρθαμου είναι τα δυο συστατικά που εμπλουτίζουν το Take The Day Off και θέτουν σε νέα βάση το καθημερινό  ντεμακιγιάζ. Ο Ιαπωνικός Άνθρακας καθαρίζει σε βάθος και  βοηθά στην αποτοξίνωση των πόρων, ενώ το Έλαιο Κάρθαμου βοηθά στη διάσπαση των φυσικών ελαίων που βρίσκονται στην επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα; Επιδερμίδα καθαρή χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

 

 

 

 

Κorres Ολική Ανανέωση Διφασικό Serum Νύχτας

 

Στην οικογένεια της ΜΑΥΡΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ένα σέρουμ ενισχυμένο με ένα φυσικό συστατικό εναλλακτικό του γλυκολικού οξέος που το καθιστά κατάλληλο ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Συμβάλει στην ενίσχυση της φυσικής ανανέωσης της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας και προσφέρει βελούδινη, σφριγηλή και ορατά πιο λαμπερή επιδερμίδα το επόμενο πρωί.

 

 

BOSS The Scent Magnetic for Him and for Her

 

Tο For Him  με νότες κορυφής που προέρχονται από το φρούτο manika, το αποκλειστικό συστατικό του αρωματικού οίκου BOSS, έχουν ενταθεί ώστε να προσφέρουν άμεσα μια ισχυρή ενέργεια στο άρωμα. Το εκχύλισμα bran absolute στις νότες καρδιάς και  νότες βάσης από εκλεκτό εκχύλισμα μαύρης βανίλιας.

 

 

Το For Her με νότες κορυφής του οσμάνθου ενισχύονται έτσι ώστε να αποδώσουν άμεσα έναν ισχυρό αισθησιασμό στο άρωμα. Βελούδινοι ambrette σπόροι στις νότες καρδιάς και νότες βάσης από white musk

 

 

MAC Locked Kiss Ink 24HR Lipcolour.

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του brand, αυτό είναι το ανθεκτικότερο liquid lipstick όλων των εποχών με ανάλαφρη υφή και χρώμα που διαρκεί έως και 24 ώρες με την kissproof, transfer-proof και αδιάβροχη σύνθεσή του.

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Mac , Κορρες και Catrice μπαίνουν στη λίστα της Ανοιξης των προϊόντων που θέλω να αποκτήσω!

  2. Εγω ενα πράγμα θα σας σας πω κι αν θέλετε την ακούτε τη” θεία Στέλλα”…. Το Beautiful Magnolia Intense Eau de Parfum είναι ΑΡΩΜΑΤΑΡΑ!!!

  3. Ξεχώρισα το άρωμα της Estée, κι αφού το λέει κι η ειδήμων @Stella… θα το πάρω σίγουρα. Μου άρεσαν επίσης σαν προϊόντα, το serum του Korres και το καθαριστικό της Clinique με ιαπωνικό άνθρακα.
    xx

  4. Το balm καθαρισμού της Clinique, και το άρωμα από την Estee!

  5. Το Cleansing Balm. Δεν θυμάμαι να έχω χρησιμοποιήσει ποτέ καθαριστικό σε τέτοια μορφή.
    Μουτςς

  6. Το Boss for her μπαίνει στην λίστα μου, μου άρεσαν όμως η παλέτα της Catrice κ το lipstick της Mac το οποίο πρέπει να είναι όντως τρομερό!!

  7. Τα got2b μου τα ειχε φερει μια φιλη απο Καναδα… είναι τέλεια!
    Το serum απο Korre μοιαζει ενδιαφέρον!!!

  8. ❤️💜❤️❤️🧡❤️🧡💛💛💙💛💙💛💙❤️💙💚🧡💚🧡💚🧡💚🧡♥️❤️🧡💛🧡💛🧡💛💙💛💙♥️💙💙💚💚💙❤️💙💛🧡 τα θέλω όλα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.