Αξεσουάρ, σκουλαρίκια: κάντο όπως η Kate Middleton.

 

 

 

 

Δεν μπορεί, κάπου θα πήρε το μάτι σας τον χαμούλη που έγινε με την εμφάνιση της Kate Middleton στα βρετανικά Bafta Awards και φυσικά είχε να κάνει με τι άλλο; Με το outfit.

 

Φόρεσε μια ομολογουμένως υπέροχη Alexander McQueen τουαλέτα (που την είχε ξαναφορέσει πριν λίγα χρόνια)  συνδυασμένη με μαύρα μακριά γάντια- έμπνευση από την αδικοχαμένη πεθερά της που λάτρευε τα γάντια, αλλά το μεγάλο σούσουρο έγινε για τα σκουλαρίκια της που ήταν αγορασμένα από τη Zara και κόστιζαν την ταπεινή τιμή των 17,95Ε. (αν και εγώ τα είδα ακόμα πιο φθηνά στα 15,95Ε)

 

Αυτό είναι πάντως το ωραίο με τα σκουλαρίκια. Είναι ένα αξεσουάρ που και μπορεί να αλλάξει και να αναβαθμίσει ένα κατά τα άλλα απλό σύνολο και επίσης ποτέ κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την πραγματική του αξία, αφού τα σχέδια που βρίσκουμε πλέον σε high street μάρκες και σε fast fashion καταστήματα πολλές φορές δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από high end designers (έχω μεγάλο λόγο που το λέω αυτό- θα καταλάβετε προς στο τέλος του post)

 

 

To συγκεκριμένο ζευγάρι της Kate, αν σας άρεσε πολύ, ονομάζεται «Καταράκτες με Λουλούδια» και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 

 

 

 

 

Πάντως υπάρχουν και πολλά άλλα όμορφα σχέδια στο κατάστημα, οπότε λέω σήμερα να δούμε κάποια από αυτά.

 

 

Φυσαλίδα 15,95Ε

 

 

 

 

Μακριές Πέρλες 12,95Ε

 

 

 

 

Κύκλοι 12,95Ε

 

 

 

 

 

Πέρλες 12,95Ε

 

 

 

 

Κρεμαστά Σκουλαρίκια με Ρητίνη 12,95Ε

 

 

 

 

Λουλούδι Ρητίνη 15,95Ε

 

 

 

 

Σκουλαρίκια Φύλλα  με πέρλες 12,95Ε

 

 

Ear Cuff με Νομίσματα 12,95Ε

 

 

 

 

Σκουλαρίκια Χελιδόνι 17,95Ε

 

 

 

 

 

Σκουλαρίκια με Πράσινη Πέτρα. Τα βρήκα εδώ με 3,99Ε και 75% έκπτωση

 

 

 

 

 

Είδατε που έγραψα παραπάνω ότι όσο αφορά τα σκουλαρίκια, δύσκολα να καταλάβεις την αξία τους; Λοιπόν ακούστε. Τα αγαπώ πολύ τα σκουλαρίκια – είναι από τα λατρεμένα μου αξεσουάρ. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω βράδυ χωρίς σκουλαρίκια. Για να σας δώσω να καταλάβετε, χωρίς μάσκαρα έχει τύχει να βγω (την ξέχασα) χωρίς σκουλαρίκια ποτέ. Έχω από  πολύ απλά και προσιτά, μέχρι ακριβά και χρυσά και με καλές πέτρες.  Φέτος λίγο πριν τις γιορτές πήρε το μάτι μου αυτά που σας δείχνω στη φωτό παρακάτω.  Kρίκοι με λεπτεπίλεπτα αστεράκια. Δεν πρόλαβα να τα βάλω πολλές φορές- μόνο δυο φορές τα φόρεσα – αλλά και τις δυο έλαβα φοβερά κοπλιμέντα (νόμιζαν ότι ήταν χρυσά). Λοιπόν κρατηθείτε: τα αγόρασα στο γνωστό πολυ-παιγνιδο-τα-πάντα- κατάστημα στην τιμή των… 1,99Ε (!!!) Χαχχαχαχ! Δεν ξέρετε πόσο το ευχαριστιέμαι όταν πέφτω πάνω σε κάτι τέτοια! (το πουγγί που τα έβαλα, ήταν πιο ακριβό από τα σκουλαρίκια)

 

 

 

 

 

Και μια που ολοκληρώνεται σιγά σιγά και αυτή η εργάσιμη εβδομάδα και επιτέλους ξεκινάει ένα τριήμερο που όλοι ελπίζουμε σε λίγη ξεκούραση,  λέω να σας αφήσω με ένα royal κουτσομπολιό, που αφορά την Kate η οποία έδωσε και το έναυσμα για το σημερινό post. Το αλίευσα στο βιβλίο του Harry του Γκρινιάρη του Πρώτου (έτσι τον ονομάζω πλέον “Whining Harry The First” ). Γράφει λοιπόν σε ένα σημείο της «Ρεζέρβας» ο Χάρυ ο Γκρινιάρης,  ότι επειδή το αρχικό της Camilla είναι C και το αρχικό της Catherine ήταν επίσης C και θα υπήρχε πρόβλημα με τα βασιλικά οικόσημα,  έβαλαν την Kate από την πολύ αρχή της (σοβαρής)  σχέσης με τον Γουίλι,  να αλλάξει τη γραφή του ονόματός της και από Catherine να το κάνει Katherine,  για να μην κακοκαρδίσουν την Καμίλα.

 

Αυτά είναι προβλήματα- τι νομίζατε;

 

Αντε και καλό τριήμερο αγαπημένα bb girls!

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Το συγκεκριμένο της Kate δεν μου αρέσει αλλά τα σκουλαρίκια με τις πέρλες κ αυτά με τους κύκλους που μας προτείνεις Τζούλια είναι πανέμορφα!! Για τα προβλήματα του παλατιού έχω να πω τι τραβάνε κ αυτές οι πριγκίπισσες όμως?!😂😂😂 δεν είναι κ το πιο εύκολο πράγμα να προσέχεις τα πάντα, αν εξαιρέσουμε βέβαια τις υπερ ανέσεις που έχουν…..

  2. Τελικά πολλά προβλήματα έχουν εκεί στο παλάτι. Εγώ πάλι, αφορμής δοθείσης της επικαιρότητας αλλά και των ποστ των τελευταίων ημερών, έχω να προτείνω στην Κυβέρνηση να θεσπίσει το “BEAUTY-pass”. Αν πάλι αυτό δεν είναι εφικτό, η λύση θα είναι να γίνουν οι μήνες 24 από 12 οπότε δεν θα μένει πολύς μήνας στο τέλος του μισθού. Ακολουθείτε τη σκέψη μου, εε??
    Μουτςς

  3. Πάντα αγαπούσα τα statement κοσμήματα! Ποτέ δεν ήμουν του mass ή του λεπτεπίλεπτου comme il faut… Χαίρομαι επισης που ζούμε σε μια εποχή που δεν υπόκεινται σε αρτηριοσκληρωτικούς κανόνες όπως στα 80’ς και 90’s που ακόμα κι η απόχρωση / τονος της τσάντας όφειλε να είναι ίδιος, με το παπούτσι, τη ζώνη κ.λ.π τα δε κοσμήματα σετ (σαν δωρο πεθεράς ή κουνιάδας στον αρραβώνα….) και δεν συμμαζεύεται…
    Εξάλλου η Kate πάντα έκανε mix & Match απενοχοποιώντας όλες τις γυναίκες που αγόραζαν από Ζαρα, Η&Μ κ.λ.π καταστήματα, την μετα – brand – λατρείας εποχή!

  4. Με τόσο σοβαρά θέματα ασχολείται το παλάτι; 😉 Να μου πεις είναι δυνατόν να τους απασχολούν θέματα που απασχολούν τους κοινούς θνητούς; Όσο για τα σκουλαρίκια τα αγαπώ πολύ, αν κ έχω από πάντα θέμα ευαισθησίας στα αυτιά και όποτε φοράω, την επόμενη μέρα είναι τόσο ερεθισμένοι οι λοβοι που πρέπει να περιμένω 2 μερες για να ξαναφορεσω.. Μου αρέσουν πολύ τα σκουλαρίκια κύκλοι και χελιδόνια❤️ @Tζουλια: τέλειοι οι κρίκοι σου, έχω τρέλα με τους κρίκους όσο για την τιμή απίστευτη!!

  5. @Litsa: τώρα διάβασα το σχόλιο σου 😅 όλα τα λεφτά!!

  6. Τι καταπληκτικά σκουλαρίκια! Τρελαίνομαι κι εγώ για αυτά και προτιμώ τα φω, να πω την αλήθεια καθώς τα περισσότερα είναι πολύ χαριτωμένα και όχι μόνο τα μακριά, αλλά και αυτά που είναι κολλητά στο αφτί. Μάλιστα, έχω φτιάξει κι εγώ κάποια.

  7. Ωραία τα σκουλαρίκια με τις πέρλες, αλλά και τα δικά σου @Τζούλια πολύ ωραία! Συμφωνώ και επαυξάνω @Litsa! 🙂

  8. Της Κate τα σκουλαρίκια κι εμένα δεν μου άρεσαν, μου άρεσαν όμως αυτά που ονομάζονται στο post φυσαλίδα. Πάντως, πραγματικά τα σκουλαρίκια αλλάζουν όλο το στυλ της εμφάνισης μας.
    xx

  9. Τώρα ,αν σας πω πως αυτή η Kate εμένα στο στομάχι μου κάθεται…..
    Παρακαλώ τους αρμόδιους να σκεφτούν σοβαρά την πρόταση της Λιτσας για beauty pass…. (σοβαρά το λέω)

  10. Θεωρώ την Kate πανέμορφη κα ιφινετσάτη.Τα μεγάλα σκουλαρίκια ήταν κάποτε στη μόδα και έρχονται ξανά και ξανά.Μου αρέσουν πολύ ως statement piece.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.