Νέα Mascara L’Oreal Paris Telescopic Lift Mascara +5MM,  για τηλεσκοπικό βλέμμα.

 

 

Aν είσαστε σε φάση αναζήτησης νέας mascara, ίσως πρέπει να σκεφτείτε να εντάξετε στο (όπου να’ναι ανοιξιάτικο) νεσεσέρ σας την L’Oreal Paris Telescopic Lift Mascara +5MM.

 

Αν τώρα σας κάνει εντύπωση το +5MM στον τίτλο της να σας εξηγήσω:υπόσχεται στη στιγμή +5mm μήκος* στις βλεφαρίδες, ενώ παράλληλα κάνει γύρισμα και δίνει όγκο. Χάρη στη σύνθεση της με ceramides είναι εύκολη στη εφαρμογή και διαρκεί μέχρι και 36 ώρες.

 

 

 

 

Το μυστικό για αυτό το  αποτέλεσμα βρίσκεται στο νέο καινοτόμο βουρτσάκι της Telescopic Lift Mascara που είναι 2 σε 1 για να πιάνει όλες τις βλεφαρίδες: το μπροστινό μέρος από το βουρτσάκι σηκώνει και  γεμίζει τις βλεφαρίδες, ενώ το πλαϊνό μέρος από το βουρτσάκι χτενίζει και ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες, δίνοντας τους extra όγκο & μήκος. Δεν μουτζουρώνει** & δεν βαραίνει τα μάτια.
How To

Βήμα 1 Χρησιμοποιείστε το μπροστινό μέρος από το βουρτσάκι για να σηκώσετε και να γεμίσετε τις βλεφαρίδες.

 

Βήμα 2 Χρησιμοποιείστε το πλαινό μέρος από το βουρτσάκι για να χτενίσετε και να ξεχωρίσετε τις βλεφαρίδες δίνοντάς τους έξτρα όγκο και μήκος.

 

 

 

 

*Μελέτη καταναλωτή σε 111 γυναίκες

**Εργαστηριακό test σε 25 γυναίκες

8 Σχόλια
  1. Καλή Σαρακοστή ΒΒ💚💚 η μάσκαρα μπαίνει στο εικονικό καλάθι επιθυμιών, μέχρι να πάω Hondos την Παρασκευή που ελπίζω να τη βρω

  2. Καταλάβατε τώρα τι έπαθα, ε?? Μετρούσα που μετρούσα τις τρίχες στα βουρτσάκια, τώρα θα πρέπει να επιβεβαιώνω και το +5ΜΜ🫣🫢😱
    Μουτςς

  3. Νομίζω πως όταν την φορέσω, θα είναι τόσο μακριές οι βλεφαρίδες μου, λες κι έχω βάλει ψεύτικες!
    xx

  4. Δεν είμαι στην αναζήτηση νέας μάσκαρα, αλλά επειδή η μάσκαρα ήταν είναι κ θα είναι το φετίχ μου πάντα έχω κ αγοράζω κ άλλες!! Τις περισσότερες φορές που θα πάω κάπου είναι να βάζω μόνο μάσκαρα! Θα την αγοράσω λοιπόν να το επιβεβαιώσω ! !

  5. Ποτέ δεν σταματά το κυνήγι για την τέλεια μάσκαρα,η συγκεκριμένη ακούγεται πολλά υποσχόμενη!!!

  6. Καλή;;;έχω μία τηε estee ανέγγιχτη και περιμένω να τη δοκιμάσω.

  7. Ενδιαφέρον το βουρτσάκι της νέας μάσκαρα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.