Body Shop η νέα unisex “Full Flowers” Fragrance Collection.

 

 

H Body Shop παρουσιάζει τέσσερα νέα unisex  eau de parfum εμπνευσμένα από ολόκληρο το λουλούδι.

 

Εμπνευσμένη από το πλούσιο και ανθισμένο άρωμα ολόκληρου του λουλουδιού, η συλλογή Full Flowers της The Body Shop συνδυάζει νότες από απαλά πέταλα, πράσινα φύλλα, ξυλώδη στελέχη, ζουμερά φρούτα και γλυκιά ρητίνη.

 

 

 

 

Έχουν δημιουργηθεί από τουλάχιστον 90% συστατικά φυσικής προέλευσης και κάθε unisex άρωμα αποτελείται από το  άρωμα ενός ισχυρού φυσικού λουλουδάτου ελαίου: τριαντάφυλλο, ίριδα, ylang ylang και άνθη πορτοκαλιάς.

 

H συλλογή είναι πιστοποιημένη από την The Vegan Society και κάθε μπουκάλι Eau de Parfum είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο γυαλί. Τα καπάκια είναι επίσης σχεδιασμένα για να είναι πιο βιώσιμα, κατασκευασμένα από ανανεώσιμο φυσικό ξύλο και φελλό.

 

Full Rose 35E τα 75ml

 

 

Φανταστείτε τη μυρωδιά ενός φρέσκου, ανθισμένου τριαντάφυλλου, ένα δροσερό πρωινό.  Φτιαγμένο με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης,είναι εμπλουτισμένο με φυσικό αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου, που εξάγεται από τριαντάφυλλα που καλλιεργούνται στην Γκρας της Γαλλίας. Αυτά τα λουλούδια μαζεύονται παραδοσιακά τον Μάιο από υπεύθυνες καλλιέργειες και συλλέγονται προσεκτικά με το χέρι από έμπειρους καλλιεργητές τα ξημερώματα. Στη συνέχεια επεξεργάζονται την ίδια μέρα για να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους, δημιουργώντας ένα υψηλής ποιότητας αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου.

Βασικές Νότες Τριαντάφυλλο, Φύλλο Γερανιού, Κάρδαμο

 

Full Iris 35E τα 75ml

 

 

 

 

Το φυσικό σκυρόδεμα ίριδας που χρησιμοποιείται σε αυτό το άρωμα είναι μία από τις σπανιότερες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην αρωματοποιία. Εξάγεται από τα στελέχη της ίριδας (μίσχοι), που καλλιεργούνται και συλλέγονται επί τρία χρόνια στη Νότια Γαλλία. Η The Body Shop χρησιμοποιεί επίσης ανακυκλωμένη «ίριδα ultimate». Τα επεξεργασμένα στελέχη της, επαναχρησιμοποιούνται σε μια δεύτερη απόσταξη, για να εξαχθούν τα υπόλοιπα αρωματικά μόρια. Αυτή η νέα πρώτη ύλη έχει το δικό της αρωματικό χαρακτήρα, με νότες ζουμερού βατόμουρου.

Βασικές Νότες Μούρο Άρκευθου, Ίριδα Ξύλο Κέδρου

 

Full Ylang Ylang 35E τα 75ml

 

 

 

 

Το Full Ylang Ylang είναι ένα πικάντικο και λουλουδάτο άρωμα, φτιαγμένο με αιθέριο έλαιο ylang ylang, που αντιπροσωπεύει τα απαλά, λουλουδένια πέταλα του φυτού. Αυτό αναμειγνύεται με αρωματικό μαύρο πιπέρι που αντιπροσωπεύει το πικάντικο άρωμα των κλαδιών του φυτού και γλυκιά, κρεμώδη βανίλια που χαρακτηρίζει τα βελούδινα φύλλα του.

 

Η The Body Shop χρησιμοποιεί φυσικό αιθέριο έλαιο ylang ylang που εξάγεται από τα άνθη, τα οποία συλλέγονται προσεκτικά με το χέρι, στο νησί της Μαδαγασκάρης. Μόνο οι ειδικοί, τοπικοί αγρότες γνωρίζουν πότε τα λουλούδια έχουν φτάσει στη βέλτιστη ωριμότητα. Τότε, είναι που συλλέγονται με παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας, για να παρέχουν ένα αρωματικό έλαιο υψηλής ποιότητας.

Βασικές Νότες Μαύρο Πιπέρι, Ylang Ylang, Βανίλια

 

Full Orange Blossom 35E τα 75ml

 

 

 

 

Το φυσικό αιθέριο έλαιο από άνθη πορτοκαλιάς που χρησιμοποιεί η The Body Shop σε αυτό το φρέσκο, εσπεριδοειδές άρωμα εξάγεται από μπουμπούκια πορτοκαλιάς, που συλλέγονται προσεκτικά με το χέρι στην περιοχή του Νείλου στην Αίγυπτο. Συλλέγονται πολύ νωρίς το πρωί με μια παραδοσιακή μέθοδο, η οποία περιλαμβάνει το κούνημα των κλαδιών των δέντρων με μακριά ραβδιά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα άνθη να πέφτουν πάνω σε προσεκτικά τοποθετημένα χαλιά, απ’ όπου μπορούν εύκολα να συλλεχθούν.

Βασικές Νότες: Περγαμόντο, Άνθη Πορτοκαλιάς, Vetiver

 

 

11 Σχόλια
  1. Καλή εβδομάδα bbgirls!!! Μπήκαμε για τα καλά στην άνοιξη! Ελπίζω να μας βρίσκει όλες γερές εμάς κ τις οικογένειες μας γιατί με τα τελευταία γεγονότα άλλος ένας λόγος για το πάνω από όλα υγεία με όλη την σημασία της λέξης.. Τα αρώματα από Body shop είναι ο,τι πρέπει για τώρα την άνοιξη..μου άρεσε ιδιαίτερα το Full Iris!!

  2. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα (όσο καλή μπορεί να είναι).. Οι νότες του Full Ylang Ylang νομίζω ταιριάζουν καλύτερα στο δικό μου γούστο..

  3. Από τις περιγραφές, μου αρέσουν και τα τέσσερα.
    Μουτςς

  4. Τι ωραία σειρά!εγώ θα ήθελα κυρίως να μυρίσω αυτό με το τριαντάφυλλο και εκείνο με την ίριδα, αλλά και αυτό με το πορτοκάλι και το βετιβερ φαίνεται πολύ όμορφο. Όλα δηλαδή φαίνεται να έχουν το καθένα τη χάρη του. Ελπίζω να μην την καταργήσει γρήγορα αυτή τη σειρά, γιατί το έχει το συνήθειο αυτό η εν λόγω εταιρία.

  5. Τι ωραία αρώματα! Χρειαζόμαστε αρώματα, χρώματα και ευχές για μια όμορφη άνοιξη… Το orange blossom είναι αυτό που μου ταιριάζει πιο πολύ.
    xx

  6. Το orange blossom το ακούω που φωναζει το όνομά μου….🍊🍊🍊

  7. Το full iris νομίζω μου ταιριάζει πολύ! Μόλις βρω ευκαιρία θα επισκεφθώ ένα κατάστημα για να το μυρίσω και από κοντά!! 💜💚💜🧡💛❤️♥️♥️❤️♥️🧡♥️❤️💛❤️💜❤️💜❤️💙💙❤️💙💙🧡💙🧡💜🧡💜🧡💛🧡♥️❤️♥️❤️♥️❤️💛🧡💜🧡💜🧡💙💙🧡💙

  8. To Full Orange Blossom με το αναζωογονητικό άρωμα από τα εσπεριδοειδή είναι ένα είδος τονωτικού στις μουντές μέρες!

  9. Μύρισα από κοντά τη νέα σειρά αρωμάτων και είναι όντως υπέροχη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.