Mon Rêve : PRO Eyeshadow Palettes και για εμάς και για επαγγελματίες MUAS.

 

 

PRO είναι η ονομασία τους και είναι πράγματι Professional οι νέες παλέτες σκιών από την Mon Rêve,  που υπόσχονται απεριόριστους συνδυασμούς και ατελείωτα make-up looks.

 

Δυο παλέτες ανάλογα με τις προτιμήσεις μας είτε αγαπάμε τα έντονα χρώματα (VOL 01), είτε προτιμάμε πιο γήινες αποχρώσεις (VOL 02).

 

Με τις 15 επιλογές σκιών σε κάθε παλέτα σε matte και metallic υφές και εξαιρετική απόδοση χρώματος, το mix & match αλλά και το blending είναι εξασφαλισμένα. Όπως και να έχει, οι σκιές της σειράς PRO,  χαρίζουν επαγγελματικό αποτέλεσμα πολύ μεγάλης διάρκειας.

 

 

 

 

Volume 01

Βούτηξε στον πολύχρωμο και έντονο κόσμο της VOL 01 με φωτεινά και καθαρά χρώματα. Ανακάλυψε τις ζωηρές αποχρώσεις και δημιούργησε είτε ένα σύγχρονο monochromatic look ή συνδύασε περισσότερα χρώματα για το απόλυτο out-of-the-box, funky look. Οι ειδικά μελετημένοι χρωματικοί συνδυασμοί, από κίτρινο και φούξια μέχρι μπλε ελεκτρίκ και μωβ και οι υψηλής απόδοσης αλλά και μεγάλης διάρκειας σκιές θα σε κάνουν να μην την απόχωρίζεσαι.

 

 

 

 

 

Volume 02

 

 

 

 

 

Εάν πάλι ψάχνεις πιο διαχρονικές και κομψές αποχρώσεις, η VOL 02 παλέτα είναι για εσένα. Οι απόλυτες all-time-classic αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλα τα στυλ και όλες τις εποχές. Οι γήινοι τόνοι που ξεκινούν από το απόλυτο ματ μαύρο, το μεταλλικό λαδί, το μπρονζέ και το δαμασκηνί και φτάνουν μέχρι το φωτεινό σαμπανί και χαρίζουν άπλετες χρωματικές επιλογές με επαγγελματική απόδοση. Οι PRO VOL 02 αποχρώσεις αναδεικνύουν κάθε τόνο επιδερμίδας και χρώμα ματιών και  επιτρέπουν να δημιουργήσεις από τα πιο casual και everyday looks μέχρι τα πιο έντονα και δραματικά smokey eyes.

 

 

 

 

Η υψηλή χρωστική τους τις καθιστά ιδανικές και για επαγγελματίες MUAS καθώς δεν έχουν fallout κατά την εφαρμογή και λειτουργούν τέλεια, είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά.

 

Happy Women’s Day bb girls!

 

 

10 Σχόλια
  1. Καλημέρα και χρόνια μας πολλά!

    Παρόλο που τα χρώματα της παλέτας Vol 1 είναι ομολογουμένως αρκετά έντονα, αν επιλέξει κανείς να κινηθεί σε μονοχρωμία, π.χ. σε τόνους μπλε ή μωβ, είναι σούπερ για την άνοιξη.
    Έχω ενθουσιαστεί με αυτή την εταιρεία! Τόσο οικονομικά προϊόντα και πραγματικά, κάτι παραπάνω από value for money.

  2. Θέλω την VOL 01 και το κοστούμι του Μαζωνάκη για να ολοκληρώσω το λουκ!
    Μουτςς

  3. Χρόνια μας πολλά κοριτσια❤️❤️ η Vol 02 είναι αυτή που θα διάλεγα, έχει τα περισσότερα από τα αγαπημένα μου χρώματα αν και τώρα που ξανακοιτάω την 01.. Μάλλον θέλω και τις δύο!

  4. Χρόνια μας πολλά 💋💋!!! Η Vol 02 είναι φανταστική !!!!

  5. Vol 2 θα ελεγα εγώ αλλά και στην 1 ποια μπορεί να αντισταθεί;;;

  6. Vol.2 γιατί τα πολύ έντονα δεν μου αρέσουν.

  7. Υπέροχα χρώματα!!! Το Volume 02 θα πω κι εγώ! Όχι ότι δεν μου αρέσει η πρώτη παλέτα απλώς δυστυχώς δεν τολμώ να φοράω έντονα χρώματα στο μακιγιάζ μου!! ,💚💛💚💙♥️♥️💜♥️💜♥️💜💚💛🧡🧡💙💙🧡💙🧡❤️💙💚💙💚💜💚💜

  8. Υπέροχες παλέτες! Εξαιρετική απόδοση!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.