What’s New στο μακιγιάζ για την Άνοιξη 2023

 

 

 

Έχουμε υποδεχτεί τον πρώτο μήνα της Άνοιξης και ελπίζω να έχετε βάλει όλες τα «μαρτάκια» σας για να μην σας κάψει ο ήλιος του Μαρτίου.

 

Ας ελπίσουμε ότι σήμερα θα είναι  μια καλή μέρα για να γεμίσει χρώμα το bb. Θα δούμε λοιπόν  ανοιξιάτικο μακιγιάζ και ανοιξιάτικες προτάσεις 2023, που  επιφυλάσσουν για μας αγαπημένα brands.

 

 

Diorsnow UV Shield Cushion SPF 50 PA+++

Όλα τα κάνει αυτό το «μαξιλαράκι». Κάλυψη, προστασία από τον ήλιο, σούπερ λάμψη. Η φόρμουλα του είναι εμπλουτισμένη με edelweiss και βιταμίνη C για ενυδάτωση και  άψογη φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

 

 

 

 

ΝΥΧ Fat Lip Drip Oil

Μιλήσαμε και τις προάλλες για τα lip oils εδώ και τώρα η NYX παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη  vegan σειρά lip oils που αποτελείται από 8 κολακευτικές αποχρώσεις. Εμπλουτισμένο με vegan  σκουαλάνιο προσφέρει έντονη λάμψη και  έως και 12 ώρες ενυδάτωση και προστασία.

 

 

 

 

Bobbi Brown Brightening Blush

Limited edition ρουζ σε τρεις αποχρώσεις για χρώμα και λάμψη στα μάγουλα και τα ζυγωματικά και σε αυτό το υπέροχο Bobbi Brown packaging. Τι καλύτερο για την Άνοιξη;

 

 

 

 

Tom Ford Traceless Soft Matt Concealer

Έχουμε νέα και από τον Tom που για φέτος την Άνοιξη παρουσιάζει ένα ενυδατικό κονσήλερ για blurring effect. Φόρμουλα με υαλουρονικό οξύ και μικροσφαιρίδια που εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή, ενυδάτωση και μεταξένια επιδερμίδα.

 

 

 

 

Charlotte Tilbury Hypnotising Pop Shots Pillow Talk 

Δυο limited edition σκιές ματιών από την Charlotte σε απίθανες ανοιξιάτικες αποχρώσεις. H απόχρωση Diamond ένα υπέροχο ροζ- χρυσό και η απόχρωση Ultraviolet στο απόλυτο μοβ-βιολέ χρώμα. Λαμπερές και sparkling μέχρι εκεί που δεν παίρνει, για πολυδιάστατο διαμαντένιο τελείωμα στα βλέφαρα.

 

 

MAC Locked Kiss Ink 24HR Lipcolour.

To ξαναείδαμε αυτό τις προάλλες αλλά αξίζει να το ξαναδούμε αφού είναι το μεγάλο λανσάρισμα της μάρκας για φέτος την Άνοιξη. ‘Ενα liquid lipstick  με ανάλαφρη υφή και χρώμα που διαρκεί έως και 24 ώρες με την kissproof, transfer-proof και αδιάβροχη σύνθεσή του.

 

Urban Decay X Smiley Naked Mini Palettes

Δύο limited edition μίνι παλέτες από την UD με έξι φωτεινά και χαρούμενα χρώματα σε μεταλλικές, shimmer και ματ υφές. Κολακευτικές αποχρώσεις σε μια παλετίτσα που χάρη στο μέγεθός της είναι ιδανική και για τα ταξιδάκια σας.

 

 

 

 

 

Όλα τα θέλω.. αλλά να.. αν μου βάζατε το μαχαίρι στο λαιμό, νομίζω θα διάλεγα το “μαξιλάρι” Dior για να το έχω πάντα και παντού μαζί μου.

 

 

 

(Σημ: Όπως ίσως καταλάβατε, το post ήταν προγραμματισμένο για την 1η Μαρτίου.  Η 1η Μαρτίου όμως, ήταν μια μέρα βαθύτατης θλίψης και συλλογικού πόνου. Λυπάμαι γιατί εκ παραδρομής εμφανίστηκε στις 2/3 ημέρα Εθνικού Πένθους.)

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Bobbi Brown & Mac θα ήθελα λίγο περισσότερο από τα άλλα (οκ όλα τα θέλω, αλλά ας μην φανώ πλεονεχτρα).. Όπως είδα κάπου γραμμένο : το θέμα δεν είναι να βάλουμε τον Μάρτη, το θέμα είναι να τον βγάλουμε (τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο ειδικά εδώ που ζούμε 🙁)

  2. Μάρτη δεν έβαζα ποτέ προτιμώ να με καίει ο ήλιος 🙂 … μου αρέσει που μπήκαμε στο mood της άνοιξης κ βλέπουμε όλα αυτά τα ωραία προϊόντα κάθε μέρα… φυσικά θα ξαναπώ ότι το liquid lipstick της Mac το θέλω σαν τρελή 👄👄👄👄

  3. Δυσκολη άνοιξη… Αλλη μια χρονιά που η συλλογική θλιψη στοιχειώνει τις ζωές μας και μας προβληματίζει για τον τόπο που φτιάξαμε, τις συνθήκες διαβίωσης, τις ηθικές αξίες και το μέλλον που θα κληροδοτήσουμε. Η δικιά μας γενιά των σημερινών 45-55 είναι υπευθυνη σε πολύ μεγαλο ποσοστό, για τις συνθηκες που διαμορφώθηκαν και την κοινωνία που μεγαλώνει σε αυτές τα παιδιά της.
    Οσο για το μακιγιαζ για να μιλήσουμε επι του θέματος….. Το Urban Decay brand πάντα εχει εκπληκτικές σκιες σε ποιοτητα, υφες και χρώματα!

  4. Θέλω την μωβ της Tilbury! Μου τρεξαν τα σάλια! Πόσο μάλλον που χθες μου λέγαν ότι θα μου πηγαίνει το μωβ μακιγιάζ.
    Αν και πραγματικά πολύ δύσκολη άνοιξη και καταλήγει να νιώθει κανείς ενοχές για κάτι διαφορετικό που θα κάνει.

  5. mac, tom ford, και last but not least το dior!!!! κάποια στιγμή είχα διαβάσει για ενα cushion του dior που ήταν χωρίς χρώμα , αλλά προσαρμοζόταν στον τόνο της εκάστοτε επιδερμίδας, δεν ξέρω αν υπάρχει σε αυτή τη σειρά

  6. Αυτό το ltd edition ρουζ από bobbi και οι μοβ-βιολέ σκιές από Charlotte Tilbury φωνάζουν Άνοιξη!!!

  7. Οι παλέτες UD και το DIORSHOW με κέρδισαν.
    ( Γράφω τώρα, γιατί μου ήταν γενικά δύσκολο να κοιτάω τα social με όλη αυτή την θλίψη τριγύρω μας…)
    xx

  8. ΤΟΜ FORD,φοβερά χρώματα,συσκευασία,ποότητα.

  9. Ουαου!!! Μου άρεσαν όλα πάρα πολύ!!! 🧡❤️💚♥️💛💙💜

  10. Σίγουρα θα δοκιμάσω το υπέροχο lipstick της αγαπημένης μου mac!!!

  11. Το Bobbi Brown Brightening Blush είναι το αγαπημένο μου!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.