Άνοιξη, προτάσεις και ιδέες για πασχαλινά δώρα από την Apivita, μέσα από ολοκληρωμένα σετ ομορφιάς

 

 

Χάρηκα που πρόλαβα το πρόσφατο event της Apivita στο οποίο βρέθηκα τη Δευτέρα λίγες μέρες μετά την επιστροφή μου. Διοργανώθηκε στον 2ο όροφο του flagship καταστήματος Apivita στη Σόλωνος και μας έβαλε για τα καλά σε ανοιξιάτικο mood (και ας ήταν κάπως μουντή η μέρα).

 

Καταπράσινο γρασίδι, ένας ολάνθιστος κήπος, ξύλινα τραπέζια για πίκνικ, λουλούδια και φυτά παντού μας θύμισαν το φυσικό dna του brand και μας υπενθύμισαν ότι όπως αλλάζει η φύση, ομαρφαίνει και γεμίζει χρώμα,αφήνοντας πίσω τον χειμώνα, το ίδιο συμβαίνει και με την επιδερμίδα μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γι’ αυτό η APIVITA δημιούργησε όμορφα ανοιξιάτικα σετ δώρων μέσα σε πανέμορφα νεσεσέρ, για να μας φτιάξει τη διάθεση και παράλληλα να μας καθοδηγήσει στη σωστή ρουτίνα ομορφιάς, όποια κι αν είναι η ανάγκη της επιδερμίδας.  (το καλύτερο για μένα σε αυτά τα όμορφα σετ είναι ότι όλα περιλαμβάνουν και προιόν αντηλιακής προστασίας)

 

 

AQUA BEELICIOUS Για ενυδάτωση & φρεσκάδα

 

Η απολαυστική σειρά ενυδάτωσης AQUA BEELICIOUS για τις νεανικές επιδερμίδες, εμπλουτισμένη με μέλι και ανθισμένα λουλούδια, τη λαχταριστή τροφή των μελισσών. Η ενυδατική σειρά προσώπου AQUA BEELICIOUS είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις νεανικές επιδερμίδες, με ένα δροσερό συνδυασμό από σούπερ ενυδατικά συστατικά: εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, ίριδα, άγριο τριαντάφυλλο και μέλι ανθέων, που δημιουργούν μια έκπληξη δροσιάς για την επιδερμίδα. Τα προϊόντα της σειράς προσφέρουν άμεση ενυδάτωση, δροσιά και φρεσκάδα που διαρκεί και παράλληλα αποτελούν την ιδανική βάση για την εφαρμογή του make-up.

Μέσα στο σετ θα βρούμε:

  • Κρέμα ημέρας (ελαφριάς ή πλούσιας υφής) σε κανονικό μέγεθος.
  • ΔΩΡΟ 1 μαύρο detox gel καθαρισμού με ενεργό άνθρακα και πρόπολη σε ειδικό μέγεθος.
  • 1 αντηλιακή κρέμα προσώπου BEE SUN SAFE SPF 50, σε ειδικό μέγεθος

 

 

 

 

BEE RADIANT Για τα πρώτα σημάδια γήρανσης & πιο ξεκούραστη επιδερμίδα

Η σειρά BEE RADIANT της APIVITA προστατεύει την επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και αναδεικνύει την καλύτερη εκδοχή της. Οι ρυτίδες λειαίνονται, η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή, το πρόσωπο φαίνεται πιο ξεκούραστο και ορατά πιο νεανικό. Στη BEE RADIANΤ, η APIVITA συνδυάζει το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης με το εκχύλισμα λευκής παιώνιας καθώς και με άλλα πολύτιμα συστατικά όπως το γιασεμί, το dragon fruit και την κολοκύθα, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μόλις 14 ημέρες.

Μέσα στο σετ θα βρούμε:

  • Κρέμα ημέρας (ελαφριάς ή πλούσιας υφής)
  • ΔΩΡΟ 1 κρεμώδη αφρό καθαρισμού με ελιά, λεβάντα και πρόπολη, σε ειδικό μέγεθος.
  • 1 ενυδατική Κρέμα-Gel Προσώπου Bee Sun Safe SPF50, σε ειδικό μέγεθος.

 

 

 

 

 

 

WINE ELIXIR Για μείωση ρυτίδων, σφριγηλότητα και αίσθηση lifting

Με έμπνευση από τον αμπελώνα της Σαντορίνης και την επιστήμη της Επιγενετικής, δημιουργήθηκε η σειρά WINE ELIXIR με πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης, που ξυπνά τη νεότητα της επιδερμίδας και προσφέρει αποδεδειγμένη δράση σε ρυτίδες, σφριγηλότητα και αίσθηση lifting. Η επιστήμη της Επιγενετικής αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο για την μελέτη των γονιδίων του δέρματος και αποδεικνύει ότι η γήρανση είναι μια διαδικασία που δεν καθορίζεται μόνο από το DNA μας, αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες (περιβάλλον, διατροφή, τρόπος ζωής). Οι επιγενετικοί μηχανισμοί παρεμβαίνουν στην προγραμματισμένη διαδικασία γήρανσης του DNA και μπορούν να την επιταχύνουν ή να την επιβραδύνουν, ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας την έκφραση γονιδίων.

Μέσα στο σετ θα βρούμε:

  • Κρέμα ημέρας (ελαφριάς ή πλούσιας υφής ή με SPF 30)
  • ΔΩΡΟ 1 απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού 3 σε 1 με χαμομήλι και μέλι, σε ειδικό μέγεθος.
  • 1 αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των πανάδων & των ρυτίδων BEE SUN SAFE SPF 50, σε ειδικό μέγεθος.

 

 

 

 

 

 

Όλα τα σετ βρίσκονται μέσα σε όμορφα ανοιξιάτικα νεσεσέρ και περιλαμβάνουν την κρέμα ημέρας (ελαφριάς ή πλούσιας υφής), ένα προϊόν καθαρισμού προσώπου & ματιών (ειδικό μέγεθος) και αντηλιακή προστασία (ειδικό μέγεθος) για εφαρμογή 365 μέρες τον χρόνο, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης.

 

10 Σχόλια
  1. Ηρθε η άνοιξη! Υπέροχες συσκευασίες και ακομα πιο υπέροχα τα νεσεσερ… Ειδικά το τελευταίο!

  2. Υπέροχα χρωματιστά νεσεσερ!!! Η αντηλιακή κρέμα προσώπου BEE SUN SAFE SPF 50 είναι μια από τις αγαπημένες μου.☀️☀️☀️

  3. Πολύ όμορφο ανοιξιάτικο σκηνικό και ολανθιστες συσκευασίες!!! Ανά διαστήματα φοράω τη wine elixir (ματιών κ κρέμα) μου ταιριάζει και δεν είναι καθόλου λιπαρή!!

  4. Πανέμορφα σετ! Μου αρέσει που υπάρχει ένα ιδανικό σετ για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας! Όντως είναι πολύ σημαντικό που περιλαμβάνει και ένα ειδικό μέγεθος αντηλιακής προστασίας για να δοκιμάσουμε και για να το έχουμε πάντα στη τσάντα μας, ώστε να μη το ξεχνάμε ποτέ!

  5. Εχω δοκιμάσει πάρα πολλά προϊόντα της Apivita κ μου αρέσουν πάρα πολύ ..θα ήθελα να δοκιμάσω ειδικά την σειρά WINE ELIXIR.. τα νεσεσέρ πανέμορφα όλα,αλλά το τελευταίο με την συγκεκριμένη σειρά πρωτίστως!!!

  6. Να, έτσι ακριβώς φαντάζομαι το σκηνικό στο λιβάδι που θα τρέχω ανέμελη με ξέμπλεκες κοτσίδες.
    Μουτςς

  7. Από τα πιο όμορφα και γεμάτα φρεσκάδα το σκηνικό της Apivita! Όλα τα τσαντάκια μου αρέσουν και εννοείται πως έχω δοκιμάσει και αγοράζω ξανά και ξανά προϊόντα Apivita.
    xx

  8. Τι έκρηξη χρωμάτων είναι αυτή….. τα τσαντάκια πόσο ανοιξιάτικα…. για τα προ’ι’όντα δεν το συζητώ, είναι δοκιμασμένα κι έχουν περάσει τα tests…..

  9. Ψώνισα για το Πάσχα και για δώρα και για τον εαυτό μου.Τώρα στο μπάνιο μου έχω το αγαπημένο αφρόλουτρο Royal Honey.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.