Loubiword: Ο (νέος) μαγικός κόσμος του Christian Louboutin, ξεκινάει από τα αρώματα του οίκου.

 

 

Δεν σας κρύβω ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχω αποκτήσει μια αδυναμία στον οίκο Christian Louboutin.

 

Φυσικά δεν παραβλέπω το γεγονός ότι η καριέρα του Christian Louboutin εκτινάχθηκε από τα μοναδικά παπούτσια με τις κόκκινες σόλες- αντικείμενο φετίχ για τις παπουτσομαζώχτρες – μια από αυτές και εγώ, αλλά κάπου βαθιά μέσα μου σκεφτόμουν περισσότερο την εξυπνάδα που έδειξε ο ίδιος με το να λανσάρει αυτή την ιδέα και με αυτόν τον τρόπο να καταφέρει να διαφέρει από τους υπόλοιπους σχεδιαστές παπουτσιών, παρά το ταλέντο του στη δημιουργία αυτό καθ’ αυτό

 

Αυτό άλλαξε από όταν ο ίδιος λάνσαρε τις σειρές καλλυντικών και αρωμάτων αλλά και όταν έβγαλε στην αγορά τις Louboutin τσάντες–  glam rock υπέροχες δημιουργίες.

 

 

 

Το packaging των προϊόντων είναι ανυπέρβλητο μιλάμε πλέον για κομψοτεχνήματα, τα ίδια τα προϊόντα έχουν εξαιρετική διάρκεια και ποιότητα ενώ τα επτά αρώματα που λάνσαρε πίσω στο 2020 είναι το die for, μέσα στα κατακόκκινα μπουκάλια τους με τα αριστουργηματικά καπάκια.

 

 

 

 

Ο Christian λατρεύει τα ταξίδια – και τα πραγματικά και αυτά που κάνει με τη φαντασία του -όπως λέει ο ίδιος-και τα επτά διαφορετικά καπάκια -μαζί με τις διαφορετικές νότες σε κάθε ένα από τα αρώματα- συμβολίζουν και την αγάπη του για κάποια συγκεκριμένη χώρα.

 

 

Το Loubirouge μια πικάντική κεχριμπαρένια συμφωνία από κάρδαμο ίριδα και βανίλια αφιερωμένο στο Παρίσι στα ψηλά τακούνια και τα αισθησιακά καμπαρέ της Place Pigalle – βλέπε Moulin Rouge. Στο καπάκι τι άλλο; Στιλέτο. Bienvenue à Paris.

 

 

 

 

Το Loubidoo φρουτώδες και λουλουδένιο συμβολίζει την Ιαπωνία και το καπάκι έχει σύμβολο την τυχερή Ιαπωνική γάτα. Φράουλες, μπουκέτα από τριαντάφυλλα και ξύλο κέδρου για τη χώρα του ανατέλοντος ήλιου.

 

 

 

 

Στο Loubicrown ο αριστοκρατικός κέδρος συναντά το “άτακτο” πατσουλί και βρισκόμαστε στην καρδιά του Λονδίνου, όπως συμβολίζει και το στέμμα στο καπάκι.

 

 

 

 

Loubicroc και είμαστε έτοιμοι για ένα ταξίδι στην μυστηριώδη Αίγυπτο όπου ο κροκόδειλος στο καπάκι φυλάει τα μυστικά των πυραμίδων μέσα από ένα άκρως αισθησιακό ελιξίριο από μύρο και σανδαλόξυλο.

 

 

 

 

Loubifunk και ετοιμαζόμαστε στους ρυθμούς του Βραζιλιάνικου καρναβαλιού με ζουμερό φραγκοστάφυλο, λαχταριστό ανανά και πατσουλί. Samba! Τα μικρά στιλέτο που ξεπροβάλλουν μέσα από τον ανανά αντί για φύλλα,  ξεπερνούν τη φαντασία. (trivia: είναι το αγαπημένο του σχεδιαστή)

 

 

 

 

Loubiraj. Έξω από το Ταζ Μαχάλ, καιροφυλακτεί μια τίγρης. Τα μυστικά του έρωτα στην Ινδία έχουν εσάνς από δέρμα και πολύτιμα ξύλα, κέδρο και ροζ πιπέρι.

 

 

 

 

Loubikiss To σύμβολο του Mexico, το κρανίο Calavera ¨”στολίζεται” με ένα στεφάνι από λευκά λουλούδια. Γιασεμί, tuberose και μόσχος αφήνουν πίσω στους αιώνες, το παντοτινό τους ίχνος.

 

 

 

 

 

Στις παραπάνω δημιουργίες ήρθαν να προστεθούν πρόσφατα τρία νέα αρώματα, αυτή τη φορά Eau de Parfum Intense, πιο «έντονα», πιο πικάντικα, πιο γεμάτα. Το aromatic chypre Loubicharm μια δημιουργία του Christophe Raynaud με καπάκι το σκαθάρι που συμβολίζει τύχη και μαγεία και νότες από γεράνι, τριαντάφυλλο, λιβάνι και πατσουλί. Το Loubiprince μια δημιουργία της Fanny Bal με κεχριμπάρι και πολύτιμα ξύλα. Η ουρά του φιδιού που αγκαλιάζει την πυραμίδα είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να θυμίζει τακούνι στιλέτο. Με νότες όπου κυριαρχούν το σανδαλόξυλο και το tonka bean. Στo Loubiluna επίσης του Christophe Raynaud, το μισοφέγγαρο αγκαλιάζει το αυτοκρατορικό γεράκι ενώ ο χυμός είναι μια απρόσμενη μίξη από γάλα σύκου, ξύλο κέδρου και πάπυρο.

 

 

 

 

Μην ξεχάσω να σας πω ότι όλα τα αρώματα του οίκου είναι for her & for him.

 

 

Ένα μικρό ταξίδι λοιπόν σήμερα στο Loubiworld αφού ο σχεδιαστής πραγματικά κατάφερε και δημιούργησε ένα ολόκληρο σύμπαν μόδας και ομορφιάς και γι αυτό και εγώ σας αφήνω με μερικές εικόνες από τις pop up μπουτίκ του μέσα στο Selfridges- και ξαναλέω ότι τα τελευταία χρόνια έχω βάλει σε δεύτερη μοίρα Γαλλικές μάρκες που μέχρι πρόσφατα ήταν αγαπημένες μου και έχω εισέλθει και εγώ στον μαγικό Loubiworld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Φυσικά και μιλάμε για αντικείμενα φετίχ κι όχι απλά πολυτελή αντικείμενα μόδας ή αρωματοποιίας! Ειναι αναμφισβήτητα του die for κι ένα “ταξιδάκι” στην Αιγυπτο ή την Ινδία, καθόλου μα καθόλου δεν θα με χάλαγε…. Αααααχ Christian!

  2. Μοναδικές φωτογραφίες και οι περιγραφές αυτών των ιδιαίτερων αρωμάτων πολύ ζωντανές και εκπληκτικές!! Αντικείμενα πόθου ολα❤️

  3. Ωραία και τα αρώματα δε λέω αλλά δηλώνω τσαντομαζώχτρα και αυτή η μαύρη tote bag μου’ χει πάρει τα μυαλά!

  4. Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κανένα από τα αρώματα Louboutin ( ναι ντροπή μου το ξέρω ) αλλά μετά από αυτές τις περιγραφές θέλω να τα μυρίσω όλα…. ιδιαίτερα το Loubiraj κ το Loubicroc !! Πρέπει να είναι πολύ αισθησιακά αρώματα !! Λες να αποκτήσω κ εγώ αδυναμία στον Christian Louboutin?!?

  5. Εντυπωσιάστηκα από αυτό ακριβώς που λες στον τίτλο του άρθρου, αγαπημένη μου: LoubiWORD. Μεγάλη φαντασία και μπράβο τους!
    Μουτςς

  6. Θυμάμαι σε πιο παλιά μας κουβεντουλα που είχα έμπνευση και είχα πει τότε “φύγε γιατί φοράω “Louboutin ” για το γνωστό σχέδιο στο κραγιόν φονικό εργαλείο 🤩 ….το οποίο είχα μεγάλη φαντασία και το είχα κάνει και μενταγιόν 😀…..
    Κάθε φορά @Τζουλια που κανείς κάποιο ποστ για το Louboutin μου έρχεται αυτό στο μυαλό!!
    Τα νέα αριστουργήματα μου θυμίζουν πολύ μικρά αγαλματάκια για κάποιο λόγο να πω την αλήθεια το όλο στυλ μου φέρνει στο μυαλό το άρωμα Fame και το scandal που μυαζουν και αυτά με αγαλματάκια…δεν ξέρω γιατί μου βγήκε αυτό ….

  7. Μεγάλη έμπνευση με τα ιδιαίτερα καπάκια των αρωμάτων Louboutin. Από τις εικόνες, σκέφτηκα πως η μπουτίκ από μόνη της αποτελεί περιήγηση στον κόσμο της πολυτέλειας για κάθε γυναίκα.
    xx

  8. Θέλω να τα μυρίσω όλα αλλα αναρωτιέμαι για το αν η τιμή τους είναι απαγορευτική

  9. Ουαουυυυ!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️💜

  10. Πιστεύω πως η τιμή θα είναι απαγορευτικη!

  11. @ΝΝ το Loubiraj που μου κίνησε το ενδιαφέρον μπορώ να σου πω ότι ναι είναι αρκετά ακριβό,αλλά όχι εξωπραγματικό αν αναλογιστούμε ότι είναι 90 ml κ Eau de Parfum. Υπάρχουν αρώματα π.χ του Tom Ford που έχουν την ίδια τιμή αλλά στα 30 ml !! Τώρα από διάρκεια δεν γνωρίζω αλλά υποθέτω πως θα είναι σίγουρα ανάλογη της τιμής του

  12. Ε,εντάξει,τι να πει κανείς,πολύ μπροστά ο όικος!

  13. Μπήκα μόνο και μόνο για να χαζεψω αυτά τα υπέροχα μπουκάλια!!! 💛❤️💛💛💙💛❤️💛💙🧡💜🧡💜🧡💜🧡💙💚💜♥️💜♥️♥️💜♥️💜♥️💜💚💜💛💜💛🧡💜🧡💜🧡🧡💜💜🧡💛💜💛💜💜♥️💜♥️💜💜♥️♥️💜♥️💙💚💙💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.