Σοκολατένια, Πασχαλινά Αυγά και όμορφα δώρα, στο GB Corner Gifts & Flavors.

 

 

 

Κάντε μια βόλτα από την πλατεία Συντάγματος και στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στο GB Corner Gifts & Flavors, θα ανακαλύψτε όμορφες ιδέες για δώρα και  πασχαλινές συνθέσεις.

 

Αλλά και δωροεπιταγές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς και χειροποίητες λαμπάδες που αναδίδουν το χαρακτηριστικό άρωμα του ιστορικού ξενοδοχείου, είδη σπιτιού, ένδυσης, αξεσουάρ καθώς και ιδιαίτερα έργα τέχνης.

 

Τα νέα εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά αλλά και τα πεντανόστιμα τσουρέκια που έχει σχεδιάσει ο ταλαντούχος Pastry Chef του ξενοδοχείου Αλέξανδρος Κούφας θα συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους και είναι διαθέσιμα σε απίθανες γεύσεις.

 

 

 

 

Τα χειροποίητα σοκολατένια αυγά του GB Corner περιέχουν σοκολάτα γάλακτος Valrhona και εσωτερικά κρύβουν μια πλούσια στρώση πραλίνας φουντουκιού με gianduja, καραμελωμένα φουντούκια, ανθό αλατιού και καραμέλα βουτύρου. Για τους λάτρεις της πικρής σοκολάτας υπάρχει και η εκδοχή με bitter Valrhona 70% κακάο και στρώση από πραλίνα αμυγδάλου με καραμελωμένα rice pops.

 

 

 

 

Θα τα παραλάβετε μέσα στο πολυτελές Easter egg box του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

 

 

11 Σχόλια
  1. Ο παράδεισος επι γης…. Το εργοστάσιο της σοκολάτας…. Κι η καρδιά μου χτύπησε τρελά! 😉

  2. Πόσο λαχταριστά σοκολατένια αυγά!! (αυγά ή αβγά που βλέπω ότι έτσι τα γράφουν τα τελευταία χρόνια?) Είμαι λάτρης της πικρής σοκολάτας κ η παραπάνω περιγραφή με έβαλε σε μεγάλο πειρασμό

  3. Πω πω πόσο λαχταριστά φαίνονται αυτά τα αυγά μέσα 😋😋 κ έξω… ωραία χειροποίητα προϊόντα!!

  4. Λαχταριστές δημιουργίες! Καλή Ανάσταση bb girls!

  5. “ανθό αλατιού και καραμέλα βουτύρου” από αυτό και μόνο μου τράβηξε το ενδιαφέρον 🤩Αλλά από ότι είδα στο σάιτ είναι sold out 😄😄😄

  6. Η Valrhona είναι από τις καλύτερες σοκολάτες, και με τα ικανότατα χέρια του Chef Κουφα, το γευστικό ταξίδι στον παράδεισο, είναι σίγουρο!
    xx

  7. Πραγματικά έργα τέχνης με ποιοτικές πρώτες ύλες…αλλά δεν τολμώ να τσεκάρω τιμή….

  8. Δεν μπορώ να διαλέξω και επίσης δεν τολμώ να δω τιμές!!!

  9. Πάσχα χωρίς σοκολατένια πασχαλινά αυγά γίνεται;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.