Jo Malone: H limited edition συλλογή “Blossoms”

 

 

 

 

H limited συλλογή Blossoms εµπνέεται από την Κίνα. Η αίσθηση της άνοιξης πληµµυρίζει την πόλη µε αρώµατα. Ανάµεσα στους πολυσύχναστους δρόµους και στους γαλήνιους κήπους, τα λαµπερά άνθη ανθίζουν πάνω στα καταπράσινα αειθαλή δέντρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συλλογή ανθίζει µε το λαµπερό Star magnolia, το άνθος του αχλαδιού nashi και τα µικροσκοπικά µπουκέτα από πλούσια άνθη οσµάνθου. Όλα, σύµβολα της φύσης, του ροµαντισµού, της αγνότητας και της άνοιξης. Η συλλογή Blossoms περιλαµβάνει τρία floral αρώµατα και ολοκληρώνεται µε ένα light hair mist, ένα µοναδικό diffuser και ένα ακόµη aquatic floral άρωµα.

 

Osmanthus Blossom Cologne Η άνοιξη γεµίζει την πόλη µε µικροσκοπικά λευκά λουλούδια πάνω σε θαµνώδη αειθαλή δέντρα, χαρίζοντας ένα ευχάριστο άρωµα. Οι πλούσιες νότες βερίκοκου και µαλακού suede από το φρουτώδες αυτό λουλούδι συναντούν το λαµπερό άνθος πορτοκαλιάς και το αισθησιακό ξύλο κασµίρ.

 

Nashi Blossom Cologne Όπως η άνοιξη ξυπνά, το ίδιο συµβαίνει και µε το άνθος του nashi. Ένα έµβληµα αγνότητας, αυτά τα λευκά άνθη µε τα χρωµατιστά στίγµατα συγκεντρώνονται στα κλαδιά του δέντρου nashi, για να µετατραπούν µετέπειτα σε ζουµερά αχλάδια. Με απαλές νότες από τριαντάφυλλο, το φρουτώδες άρωµα αυτού του λαµπερού άνθους ενισχύεται από white musk. Star

 

Magnolia Cologne Η άνοιξη φθάνει µε τα αστραφτερά ανθισµένα δέντρα να περικλείουν τον αέρα στα πάρκα της Σαγκάης: το Star Magnolia ανθίζει. Τα φρέσκα πέταλα ακτινοβολούν πάνω σε σµαραγδένια φύλλα µανόλιας και συνδυάζονται µε µια απαλή κρεµώδη βάση από σανδαλόξυλο.

 

 

 

 

 

 

 

Waterlily Cologne Λαµπερά νούφαρα στολίζουν µια κρυστάλλινη λίµνη µέσα σε ένα µυστικό κήπο. Αυτά τα λευκά πέταλα αποπνέουν µια καθαρή floral αίσθηση που συγκινεί και µαγεύει. Το Waterlily ενισχύεται µε νότες γιασεµί sambac και νερολί.

 

 

 

 

Star Μagnolia Hair Mist Ολοκληρώστε το αρωµατικό σας ritual µε σαγηνευτικές, light floral νότες του Star Magnolia, εµπλουτισµένο µε φυσικό έλαιο argan και προ-βιταµίνη Β5. Η ελαφριά του σύνθεση χαρίζει στα µαλλιά υγιή λάµψη.

 

 

Και με αυτό το ανοιξιάτικο, μυρωδάτο post, να σας ευχηθώ Καλό Πάσχα με υγεία, πολλά χαμόγελα και ψυχική ηρεμία bb girls.

 

 

9 Σχόλια
  1. Ωραίες ανοιξιάτικες ευωδιες.🌷💚 Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη , να περάσουμε όμορφα 💚❤️

  2. Φανταστικές μυρωδιές με άκρως ανοιξιάτικη διάθεση… πολύ ωραία η Magnolia Cologne! Εύχομαι καλή Ανάσταση με υγεία κ χαμόγελα!!

  3. Καλό Πάσχα αγαπημένες μου 💜
    Μουτςς

  4. Υπέροχες ευωδιές! Που φέρνουν την άνοιξη & την αισιοδοξία…! Καλό Πάσχα bbgirls!
    xx

  5. Καλή Ανάσταση ψυχής σε όλους και όλες μας και Καλό Πάσχα να περάσουμε με τους αγαπημένους μας, είτε με την φυσική είτε με την ψυχική παρουσία που πάντα θα μας συνοδεύει!

  6. Απλά , λιτά και απέριττα τα μπουκαλάκια μα τόσο ευωδιαστά με βάση τις περιγραφές τους! Επιλέγω το hair mist! Καλό Πάσχα!

  7. Aγαπημένη Jo…. αυτό το diffuser το θέλω απελπισμένα …αν υπήρχε ο Άγιος Βασίλης του Πάσχα, θα του έστελνα γράμμα….
    Καλή Ανάσταση , κόσμε του ΒΒ….μεταφορικά και κυριολεκτικά….και Καλό Πάσχα!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.