Beauty news από την Maybelline New York

 

 

(θα έχουμε και άλλα νέα σε λίγο από την Maybelline, αλλά προς το παρόν ας δούμε αυτά τα δύο σήμερα) Η Maybelline New York παρουσιάζει 2 νέα προϊόντα στην οικογένεια Superstay, τη νέα Superstay Hybrid Powder με διάρκεια έως και 24 ώρες, για πλήρη κάλυψη και ανθεκτικότητα και το νέο Superstay 24 ωρών Skin tint.

 

Aπαλό ματ αποτέλεσμα με τη νέα Super Stay Hybrid Powder από τη Maybelline New York, για κάλυψη έως 24 ώρες. Αυτό το superhero product προσφέρει μεσαία έως πλήρη κάλυψη για έως και 24 ώρες. Χάρη στη Super resistant hybrid τεχνολογία του, η σύνθεσή του συνδυάζει την απόδοση ενός υγρού make up με την ανάλαφρη άνεση της πούδρας. Εξαιρετικά ελαφριά και άνετη αίσθηση. Απλώνεται ομοιόμορφα και δεν “σπάει”. Μια κίνηση είναι αρκετή για το πιο τέλειο αποτέλεσμα! Η σύνθεσή της την κάνει ανθεκτική στο νερό ή τον ιδρώτα και διατίθεται σε 7 αποχρώσεις. Να προσθέσω εδώ ότι αν η συσκευασία είχε και καθρεπτακι, θα ήταν η τέλεια powder.

 

 

 

 

Το νέο Superstay Skin Tint από την Maybelline New York, εμπλουτισμένο με βιταμίνη C προσφέρει άμεση λάμψη με διάρκεια κάλυψης έως και 24 ώρες.

 

Αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε τόνο επιδερμίδας και σύνθεση που ταυτόχρονα περιποιείται την επιδερμίδα προσφέροντας το απόλυτο skincare treatment με Βιταμίνη C και χαρίζοντας απόλυτη κάλυψη και λαμπερό αποτέλεσμα. Ανθεκτικό στον ιδρώτα και το νερό, χωρίς να μεταφέρεται για έως και 24 ώρες. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος

Εφαρμόζεται πολύ εύκολα σε τρία μόνο βήματα:

 

Βήμα 1ο : Ανακινήστε καλά τη συσκευασία

Βήμα 2ο : Εφαρμόστε με σφουγγαράκι, πινέλο ή το χέρι σας

Βήμα 3ο : Για πιο ελαφριά κάλυψη, εφαρμόστε μερικές μόνο σταγόνες

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. @Τζουλια θα συμφωνήσω μαζί σου για το καθρεφτάκι αλλά θα προσθέσω και το δείκτη αντηλιακής προστασίας που τον θεωρώ απαραίτητο.
    Για το δεύτερο προϊόν αυτές οι υφές είναι οι αγαπημένες μου … όπως το αντίστοιχο της Catrice.

  2. H Maybelline εχει απογειωθει δεν το συζητώ…. Το ένα προιον καλύτερο απο το άλλο και βάζει κατω high end brands!
    Ξέρεις Τζούλια, ποιο προιόν περιμενω… Προς το παρόν είναι σε έλλειψη η απόχρωση μου, αλλά μόλις το πάρω στα χέρια μου…. Θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα! 😉

  3. Μου αρέσει πολύ η σταθερότητα των προϊόντων & η λάμψη που προσφέρουν από την βιταμίνη C
    Στα συν και η προσιτή τιμή τους.
    xx

  4. Αυτη θα είναι η πουδρα που θα με συντρόφευει στο καλοκαιρινό μου μακιγιάζ από εδώ κ πέρα!! Δείχνει η ιδανική για μένα και ευτυχώς οι τιμές στα Maybelline είναι προσιτές για όλες!

  5. Το υγρό make up ακούγεται πολύ καλό! Γενικά μου αρέσουν τα make up με λαμπερό αποτέλεσμα!

  6. @STELLA αναμένουμε να μας ενημερώσεις για τα αποτελέσματα του νέου προϊόντος!

  7. Αν και γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω το make up τους καλοκαιρινούς μήνες, το Skin Tint το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον.
    Μουτςς

  8. Το make up αλλά κ η πούδρα ακούγονται τα ιδανικά προϊόντα για την άνοιξη-καλοκαίρι,αλλά μιας κ αυτό το διάστημα θα ήθελα ένα make up πιο ανάλαφρο κ σταθερό ταυτόχρονα αυτό το post μου έλυσε τα χέρια!! Θα συμφωνήσω με την Στέλλα ότι η Maybelline έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο!!

  9. Και λάμψη και καλυπτικότητα και διάρκεια…τι άλλο να ζητήσει ένα bb girl¨…..

  10. Φαίνεται υπέροχο! Θα ήθελα πολύ να δω πως “κάθεται” στο πρόσωπο μου!!! 💜❤️💛💙💙💙💙🧡💙🧡💙♥️💜💚💜💚💚💛🧡💙🧡💙🧡💙🧡💙🧡💙🧡💙🧡💙💙🧡💙🧡💙💙🧡💙🧡🧡💙❤️💙💙❤️💙💜💙💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.