Green Beauty by Garnier στο κτήμα Αρίστη.

 

 

 

Μια όμορφη μέρα περάσαμε στο κτήμα Αρίστη την Παρασκευή που μας πέρασε καλεσμένες από την Garnier ενώ ακόμα και η παροδική ανοιξιάτικη μπόρα, δεν κατάφερε να μας χαλάσει το κέφι.

 

Στο κτήμα Αρίστη, η  ημέρα ξεκίνησε με τις βασικές δεσμεύσεις της μάρκας για ένα greener way of living, και τον τρόπο που τα προϊόντα της Garnier φέρνουν την αλλαγή στη βιομηχανία της ομορφιάς. Μέσα από experiential corners είδαμε ανακυκλωμένες συσκευασίες, και πήραμε ιδέες για second life χρήσεις. Πρωταγωνιστές ήταν φυσικά τα πράσινα συστατικά της Garnier, ενώ μάθαμε και για το  έργο της All For Blue, περιβαλλοντική ΜΚΟ, συνεργάτη της Garnier από το 2020 στο έργο της εκπαίδευσης, καθαρισμού και προστασίας των θαλασσών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ήδη από τo 1989, η Garnier έχει δεσμευτεί σε έναν κόσμο χωρίς δοκιμές σε ζώα, ενώ όλα της τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα από τον Cruelty Free International οργανισμό, στο πλαίσιο του προγράμματος Leaping Bunny. H έγκριση Leaping Bunny μπορεί να γίνει μόνο στο σύνολο των τελικών προϊόντων μιας μάρκας, μιας και . διερευνάται όλη η αλυσίδα εφοδιασμού για να εξεταστεί οποιαδήποτε περίπτωση δοκιμών σε ζώα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Garnier με μια σειρά από πρωτοβουλίες δεσμεύεται να βελτιώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων της και να κινητοποιήσει τους καταναλωτές προς πιο βιώσιμες επιλογές.

 

Οι δεσμεύσεις της Garnier απέναντι στο Green Beauty

 

Περισσότερα συστατικά από βιώσιμες πηγές 

Ως μέρος των προγραμμάτων βιωσιμότητας, η Garnier δεσμεύεται για την ενδυνάμωση των κοινοτήτων παγκοσμίως . Συλλέγει:

  • Βούτυρο Καριτέ από την Burkina Faso
  • Argan Oil από το Morocco
  • Rice Brain Oil από την Ταϊλανδή

 

 

Επιστημονικές εφαρμογές και συνθέσεις φιλικές προς το περιβάλλον 

Τα προϊόντα μας έχουν έως και 98% συστατικά φυσικής προέλευσης.

 

Περισσότερες ανακυκλώσιμες & ανακυκλωμένες συσκευασίες 

  • Συσκευασίες φτιαγμένες από ανακυκλωμένα πλαστικά με 30% πλαστικά από τους ωκεανούς
  • 100% επαναχρησιμοποιούμενο υλικό

 

Περισσότερη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας 

Τα προϊόντα παράγονται σε εργοστάσια που δεσμεύονται σε βιώσιμες πρακτικές.

 

Εγκεκριμένα προϊόντα από την Cruelty Free International

Όλα τα προϊόντα παγκοσμίως, είναι εγκεκριμένα από τον Cruelty Free International στο πλαίσιο του προγράμματος Leaping bunny.

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Jennifer, είδα τα stories σου στο insta και ζήλεψα…
    Καλή εβδομάδα να έχουμε,bb girls…η τελευταία του Απρίλη….μετράμε αντίστροφα για τον Μάη…..

  2. Καλή μας εβδομάδα 🌷κ εγώ είδα τα τέλεια story σου Julia ❤️.. Τι όμορφες εικόνες από το κτήμα!! Μυρίζουν Άνοιξη! Επίσης πολύ σημαντικες οι δεσμεύσεις της Garnier απέναντι στο περιβάλλον!

  3. @Celia & Maryl: Ναι, ναι! Κάποιες από εμας «βλεπόμαστε» και αλλού bb girls! 😉😉😘

  4. Υπέροχες συνθέσεις,οικολογική συνείδηση, προσιτές τιμές! Χρησιμοποιώ το καθαριστικό προσώπου της σειράς με τη βιταμίνη C το τελευταίο καιρό και μπορώ να πω πως το βρίσκω ισάξιο με high end εταιρίας που χρησιμοποιούσα για πολλά χρόνια! Μυρίζει υπέροχα! Σίγουρα θα το αγόραζα ξανά!

  5. Α! σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω και τη μάσκα για τα μαλλιά με το μέλι!

  6. Πολύ ωραίες εικόνες. Θα δοκιμάσω τη μαύρη σειρά. Δεν ξέρω για τι είναι αλλά έχω την εντύπωση ότι θα μυρίζει τέλεια.
    Μουτςς

  7. Πρέπει να πέρασες τέλεια Τζούλια σε ζηλεύω σε ζηλεύω 😉 θα ήθελα να δοκιμάσω την μάσκα μαλλιών με ανανά προς το παρόν δεν την έχω δει πουθενά! Έχω μια απορία γιατί έχει καιρό που τα είδα στο σούπερ μάρκετ οι νέες συσκευασίες έχουν αλλάξει κ τα συστατικά ή μόνο οι συσκευασίες?

  8. @ Litsa αυτή η σειρά είναι για λιπαρό τριχωτό κ ξηρές άκρες κάτι αντίστοιχο με το πράσινο της Elvive με την διαφορά ότι αυτό νομίζω δεν περιέχει Sodium Laureth κ Lauryl Sulfate..

  9. Υπέροχη παρουσίαση σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον που ενισχύει την φιλοσοφία της Garnier. Μου αρέσει πολύ που προστίθενται κι άλλα προϊόντα. στα προϊόντα της Garnier. Είμαι fun στις σχετικά νέες μάσκες προσώπου με υαλουρονικο της Garnier & θα δοκιμάσω αυτήν στην κίτρινη συσκευασία με την βιταμίνη C για λάμψη
    xx

  10. H μαύρη σειρά με έσωσε κυριολεκτικά!!! @litsa , επιτέλους ανάλαφρα μαλιά!

  11. Την κρέμα μαλλιών με μπανάνα τη χρησιμοποιώ εδώ και καιρό!!! Μυρίζει υπέροχα!!! 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

  12. @ΝΝ για πες μας λεπτομέρειες… αν κ είμαι φαν της Elvive κ δύσκολα την αλλάζω θα ήθελα να μάθω .Αφήνει απαλά τα μαλλιά ? Σου δημιουργεί ξηροδερμια αν το χρησιμοποιείς συχνά? Κ τέλος από τριχόπτωση παρατηρήσεις κάποια διαφορά ως προς το καλό ή το κακό?

  13. Κορίτσια γνωρίζετε μήπως εάν αυτή η σειρά για τα μαλλιά (με τον ενεργό άνθρακα) κάνει και για βαμμένα μαλλιά?

  14. @ΤΖΈΝΗ ΚΑΣΑΠΊΔΟΥ, @NN: Θα το δοκιμάσω σίγουρα κορίτσια.

  15. @JULIA , σε παρακολουθούμε….να εχεις τον νου σου… 💜💜😍🥰👀

  16. Δοκίμασα τη μάσκα για λάμψη, και ναι, είναι super! Κάνει δουλειά το υαλουρονικο. Κάθε βδομάδα χρησιμοποιώ και μια, εναλλάσσω την κίτρινη με μια άλλη με το ρόδι. Και η κόρη μου, τις λάτρεψε & τις υιοθέτησε σε εβδομαδιαία βάση.
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.