OHH! Η νέα vegan σειρά περιποίησης σώματος, από τα H&M

 

 

OHH! ονομάζεται αλλά δεν είναι το θαυμαστικό επιφώνημα ωωω! – αν και θα μπορούσε να είναι φυσικά και μάλλον κάπως έτσι το σκέφτηκαν. Ο λόγος για τη νέα σειρά περιποίησης OH HEY HERO της H&M για “καθημερινούς ήρωες” όπως λένε.

 

(βεβαια σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε τα H να είναι 3 και όχι 2 – εσείς μη δίνετε σημασία όταν με πιάνουν τα ψυχαναγκαστικά μου)

 

 

 

 

Μια σειρά vegan απλή, προσιτή, χαρούμενη, χρωματιστή με σχεδόν παιδικές συσκευασίες, όπου κάθε προϊόν κοστίζει από 4 έως 8 ευρουλάκια  και που φυσικά απευθύνεται στη Gen Z τους αγαπημένους μας zoomers (ένας από αυτούς και ο δικός μου 15χρονος)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε και εμείς να ανακαλύψουμε κάτι που μπορεί να μας αρέσει.

 

Λοιπόν, η σειρά αποτελείται από:

 

Ξυραφάκια σε διάφορα χρώματα και ανταλλακτικά για ξυραφάκια 7,99Ε

 

 

 

Το τζελ ξυρίσματος Skin Saver Sidekick 7,99Ε

 

 

 

Το Smells and Whistles αντιιδρωτικό roll-on 4,99Ε

 

 

Το Αφρόλουτρο Prom Clean 4,99

 

 

 

 

To Little Mx Magic Γαλάκτωμα σώματος 6,99Ε

 

 

Το Little Champ ενυδατικό στικ σώματος για ερεθισμούς- αυτό θα ήθελα να το δοκιμάσω 7,99Ε

 

 

 

 

Την κρέμα χεριών Wonder Kid 3,99E

 

 

 

Το Get into the Smooth Body Scrub 7,99 (που είσαι Madonna)

 

 

 

 

Kαι το πολύ ενδιαφέρον Clear up Charlie 7,99Ε  ένας  Ορός σώματος που απορροφάται γρήγορα και απολεπίζει το δέρμα, σφίγγει τους πόρους και καταπολεμά τις ραγάδες στο στήθος, τους ώμους και την πλάτη. Vegan σύνθεση με 2% σαλικυλικό οξύ για πιο λείο και απαλό δέρμα.

 

 

 

 

 

 

 

Mια που μιλάμε για H&M μετράει και καμία άλλη από εσάς αντίστροφα για τις 11/5 ή μόνη μου είμαι; Μιλάω φυσικά για την πολυαναμενόμενη συνεργασία με τον οίκο Thierry Mugler. Δεν θυμάμαι ποιά ήταν η τελευταία φορά που περίμενα με τόση ανυπομονησία- μπορεί να ήταν  πίσω στο 2015 και την τότε collab με Balmain. Αλλά τον Mugler τον αγαπώ περισσότερο.

 

Πάντως  για την ιστορία ίσως η πιο  πετυχημένη συνεργασία ever του fast fashion brand ήταν το 2011 και 2012 με τον οίκο Versace και την φοβερή Donatella. Γράφω δύο χρονιές, γιατί οι πωλήσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, το site κράσαρε μέσα σε λίγα λεπτά και η H&M φυσικά την επανέλαβε και την επόμενη σεζόν. Κρατήστε και αυτό: στην αγορά “δεύτερο χέρι” κάποια από τα ρούχα έπιασαν αστρονομικά ποσά στο ebay…

 

‘Οπως και να έχει,  πριν στριμωχτούμε το πρωί της 11ης Μαΐου έξω από κάποιο H&M κατάστημα,  ας δούμε το video από το φανταστικό H&M X Mugler fashion show στη Νέα Υόρκη.  

 

(εγώ πάντως τη ζώνη με το “διακριτικό” Μ θα την πάρω και ας λέει ο,τι θέλει η @Litsa 🙂

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Πολύ χαριτωμένα εννοείται κ για εμάς τις μεγάλες πριγκίπισσες.. θα ήθελα να δοκιμάσω το body scrub κ την body lotion. Φυσικά και δεν ξεχνάμε την 11 Μαΐου..ξεχνιούνται εκείνες οι σούπερ σεξυ φοβερές φορεματάρες (το κίτρινο κ το ροζ)?!? Όσο για την ζώνη Τζούλια δεν ξέρω πολύ extreme girl πρέπει να είσαι 🤣 Θέλουμε φώτο σου φορεμένη αν την αγοράσεις τελικά!!!! Από το H&M X Mugler fashion show ξεχώρισα τα σούπερ plus size μοντέλα τα οποία ήταν όλα τα λεφτά

  2. @Τζένη Κας: Αμε! Αμέ! Τρελάθηκα τώρα και θα το παίξω extreme και θα βγάλω και φωτό. Και έχω σκεφτεί και με τι θα τη φορέσω, αλλά δε λέω… (άσε που φοριέται και σαν φούστα… χαχαχχαχαχαχ)

  3. Whaaaat?? Τώρα να ανυπομονώ περισσότερο για τα φορέματα που θέλω ή για την φώτο σου ?? Χαχαχαχα μφ έβαλες σε δίλημμα…..

  4. Ωραία σειρά! Ξεχωρίζω το serum σώματος, ενδιαφέρον! Αλλά ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το ροζ φόρεμα με τα cut outs που παρουσιάζεται στο βίντεο του fashion show, είναι πολύ εντυπωσιακό!

  5. @JULIA τη ζώνη να τη πάρεις και μην ακούς κανέναν! Follow your heart! 🙂

  6. Σήμερα θα πάω στα H&M του Πειραιά.. Θα τσεκάρω αν έχουν τη σειρά αυτή.. Οσο για την συνεργασία αυτή.. Ανυπομονώ δεν ξέρω τι θα πρώτο θέλω!!

  7. Και μόνο που τα βλέπεις σου φτιάχνουν την διάθεση!!!

  8. Η ζώνη με το “διακριτικό” Μ είναι μόνο για γνήσια Bb-oomers οπότε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να την πάρεις αγάπη μου. Αν την προλάβω κι εγώ, θα την φοράω ως “διακριτικό” W, έτσι για την αλητεία🤣
    Μουτςς

  9. Εφηβικές οι πολύχρωμες συσκευασίες και τα προϊόντα, αν και το απολεπιστικο serum για το σώμα με την πρώτη ευκαιρία, λέω να το δοκιμάσω. Όλοι περιμένουμε αυτήν την sexy συνεργασία των H&M – T.M . Ανυπομονούμε για αυτήν την συνεργασία, όχι απλά περιμένουμε!
    xx

  10. Πολύ ενδιαφέροντα αλλά η συνεργασία με τον Thierry Mugler με έχει εξιτάρει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.