Flashback στις παιδικές μας ηλικίες, από την Essence και την Catrice

 

 

“Η μαγεία της φιλίας” είναι το  μότο της 10ης “Συλλογής Αδελφικής Αγάπης” της essence και της CATRICE, που είναι εμπνευσμένη από τις μοναδικές φιλίες στις δύο κλασικές ταινίες της Disney Ο Βασιλιάς των Λιονταριών και το Βιβλίο της Ζούγκλας.

 

Ο Σίμπα, η Νάλα, ο Πούμπα και ο Τιμόν και ο Μόγλης, ο Μπαλού, ο Hathi Jr. και ο Μπαγκίρα είναι τα καλύτερα παραδείγματα μιας υπέροχης φιλίας και ζωντανεύουν μερικές από τις πιο υπέροχες παιδικές αναμνήσεις.

 

Εμπνευσμένη από τους φίλους της Disney, η νέα Συλλεκτική Συλλογή περιλαμβάνει προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο, όπως και βερνίκια για τα νύχια – από λαμπερές nude αποχρώσεις μέχρι πολύχρωμους τόνους. Με σκιές υψηλής χρωματικής απόδοσης, καλοκαιρινά trendy χρώματα, ρουζ, παλέτες προσώπου και δίχρωμα lipgloss, μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πιο cool στιλ μακιγιάζ και  να συμπεριλάβουμε τους φίλους της Disney στη ρουτίνα ομορφιάς μας.

 

Αλλά και διάφορα απαραίτητα εργαλεία έρχονται να συμπληρώσουν τη συλλογή:  από πινέλα ρουζ και contouring μέχρι πινέλα για σκιές και eyeliner. Με το serum προσώπου, το toner και το ιριδίζον τζελ σώματος, το δέρμα ακτινοβολεί και είναι έτοιμο για το καλοκαίρι.

 

Aς δούμε κάποιες από τις προτάσεις των sister brands.

 

essence eyeshadow palette inspired by Disney The Lion King 13,29Ε

Οι 14 διαφορετικές σκιές σε μεταξένιους-ματ και μεταλλικούς, λαμπερούς και καλοκαιρινούς τόνους δημιουργούν μια ποικιλία από μοναδικά look. Οι υφές υψηλής χρωματικής απόδοσης δημιουργούν ένα εντυπωσιακό εφέ για κάθε στιγμή της ημέρας.

 

 

 

 

CATRICE Eyeshadow Palette inspired by Disney The Jungle Book 17,99Ε
Η δύναμη της ζούγκλας! Οι παλέτες σκιών εμπνευσμένες από το Βιβλίο της Ζούγκλας της Disney περιλαμβάνουν μεταξένιες-ματ αποχρώσεις και μεταλλικούς τόνους. Οι καλοί φίλοι Μόγλης, Μπαλού και Hathi Jr. αποτελούν έμπνευση για τις 3 παλέτες. Οι 15 χρωματικά εναρμονισμένες αποχρώσεις ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και δημιουργούν ιδιαίτερα φινιρίσματα.

 

 

 

 

 

essence shimmer body gel inspired by Disney The Lion King 7,49E
Το essence shimmer body εμπνευσμένο από τον Βασιλιά των Λιονταριών της Disney δημιουργεί  μια πολυδιάστατη λάμψη και αφήνει το δέρμα απαλό  και ενυδατωμένο.  

 

 

 

 

CATRICE Lip Balm inspired by Disney The Jungle Book 5,69Ε
Η απαλή, λεία υφή των Lip Balm,  περιποιείται και προστατεύει τα χείλη. Η πινελιά χρώματος εξασφαλίζει ένα φυσικό, γυαλιστερό φινίρισμα. Τα πλούσια και ενυδατικά ενεργά συστατικά βοηθούν στην αντιμετώπιση των ξηρών και κατεστραμμένων χειλιών.

 

 

 

 

 

 

 

CATRICE Face Serum inspired by Disney The Jungle Book 6,99Ε

Τα Face Serums εμπνευσμένα από το Βιβλίο της Ζούγκλας της Disney περιέχουν μια ποικιλία από βιταμίνες που προσφέρουν στο δέρμα επαρκή ενυδάτωση και περιποίηση μακράς διαρκείας. Γρήγορη απορρόφηση και καμία λιπαρότητα.

 

 

 

 

essence swirl gloss inspired by Disney The Lion King 4,19Ε
Τα γυαλιστερά χείλη είναι η απόλυτη τάση ομορφιάς. Τα κυματιστά gloss, συνδυάζουν ένα διαφανές, λαμπερό lipgloss με απαλές ροζ και nude αποχρώσεις σε ένα μόνο προϊόν. Τα χείλη δείχνουν πιο γεμάτα και ζουμερά.

 

 

 

 

essence Disney The Lion King maxi blush 6,29Ε

Τα maxi ρουζ εμπνευσμένα από τον Βασιλιά των Λιονταριών της Disney εξασφαλίζουν μακράς διαρκείας εμφανίσεις χάρη στις λείες, πουδρένιες υφές, υψηλής χρωματικής απόδοσης που αναμειγνύονται εύκολα.

 

 

 

 

( η φίλη μου η Κατερίνα μου ζητούσε συμβουλές το Πάσχα για έλαια ή ενυδατικές κρέμες με shimmer. Της είπα φυσικά πέντε έξι προιόντα που έχω δοκιμάσει και μου αρέσουν αλλά νομιζω σήμερα θα την πάρω τηλέφωνο και θα της προτείνω και το essence shimmer body gel.)

 

 

15 Σχόλια
  1. Αχ κ εγώ με το shimmer body gel κόλλησα , γενικά τρελένομαι για τα body shimmer !! Πολύ ωραία κ τα maxi ρουζ.. αλλά το body gel θα το αγοράσω με την πρώτη ευκαιρία 💕

  2. Και εγώ θα συμφωνήσω για το shimmer body gel εάν έχει και ωραίο άρωμα ακόμα καλύτερα!!!
    @Τζουλια δεν μας λες και εμάς κανένα καλό shimmer oil/gel ψάχνω ένα που να δίνει και λίγο χρώματακι σοκολατί όπως το αντίστοιχο του body shop.

  3. Είναι και τα δύο απο τα αγαπημένα μου value for money brands….

  4. Τι γλύκα ήταν αυτό το σημερινό post! Πόσο πολύ μου άρεσε! Ομορφιά αναμεμιγμένη με αναμνήσεις…! δεν έχω καλύτερο! Αυτές τις παιδικές ταινίες ( και άλλες πολλές βέβαια) τις έβλεπα με τις κόρες μου, και ανυπομονώ να πάω πάρω και τις δύο εμπνευσμένες παλέτες σκιών.
    xx

  5. Το essence shimmer body gel όντως φαίνεται τέλειο! Θα το αγοράσω και εγώ!

  6. Αγαπάω και τα essence & Catrice💗.. Νομίζω ότι αν τα δει η μικρή μου κόρη που αρχίζει κ δείχνει ενδιαφέρον για τα καλλυντικά από τώρα στα 10 (παιδί της μαμάς 😉) θα μου ζητήσει σίγουρα τα γκλος κ τις παλέτες 😆

  7. @SofiaT: Αγαπημένη θα σου γράψω ποια είπα στην Κατερίνα που ήθελε λάμψη και ενυδατωση για να έχει και ένα εύρος τιμών:

    Mac Strobe
    Korres Aegean
    Tom Ford Soleil Blanc
    Dior J’Adore Gelle D’or
    Luxurious Monoi Oil

    Υπάρχουν και πολλά ακόμα φυσικά θα χρειαστεί μεγάλο post.

    Για λάμψη και σοκολατί δεν έχω να προτείνω κάτι. Εγω χρησιμοποιώ χρόνια self tan lκαι από πάνω ενυδατική με shimmer

  8. Αν είχαν λίγο ενσυναίσθηση θα ξεκινούσαν με το Kung Fu Panda για όλες εμάς που δεν το έχουμε με το eyeliner αλλά…..🐼
    Μουτςς

  9. @Τζουλια υπέρ ευχαριστώ 😍 self tan να σου πω είναι η καλύτερη λύση, έχω αρχίσει να ψάχνω για νέα προϊόντα 😁

  10. Δε θα μείνει κοπελίτσα στην προεφηβεία-εφηβεία που δεν θα ξετρελαθεί! όχι ότι εμείς πάμε πίσω…….

  11. @JULIA,θέλουμε ποστ με τα προιόντα για λάμψη και ενυδάτωση πλιιιζ!!!

  12. @Marianna @ Eleanna N: Έγινε κορίτσια! Θα προγραμματιστεί άμεσα. Your wish is my command! 😀😘😀😘

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.