Γιορτή της Μητέρας στις 14 Μαΐου και ιδέες για δώρα από το Marks & Spencer.

 

 

 

Φτάσαμε στο μήνα των λουλουδιών και των μαμάδων!  Η αλήθεια είναι ότι έχουμε λίγο καιρό για να αποφασίσουμε τι δωρακι θα κάνουμε στις μαμάδες μας στις 14 Μαΐου αλλά όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά και αυτά που προτείνει φέτος το Marks & Spencer είναι χαριτωμένα, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά για να πάρουμε ιδέες.

 

Επιλέξτε ανάμεσα σε απαλά πλεκτά, σατέν νυχτικά και φορέματα σε ροζ, γαλάζιες και πορτοκαλί αποχρώσεις, με floral μοτίβα. Προσφέρετε στη μαμά σας το σετ matchy πιτζαμών, για τα πιο στιλάτα και οικογενειακά pajama party. Ανακαλύψτε, ακόμη, προτάσεις σε αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου, καθώς και επιλογές σε κεριά κι αρωματικά χώρου που θα δημιουργήσουν γιορτινή ατμόσφαιρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mην ξεχνάτε και τις  Marks & Spencer Food επιλογές. Με ποικιλία που θα καλύψει κάθε γευστική προτίμηση, θα βρείτε σοκολατάκια και τρούφες με γεύσεις λευκής και μαύρης σοκολάτας, καθώς επίσης καφέ κι αλατισμένη καραμέλας. Τσάι με άρωμα φράουλας και φρουτώδης αφρώδης οίνος συνοδεύει τέλεια το γλύκισμα της επιλογής σας. (νομίζω θα είναι τέλειο αυτό για τσάι με τη μανούλα σου αγαπημένη μου @Maryl)

 

 

 

 

Όλα θα τα βρείτε στα καταστήματα Marks & Spencer και online στο www.marksandspencer.gr και στο www.marksandspencerfood.gr.

7 Σχόλια
  1. Τα κεριά και τα σοκολάτακια είναι πάντα στις top προτιμήσεις μου για την γλυκιά αυτή γιορτή των μαμάδων❤️

  2. Οι τρούφες με γεύση καφέ και αλατισμένη καραμέλα είναι υπέροχο δώρο.
    xx

  3. Οι πιτζαμούλες υπέροχο δώρο! ❤️

  4. Υπέροχες ιδέες για δωράκια για το πιο λατρεμένο μας πρόσωπο, τις μανούλες μας! Το σετ νυχτικού στη δεύτερη εικόνα το είδα από κοντά και σε φόρεματάκι για το σπίτι και είναι πανέμορφο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.