Το απίθανο INSTANT AGE REWIND PERFECTOR 4-IN-1 GLOW MAKEUP της Maybelline New York.

 

 

Ένα προϊόν που ήδη αποθεώνεται σε Ευρώπη και Αμερική ειδικά ανάμεσα στους εκπροσώπους της Gen Z, είναι το new entry της Maybelline INSTANT AGE REWIND PERFECTOR 4-IN-1 GLOW MAKEUP.

 

Μπορεί να μην ανήκω στην επίμαχη γενιά αλλά μ΄αρέσει να παρακολουθώ τις ανακαλύψεις της κι έτσι παρασύρθηκα, ευτυχώς, από όλο αυτό το hype, το δοκίμασα και σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου.

 

Η Maybelline μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε πρωτοποριακά προϊόντα, τα οποία γίνονται best sellers και ανταγωνίζονται επάξια, ακόμα και high end προϊόντα. Κάτι τέτοιο έχει ήδη συμβεί με το INSTANT ERASER AGE REWIND CONCEALER, το καλύτερο για μένα κονσήλερ όλων των εποχών που δεν λείπει εδώ και χρόνια από το καθημερινό μου μακιγιάζ.

 

 

 

Το brand περιγράφει το INSTANT AGE REWIND PERFECTOR 4-IN-1 GLOW MAKEUP ως ένα προϊόν που είναι ταυτόχρονα primer, concealer, highlighter, και BB cream.

 

Μπορεί να κάνει και τα τέσσερα, αλλά κατά τη γνώμη μου υπό μία βασική προϋπόθεση 1. Μόνο του, αν το δέρμα σας δεν έχει ανάγκη από μεγάλη κάλυψη 2. Συμπληρωματικά με άλλα προϊόντα π.χ concealer ή κάλυψη μετά από foundation, αν το δέρμα σας έχει περισσότερες ανάγκες και αυτό δεν έχει να κάνει με την ηλικία, αλλά με την κατάσταση του. Ένα ακνεικό δέρμα ή ένα δέρμα με πανάδες δεν θα καλυφθεί μόνο από το INSTANT AGE REWIND PERFECTOR 4-IN-1 GLOW MAKEUP.

 

Το δοκίμασα λοιπόν σε διάφορες version πριν το προτείνω σε σας, αυτοσχεδίασα και το ίδιο προτείνω να κάνετε κι εσείς.

 

Το φοράω μετά την αντηλιακή μου κρέμα με χρώμα ως primer, αφού έτσι κι αλλιώς τώρα το καλοκαίρι, δεν φοράω επιπλέον foundation. Κάνω όμως με αυτό ένα επιπλέον φινίρισμα για έξτρα λάμψη και προπαντός διόρθωση των σημείων, όπως με ένα highlighter.  Είναι ένα προϊόν τόσο λεπτόρρευστο και με εύχρηστη υφή, ώστε μπορείτε να πειραματιστείτε και να το χρησιμοποιήσετε με την σειρά που σας βολεύει κι όχι μόνο όπως προτείνει η εταιρεία.  Το έχω χρησιμοποιήσει λοιπόν ακόμα και μετά από πούδρα, στη διάρκεια της μέρας για φρεσκάρισμα, μετά από κονσήλερ, αλλά και χωρίς κονσήλερ… Όλες οι εφαρμογές αποδίδουν και συμπληρώνουν ή τελειοποιούν τις δράσεις για τις οποίες προτείνεται.

 

 

 

 

Είναι καλύτερα να βρείτε τον τρόπο χρήσης που σας ταιριάζει, αλλά θεωρώ πως ο ιδανικός είναι να χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα για καλύτερο στρώσιμο.  Εγώ συνηθίσω να βάζω dots σε όλο το πρόσωπο, στα ζυγωματικά, στους μαύρους κύκλους, στο Τ και μετά να απλώνω ταμποναριστά  για ομοιόμορφη λάμψη.  Το εργονομικό cushion, η επινόηση της δεκαετίας κατά τη γνώμη μου, είναι τόσο πρακτικό και αλάνθαστο που θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε την κατάλληλη ποσότητα, ακόμα κι αν είστε αρχάριες.

 

Και για να σας προλάβω… Όχι, δεν είναι glitter και σε καμμιά περίπτωση δεν θα έχετε εφέ «πυγολαμπίδας». Είναι ένα απίθανο και αποτελεσματικό, έξυπνο προϊόν  που κάνει το δέρμα σας να λάμπει, να φωτίζεται αδιόρατα, να δείχνει υγιές και ροδαλό σα να είναι η φυσική του συνέπεια.

 

Το προϊόν φαίνεται πολύ πιο σκούρο μέσα στη συσκευασία, αλλά είναι λεπτόρρευστο και το χρώμα του όταν απλωθεί στο δέρμα είναι πολύ πιο ανοιχτό στην πραγματικότητα. Γι΄αυτό καλό θα είναι η πρώτη σας αγορά να είναι σε φυσικό κατάστημα, ώστε να επιλέξετε την απόχρωση που σας ταιριάζει. Διατίθενται τέσσερις αποχρώσεις, οπότε αποκλείεται να μην βρείτε την ιδανική. Εγώ επέλεξα την 1,5 που είναι άψογη πάνω μου, δεν ξεχωρίζει καθόλου και πιστεύω είναι η πιο κοινή στο μέσο όρο δέρματος της Ελληνίδας.

 

 

 

 

 

Το έχω ήδη λατρέψει!

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

 

Stella

12 Σχόλια
  1. Εάν κρίνω από το αντίστοιχο κονσηλερ σίγουρα θα γίνει και αυτό αγαπημένο, κυρίως τώρα που θα ζεστάνει (θέλω να πιστεύω ) ο καιρός και θέλεις κάτι ανάλαφρο στο δέρμα. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να δω τις αποχρώσεις.

  2. Να πω την αλήθεια επειδή ενθουσιάστηκα πολύ με το Superstay Skin Tint σε προηγούμενο άρθρο, δεν μου κάνει κλικ το συγκεκριμένο( ναι δεν έχουν ακριβώς τον ίδιο σκοπό ) αλλά νομίζω εκείνο αυτό που ζητάω ❤️

  3. Μου αρέσει η φυσική λάμψη, (έχω “κόλλημα” τον τελευταίο καιρό μ’αυτην!) οπότε ναι, θα πάω σε φυσικό κατάστημα όπως προτείνει η @Stella για να το δοκιμάσω.
    xx

  4. Πολύ ωραία παρουσίαση @Stella! Σπάνια χρησιμοποιώ foundation, ακόμα και το χειμώνα , είμαι λάτρης των ανάλαφρων συνθέσεων και της φυσικής λάμψης γενικότερα, θα πάω να το δοκιμάσω!

  5. Για να δουμε αν θα συναγωνιστεί επάξια το κονσήλερ απο την ιδια σειρά….

  6. @Celia δεν θα το συναγωνιστεί γιατί δεν είναι αμιγώς κονσηλερ. Αν εξαιρέσεις περιπτώσεις με μικρά θέματα στην περιοχή των ματιών, για μας τις μεγαλύτερες δρα συμπληρωματικά.

  7. Γενικά μου ταιριάζουν τα maybelline, ειδικά οι μάσκαρα τους.. Με αυτά που διάβασα θέλω να το δοκιμάσω, ευτυχώς δεν έχω πια προβλήματα ακμής, και προτιμώ τις πιο ελαφριές υφές στα makeup

  8. το χρησιμοποιώ εδώ και περίπου δυο μήνες, είναι ακριβώς όπως το περιγράφετε!!! αν είχε και δείκτη προστασίας δε θα το αποχωριζόμουν ποτέ!!!

  9. Βρίσκω πολύ πρακτική τη συσκευασία του.
    Μουτςς

  10. Στο μεταξύ , στο Τik Tok το προτεινουν σαν ένα από τα best dupes for Charlotte Tilbury’s Flawless Filter….

  11. ΠΟΛύ ενδιαφέρον ,όλα σε 1!Φυσικά και θα το δοκιμάσω!

  12. Καταπληκτικό ανάλαφρο δροσερό εύκολη χρήση κ οικονομικό το μόνο κακό κάποιες αποχρώσεις δεν τις φέρνουν καν στην Ελλάδα κ δεν καταλαβαίνω το γιατί ….αναγκαστικά να παραγγείλω από εξωτερικό .

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.