GOLDEN CLIENTS’ CLUB by STELLA’S RECIPY. Το αγαπημένο 100% φυσικό brand ομορφιάς τώρα με νέα προηγμένη σύνθεση

 

 

Τα πιο αγνά, φυσικά και φρέσκα καλλυντικά ξεπερνούν κάθε προσδοκία και γίνονται καλύτερα από ποτέ.  Στα Stella’s Recipy η βελτίωση της ποιότητας παραμένει μια συνεχής πρόκληση.  Μια ψηλότερη κορυφή που πρέπει να κατακτηθεί.

 

 

 

 

Έτσι, τώρα όλα τα προϊόντα Stella’s Recipy κυκλοφορούν με ακόμα πιο προηγμένη σύνθεση:

 

 

  • Εμπλουτισμένα με βιολογική πρόπολη αναδεικνύουν δράσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Η βιολογική πρόπολη, η ουσία που παράγουν οι μέλισσες από χυμούς που συλλέγουν από τους βλαστούς των φυτών, έχει ισχυρές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που την καθιστούν το νούμερο ένα συστατικό καταπολέμησης κάθε δερματικής ατέλειας. Από την ακμή και τις ρυτίδες έως, την εξάλειψη των ελεύθερων ριζών που προκαλούν την πρόωρη γήρανση. Η βιολογική πρόπολη προσφέρει δράσεις ανάπλασης, αντιγήρανσης και δραστικής φυσικής, καλλυντικής περιποίησης.

 

 

 

 

 

  • Με την εφαρμογή εξελιγμένης αρωματοθεραπευτικής μεθόδου συντήρησης, χωρίς συντηρητικά ή χημικά πρόσθετα συνδυάζουμε το απόλυτα αγνό, φυσικό και φρέσκο καλλυντικό με τον διπλάσιο χρόνο ζωής.  

 

 

 

  • Τα Stella’s Recipy είναι τα μόνα fresh & clear καλλυντικά που διατηρούνται στο ψυγείο και παραμένουν εξαιρετικά συμπυκνωμένα χωρίς σιλικόνη, περιττά χημικά πρόσθετα ή γλυκερίνη. Γι΄αυτό χρειάζονται ελάχιστη ποσότητα εφαρμογής σε σχέση με άλλα. Τώρα, εκτός από την συμπυκνωμένη τους ποσότητα που τα κάνει να διαρκούν περισσότερο, η εφαρμογή εξελιγμένης αρωματοθεραπευτικής μεθόδου συντήρησης τους δίνει τον διπλάσιο χρόνο ζωής, απ΄όσο είχαν μέχρι σήμερα.

 

 

 

 

 

 

 

  • Τα Stella’s Recipy δεν σταματούν όμως εδώ, αλλά προσφέρουν και ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΧΥΔΡOΜΙΚΑ με τον επαναστατικό τρόπο παραλαβής δεμάτων θυρίδας 24/7 BOX NOW.

 

 

 

 

 

Το GOLDEN CLIENTS’ CLUB by STELLA’S RECIPY

 

Εάν είστε ήδη πελάτισσα των Stella’s Recipy έχετε ήδη μπει στο GOLDEN CLIENTS’ CLUB και έχετε κερδίσει προνομιακές τιμές στον νέο μας τιμοκατάλογο, δώρα, προσφορές και πολλά ακόμα που θα ακολουθήσουν σύντομα! Είναι το δώρο μας σε όλες τις πελάτισσες που μας στήριξαν για περισσότερο από δώδεκα χρόνια τώρα, με την αγάπη και την προτίμηση τους. Εάν έχετε κάνει έστω και μία παραγγελία, έως την 1/5/2023 ημέρα κυκλοφορίας του νέου μας τιμοκαταλόγου μπαίνετε αυτομάτως στο GOLDEN CLIENTS’ CLUB των Stella’s Recipy. Ζητήστε να σας στείλουμε τον νέο τιμοκατάλογο με τις προνομιακές τιμές, μόνο για σας τις πιστές μας, μακροχρόνιες φίλες.

 

 

6 Σχόλια
  1. Βιολογικη πρόπολη, αυτό και μόνο το συστατικο τα λέει όλα πιστεύω, 🧡🧡🧡🧡

  2. Πάντα ενημερωμένη και ασταμάτητα δημιουργική η @Stella!! Μπράβο!
    xx

  3. Μπράβο Στέλλα μας !! Πολύ ψαγμένη κ γνώστης των συστατικών ❤️ δημιουργική στην κάθε λεπτομέρεια!

  4. Πολύτιμα συστατικά, χωρίς συντηρητικά, εξαιρετικό!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.