Estée Lauder Bronze Goddess: Φέτος σειρά έχει το limited edition άρωμα Lumiére Eau de Parfum Spray.

 

Με έμπνευση από το λαμπερό χρώμα της αυγής, το Limited Edition Bronze Goddess Lumiére Eau de Parfum Spray της Estée Lauder είναι ένα κύμα αναζωογονητικού καλοκαιρινού αρώματος.

 

Αγκαλιάστε τη ζεστασιά ενός τροπικού παραδείσου με αυτό το αισθησιακό άρωμα που θυμίζει τον χαρακτηριστικό γυναικείο αισθησιασμό του Bronze Goddess και είναι τόσο χαλαρωτικό όσο και αισθησιακό.

 

 

 

 

Η φρεσκάδα ενός μακρινού, καταπράσινου νησιού ζωντανεύει με αυτό το άρωμα του άνθους Πλουμέριας (Frangipani), ενώ η ανάλαφρη, φρουτώδης και ροδαλή παρουσία του «ζωγραφίζει» μια εικόνα ενός τοπίου στην ανατολή του ήλιου.

 

 

 

Πλούσιο και εξωτικό Γιασεμί Sambac συναντά τη φωτεινότητα των Φύλλων Λεμονιού και τις νότες Ιταλικού Μανταρινιού. To άρωμα φρεσκάδας από Γάλα Καρύδας θυμίζει περισσότερο το άρωμα του αρχικού Bronze Goddess. Οι Νότες της  Τουμπερόζας και των γήινων Κρυστάλλινων Βρύων βαθαίνουν τη βάση του αρώματος, ενώ η ζεστασιά από Κεχριμπάρι δημιουργεί την αίσθηση ζωντάνιας.

 

15 Σχόλια
  1. Αχ, νομίζω μύρισε καλοκαιράκι, κυρίως με αυτό το άρωμα!! 🌞🌞🌞

  2. Είναι βέβαιο ότι το καλοκαίρι έφθασε! Ανοίξαμε και σας περιμένουμε 😉

  3. Σε μένα το συγκεκριμένο ποτέ δεν καθόταν καλά στο δέρμα μου…
    Τωρα βέβαια που κι ο κορονοϊός μου άφησε παρακαταθήκη ένα μείγμα παροσμίας,ανοσμίας,υποσμίας ως διαταραχή στην όσφρηση (ενας χρονος πέρασε και δεν ξέρω πότε κι αν θα επανελθει) δύσκολα θα μυρίσω τις νότες του όποιου αρώματος.

  4. Το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα σε νέα έκδοση..ενδιαφέρον..θα το τσεκάρω από κοντά!

  5. Υπέροχο μπουκάλι με μαργαριταρένια λάμψη!! Το αγοράζω κάθε φορά 😍😍😍
    Θα συμφωνήσω με τα bbgirls ας ξεκινήσει το καλοκαίρι
    γιατί τελευταία μας κάνει πολλά κολπακια 😁

  6. @Celia: Ω Σελια μου… Όταν έπαθα Κορωνοιο πέρσι το καλοκαίρι έπαθα κ εγώ απώλεια όσφρησης κ γεύσης αλλά ευτυχώς κράτησε μόνο 5 μέρες… Πόσο δυσάρεστο!! Μπορώ να σε καταλάβω..

  7. Το ποστ αυτό σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού!
    Μουτςς

  8. Πανέμορφο ακούγεται και πιο ελαφρύ από άλλα Bronze Goddess, αλλά σε όσες αρέσει η πλουμέρια ή η μυρωδιά καθαριότητας δοκιμάστε την Πλουμέρια του Καλοτίνη (δεν είναι ανθικό).

  9. Αέρινο, ελαφρύ και άκρως καλοκαιρινό άρωμα μου ακούγεται 😉 το μπουκάλι επίσης πολύ όμορφο!!

  10. Όλος ο αρωματικός συνδυασμός μου αρέσει, και ταιριάζει πολύ στις προτιμήσεις μου.
    xx

  11. @celia εύχομαι να περάσει γρήγορα!!! Το άρωμα δεν είναι κακό αλλα σαν το πρώτο ,που αν θυμαμαι καλά ήταν δημιουργία tom ford,δεν είναι κανένα!!!

  12. Κορίτσια, δράμα η κατάσταση… εύχομαι κι εγώ να μην κρατήσει για πάντα(υπαρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις…. της ανηψιάς μου της κράτησε έναν χρόνο) Ξέρετε τι είναι να μην έχεις όσφρηση; Να μην μυρίζεις τα αγαπημένα σου αρώματα;

  13. @Celia μου περαστικά είναι δυσάρεστο να χάνεις την όσφρηση σου από τον covid .. εύχομαι να επανέλθει σύντομα!!!

  14. Πόσο τέλειο!Λατρεύω τα αρώματα estee lauder!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.