Γνωρίστε τις Mac “Connect In Colour” Eye Shadow Palettes

 

 

Οι παλέτες ματιών Connect in Colour έχουν επανασχεδιαστεί για να προσφέρουν περισσότερα looks, περισσότερες τεχνικές και περισσότερη δημιουργικότητα. . Κάθε παλέτα διαθέτει ένα scannable QR code – πρακτικά σα να έχετε πάντα δίπλα σας τον προσωπικό σας makeup artist.

 

«Από μόνες τους αυτές οι παλέτες σκιών απελευθερώνουν τη δημιουργικότητα», λέει ο Anton Zimin, Mac Senior Artistry Manager, APAC. «Με περισσότερη έμπνευση από ποτέ μέσα από το σκανάρισμα ενός QR code, τίποτα δεν σας εμποδίζει να δημιουργήσετε οποιοδήποτε eye look αναζητάτε με μία κίνηση! Ματ, βελούδινες, μεταλλικές, λαμπερές, αστραφτερές… τα εγκεκριμένα από τους artists φινιρίσματα είναι τόσο εύκολο να εφαρμοστούν με επίπεδα ή fluffy πινέλα – ή ακόμα και με τα δάχτυλά σας»

 

 

 

Η μοναδική σύνθεση απλώνεται ομοιόμορφα στα βλέφαρα – διευκολύνοντας την εφαρμογή και τη δυνατότητα δόμησης  και ανάμειξης, καθώς μπορείτε να τις προσαρμόζετε στα μάτια σας με τον δικό σας τρόπο. Επιπλέον, κάθε σκιά ματιών είναι σχεδιασμένη με έως και 25% υψηλότερο φορτίο χρωστικών ουσιών σε σύγκριση με προηγούμενες παλέτες σκιών ματιών της Mac.

 

 

 

 

 

 

 

H συλλογή διαθέτει τρεις 12-pan παλέτες- κάθε μία από τις οποίες αποτελείται από συμπληρωματικά χρώματα.

 

Το Unfiltered Nudes είναι μια ευέλικτη και εύχρηστη εκδοχή των καθημερινών φυσικών αποχρώσεων με μια ποικιλία κολακευτικών ματ nudes, λαμπερών μπεζ και όμορφων μπρονζέ αποχρώσεων.

Το Future Flame εμπνέεται από την ζεστασιά των θερμών χάλκινων αποχρώσεων, με τα ωχρά και κεχριμπαρένια χρώματα να προσδίδουν chic νότες στις εμφανίσεις σας.

Το HiFi Colour διαθέτει ένα φάσμα από νέον και κλασικά χρώματα για απεριόριστες artistic εμφανίσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπάρχουν τρόποι για να εξερευνήσετε, να ανακαλύψετε και να δημιουργήσετε με τέσσερις σειρές 6-PAN που φιλοξενούνται σε ελκυστικές και εύχρηστες παλέτες:

 

Η Embedded In Burgundy αποτελεί μια πολυχρηστική συλλογή από βαθιά καστανά, μπορντό και rose golds για ζωηρά αλλά και εκλεπτυσμένα looks.

 

Η Rose Lens διαθέτει ένα φρέσκο μπουκέτο από απαλές ροζ, μπεζ και καφέ αποχρώσεις για τις καθημερινές αλλά και για τις πιο εκκεντρικές σας εμφανίσεις.

 

Η Encrypted Kryptonite Προσφέρει μια moody μίξη από αχνά ματ χρώματα και μεταλλικές αποχρώσεις για ατελείωτες στυλιζαριστές επιλογές από διακριτικά έως και άκρος εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Η Bronze Influence προσφέρει μια εκλεπτυσμένη συλλογή γήινα χρυσά, αποχρώσεις του πράσινου της ελιάς και taupes για απεριόριστες, απλές αλλά πολυτελείς εμφανίσεις.

 

11 Σχόλια
  1. Κι ενα μεγάλο ΑΑΑΑΑ ξέφυγε απ΄τα χείλη της… 😉

  2. Κορυφαία Mac!! Από τις καλύτερες εταιρίες με εξαιρετικής ποιότητας καλλυντικά!! Τι να πρώτο πω για αυτές τις σούπερ παλέτες….τις θέλω όόόόλες !!!!!

  3. Ερωτευτηκα!! Τη θεϊκη μπλε σκιά 💙💙💙 Αχ Mac!!!!

  4. Εκπληκτικές παλέτες! Η κάθε μια μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα, οι συνδυασμοί αμέτρητοι, η αυξημένη περιεκτικότητα σε χρωστικές σίγουρα εγγυάται μοναδικό αποτέλεσμα, το δε QR code που φέρει η κάθε παλέτα αποτελεί ένα σύμμαχο για να αποκτήσει το αγαπημένο της λουκ κάθε γυναίκα! Εξαιρετική ιδέα!

  5. Η υπέροχη συσκευασία με τα γήινα χρώματα και τις αποχρώσεις της ελιάς, είναι για μένα..!
    xx

  6. Λατρεύω τα προϊόντα της mac! Υπέροχα όλα!! ,♥️💜💙💚💛💚💛💙🧡🧡💙♥️🧡♥️🧡♥️🧡♥️🧡💙🧡💚🧡💚🧡

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.