Korres: Tα νέα της καλοκαιρινής σειράς “Aegean Bronze”.

 

 

Bronzing powder και τρία νέα βερνίκια νυχιών έρχονται να προστεθούν στη συλλογή Aegean Bronze by Korres.

 

Η KORRES ενισχύει τη συλλογή Aegean Bronze με ένα bronzer με υφή μεταξένιας και απαλής πούδρας, εμπλουτισμένο με βούτυρο κακάο και έλαιο καρύδας για την απόλυτα φυσική λάμψη και ηλιοκαμένη όψη.

 

 

 

Το ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι αποτυπώνεται και στη νέα συλλογή Gel Effect Nail Colour, σε αποχρώσεις εμπνευσμένες από την καλοκαιρινή λάμψη, τον μπλε αιγαιοπελαγίτικο ουρανό, τα κοχύλια της θάλασσας, τη χρυσή άμμο. Μία συλλογή στιγμών σε μαγικές αμμουδιές και καλοκαιρινά δειλινά. Μια χρωματική παλέτα για το απόλυτο καλοκαιρινό look. Το νέο Nail Polish Drying Drops με αμυγδαλέλαιο υπόσχεται να μειώσει δραστικά το χρόνο στεγνώματος του βερνικιού.

 

 

 

 

 

Επίσης είναι ακόμα  διαθέσιμα στη συλλογή:

  • Το Serum Αυτομαυρίσματος, ένα φυσικό αυτομαυριστικό που προσφέρει ένα λαμπερό και λείο αποτέλεσμα σε πρόσωπο + σώμα – με 100% φυσικής προέλευσης παράγοντα μαυρίσματος + η Ενυδατική Mousse Λάμψης Σώματος εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, χαρίζουν στο δέρμα ζεστή χρυσαφένια λάμψη.

 

  • TO καλοκαιρινό Εau De Parfum της μάρκας, το Aegean Bronze, ασφυκτικά γεμάτο με νότες από περγαμόντο, φρέζια, βανίλια, με μία αρωματική συμφωνία που φέρνει στο μυαλό τη χρυσή άμμο και το μπλε της θάλασσας.

 

 

7 Σχόλια
  1. Το Serum Αυτομαυρίσματος θα ήθελα να το δοκιμάσω… δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι αντίστοιχο 😉

  2. Ωραία συλλογή αλλά πέρυσι εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα.Το self-tan δεν μου το πρότειναν στο φραμακείο,λόγω πολύ λευκού δέρματος.Αλλά η mousse ήταν τέλεια.

  3. Το bronzer για φυσική λάμψη θα προστεθεί στις αγορές μου.
    xx

  4. Από τα παραπάνω θα κοιτάξω για το άρωμα, ευτυχως ο φαρμακοποιός μου ξέρει την αδυναμία μου για τα Κορρε κ με ενημερώνει όταν έρχεται κάτι νέο

  5. Εμένα μου τράβηξαν τη προσοχή τα προϊόντα για τα νύχια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.